Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 14 feb 24, 21:50:51 » |
|
fuj kannas De Vera azthittem mozi lesz es eladsz egy biztosan finom es en is megkostolnam piara ? Ennyire nem szamit mar egy u? Lecsereltel egy ferfire T.T tudtam hogy a pasik csabito trukokkel csapnak le a nokre. Coh hsz vadaszok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 14 feb 24, 21:51:21 » |
|
Noécsi he? Miért nem szeszes ital a sör meg a bor, főleg a bor miért nem? Már megszámlálhatatlan mennyiségű bort csináltam életem során az tuti, hogy az xD
Először is közérdekű közleményként el mondanám, hogy aki még egyszer csi végződéssel írja le a nevem bármely alakját, az a pokol legmélyebb bugyrában fog elégni. És ennél a mondatnál igyekeztem nem belevájni a laptopomba a körmeim az agresszivitástól, mert magamnak nem akarok ártani. Azért nem mivel a bor maximum 16 alkohol százalékos (és ez esetben egy nagyon testes vörösborról beszélünk), de átlagban 12-14, a sör jóval kevesebb és ennél az alkohol sázaléknál még nem soroljuk a szeszes ital kategóriába. Az élelmiszer iparágak közül is külön iparágakhoz tatozik a szeszipar, a söripar és a borászat (ez utóbbihoz tartozik a pezsgőgyártás is). Kérdezd Noémit további kérdéseiteket is várja a 06** **** ***-as telefonszámon vagy a fórumon. mi az hogy 16 hsz? Majd később elolvasom +1
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 14 feb 24, 21:52:27 » |
|
Nem fogod túlélni itt, Chakna.
Kivéve HA jó nő ! Akkor egyből szimpatikusabb lesz a kisugárzása és a személyisége LASSABBAN MÁR EMBEREK MERT VAN AKI ÉRTELMESEN AKAR BESZÉLGETNI
Ja elég gáz amit itt egy-két ember ( carzycat ) csinál. Pofátlan hsz vadászat :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 14 feb 24, 21:52:35 » |
|
Szeretem a kakashere pörköltet tejfölös nokedlival. Crazy, Chakna, ti is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 14 feb 24, 21:52:58 » |
|
Begajdultam mert felidegesített a sok Hsz vadász Mini Syzy úgyhogy én is nekiálltam "beszélgetni"
Micsoda vád. Ezért még meglakolsz, soha nem tettem ilyet. Kérjétek meg Lew-et hogy írjon bemutatkozást, jó hosszút, akkor azzal fog eltölteni pár órát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 14 feb 24, 21:53:43 » |
|
Gdat,nem,tudod jól,hogy én Super Saiyan hercegnő vagyok. :3 *nem bírom :")* Inkább beszéljük majd meg a szombatot,annak van is értelme. Csak majd másik topicban. (A mozi legyen máskor.) 11 hsz. Trollbarlang-életérzés. <3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 14 feb 24, 21:53:57 » |
|
Hai Taichou ! *jó alatvalóhoz híven helyesel Amúgy tényleg finom, én is szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 14 feb 24, 21:54:31 » |
|
Nem bírok lépést tartani. Mindjárt összeomlik az agyműködésem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 14 feb 24, 21:55:29 » |
|
Úgy érzem, hatványozottan esik a színvonal.
Ha már úgyis ennyit beszéltetek az agyról, megyek inkább tanulok neurót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 14 feb 24, 21:56:16 » |
|
Kivéve HA jó nő ! Akkor egyből szimpatikusabb lesz a kisugárzása és a személyisége Reménykedni szabad. Kérj hát igazolást tőle, hátha szimpatikusabbá válik majd. Ja elég gáz amit itt egy-két ember ( carzycat ) csinál. Pofátlan hsz vadászat :S
Aljas rágalom. Nem bírok lépést tartani. Mindjárt összeomlik az agyműködésem. Szegénykém. Nem lehet könnyű így élni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 14 feb 24, 21:56:43 » |
|
Ok Chakna, mivel szereted és rájöttem, hogy lány vagy, lehetsz harmadik tiszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 14 feb 24, 21:58:20 » |
|
Hemm... na de ez ilyen tudományos, vagyis inkább szaknyelvi megfogalmazás a szeszes italra, de a hétköznapi nyelvben mindenre használható amiben van szesz magyarul szeszes és iható magyarul szeszes ital Barney feleségül vesz egy nőt.. ez a sorozat is megromlott... Hugi ^^ megnézted már amiket küldtem, szerintem marhajók xD 6 új válasz, na jó megyek aludni xD csá!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 14 feb 24, 21:59:29 » |
|
Én nem szeretem a kakashere pörköltet, sem a kakasherét (igaz sose ettem de brrr) és úgy alapjáraton a pörköltet sem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 14 feb 24, 21:59:47 » |
|
gman Köszönöm Nagy megtiszteltetés Amúgy mki döntse el h jó nö vagyok e
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 14 feb 24, 22:01:29 » |
|
Mutass képet, én döntöm el. Mindenkiről, pl gman nagyon ronda nő....
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|