CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 14 feb 24, 22:01:44 » |
|
A profilképed alapján nem. Megfelelő vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 14 feb 24, 22:01:51 » |
|
Rakjál képet az Én topikba ha jó nő vagy akkor az összes kan ott fog irkálni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 14 feb 24, 22:02:05 » |
|
Hemm... na de ez ilyen tudományos, vagyis inkább szaknyelvi megfogalmazás a szeszes italra, de a hétköznapi nyelvben mindenre használható amiben van szesz magyarul szeszes és iható magyarul szeszes ital Nem! És én nem is tudományos szöveget írtam, mint egyesek akik csak kimásolták a deffiníciót egy EU-s oldalról. Ha azt akartam volna bemásolom ezt: http://www.omgk.hu/Mekv/1/13157689.pdf
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 14 feb 24, 22:02:55 » |
|
CrazyCat az nem én vagyok Nincs kedvem képet rakni...
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 14 feb 24, 22:03:51 » |
|
Tényleg? Ez most szíven ütött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 14 feb 24, 22:04:08 » |
|
Nem is vagyok canderelle, meg edes sem vagyok... En a tenyernyi tigris 2 vagyok Es Onii-chan nem illik kiforgatni a fb-s postjaimat Vigyazz nalam a suti. MUHAHAHA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 14 feb 24, 22:04:37 » |
|
Kérjétek meg Lew-et hogy írjon bemutatkozást, jó hosszút, akkor azzal fog eltölteni pár órát.
Kivételesen idézem magam. 2, bátor, s talán lesérült embert kérünk a pulthoz, aki bemondja ezt a szöveget. "Lew ismerni akarlak. A lelkedben. Írd le ki is vagy te."Noémi, akkor most miért másoltad be? Ne légy birka, ennél többre vagy képes. Chakna, az Én topicba várjuk a képed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 14 feb 24, 22:06:27 » |
|
Majd egyszer Linket adhatok hogy megnézzetek
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 14 feb 24, 22:07:24 » |
|
Hugi az vagy, ami csak lenni akarsz előtted az élet és egy jó nagy testvér végig kísér az úton, fogja a kezed és ha bármi bajod van ott van neked, bárki bánt pedig MEGDÖGLIK. (süüütiiii) adj linket az is jó
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 14 feb 24, 22:07:28 » |
|
Megtettem, Minagi. Bár biztos nem azért írtad, hogy valójában megtörténjen, de yolo van. Chakna, ez a f*ck logic: mondjuk meg, jó nő vagy-e, de nincs kedved képet rakni. Ahj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 14 feb 24, 22:07:46 » |
|
Mini csak, hogy lássátok milyen szép. Mér olvasok én Élelmiszerkönyvet, ha megígértem magamnak, hogy nem foglalkozok ma vele. T_T gonosz fórum T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 22:15:37 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 14 feb 24, 22:08:52 » |
|
Crazycat én nem mondtam h mondjátok meg, csak azt mondtátok h csak akkor élem itt túl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 14 feb 24, 22:11:21 » |
|
Hogy. Úgy írják, hogy. Nem h.
Pont, pont, vesszőcskét ismeritek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 14 feb 24, 22:12:15 » |
|
Megtettem, Minagi. Bár biztos nem azért írtad, hogy valójában megtörténjen, de yolo van.
Tudtam, hogy rád számíthatok! Amúgy tényleg azért írtam, kíváncsi vagyok mit hozz össze. Így köszi. Noémi, megnéztem, sok-sok betű egymás mellett, nagyon baba. >_< Amúgy tényleg érdekel, majd elolvasom, de mindjárt lefekszem. Gratulálok az új rangodhoz kicsi lány!!!! Te vagy a második a fórumon ezzel a ranggal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 22:13:23 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 14 feb 24, 22:12:47 » |
|
Saphira igen én ismerem, miért, mi célod vele?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 22:13:54 írta Chakna »
|
Naplózva
|
|
|
|
|