Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #870 Dátum: 14 feb 23, 23:21:06 » |
|
na ja. Anno én is imádtam a Franklint meg az egyszer volt, hol nem volt sorozatot. Meg az Arthurt is Azok még egész jók is Az olyanokat néznék is a tesóim
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 23:23:36 írta Chakna »
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #871 Dátum: 14 feb 23, 23:22:25 » |
|
Nem jók mert nem animék. csak az anime lehet jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #872 Dátum: 14 feb 23, 23:24:47 » |
|
Mondjuk a mai kisgyerekekről ne is beszéljünk. Én már nem csodálkozok azon, hogy a legtöbben nem, hogy a Dóra a felfedezőt, de egy normálisabb mesét se tartanának élvezhetőnek... -no offense- Nem baj. Az én gyerekeim csak is olyat fognak nézni úgyis, amin én nevelkedtem. Semmi olyat, amit akkor adnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #873 Dátum: 14 feb 23, 23:25:11 » |
|
:)Lew: Heh Ez most a saját véleményed? Amiken én felnőttem rajzfilmek azok nagyon jók voltak
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #874 Dátum: 14 feb 23, 23:25:28 » |
|
Azt hol olvastad, hogy csak az lehet mese amit leírtak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #875 Dátum: 14 feb 23, 23:27:16 » |
|
1-1 új tag, hogy feltudja dobni itt a hangulatot :Đ Ayumike! Én nem szétválasztani akarom, hanem fúzionálni őket, h legyen kis chakrácskák, meg hqkák Am nem a hugimat nem kapja meg senki, a barátja is csak nézheti más mégcsak ne is gondoljon rá, vagy velem gyűlik meg a baja és én hatalommal bírok 3 új válasz na menj már, rég nem láttam ilyet se xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #876 Dátum: 14 feb 23, 23:27:46 » |
|
Az én gyermekeim Boku no Picon, Bible Black-en, School Days-en, Baka and Test-en és természetesen Elfen Liedon fognak felnőni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #877 Dátum: 14 feb 23, 23:30:07 » |
|
3 új válasz na menj már, rég nem láttam ilyet se xD
Mert régen írtál. "A barátja is csak nézheti". Abban a korban? Mit vártál, max megfogják egymás kezét, mást nem tudnak csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #878 Dátum: 14 feb 23, 23:30:16 » |
|
Egészségedre Haku Az enyémek az egyszervolt sorozaton, vukkon meg diesney rajzfilmeken
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 23:32:00 írta Chakna »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #879 Dátum: 14 feb 23, 23:30:41 » |
|
Azt a... elmegyek sorozatot nézni és mennyi mindent írtok. :o Kicsit meglepődtem, hogy valaki szerint a mackótestvér régi mesének számít, én nem oda sorolom. Most nagyon öregnek érzem már magam, mondjuk így 20-on túl már az étel íze sem olyan mint rég volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #880 Dátum: 14 feb 23, 23:31:20 » |
|
Én még mindig nem láttam azt,pedig sokan mondták, hogy nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #881 Dátum: 14 feb 23, 23:32:18 » |
|
A helyes ragozás? Miért, mi van a ragozással?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #882 Dátum: 14 feb 23, 23:33:06 » |
|
3 új válasz na menj már, rég nem láttam ilyet se xD
Mert régen írtál. "A barátja is csak nézheti". Abban a korban? Mit vártál, max megfogják egymás kezét, mást nem tudnak csinálni. Na ne itt beszéljük ki a nemi életét, de tapasztaltabb mint én vagyok, mert volt egy sérülésem anno, és addig nem tudtam rá vigyázni :S
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #883 Dátum: 14 feb 23, 23:33:25 » |
|
Minagi az összes disney rajzfilm nagyon jó szerintem (2010 előttiek mindenképpen )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #884 Dátum: 14 feb 23, 23:34:51 » |
|
Én a Mofli (biztosan nem jól írtam a nevét) az utolsó koalára emlékszek mint legelső nagy kedvencre. Nem voltam olyan nagyon kicsi csak olyan ált. suli 2.-os. ja és a disney rajfilmek jók, csak a disney channel enyhén szólva *bélsár trágár szinonimája*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 23:37:14 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|