Saphira
|
|
« Válasz #840 Dátum: 14 feb 23, 23:01:49 » |
|
Gdat rosszul látod Bár való igaz hogy a felsorolt animék közel állnak a mese kategóriához, de próbálj meg egy amcsi vagy európai meséből olyan komoly mondanivalót kihozni mint ami ezekben van Szerintem nem fog menni A legtöbb "európai mese" mélyebb mondanivalóval rendelkezik, mint az animék 70%-a. Sőt ahogy Lew mondta, a Mackótestvér meg a Szilaj is van olyan mélyenszántó, mint az idegesítően elcsépelt Naruto a maga nyomorult világmegváltós háborús szövegeivel, amit már csak az nem un, aki egy két éves down-kóros szintjén van. Bírom, amikor a sok elvakult idióta rajongó órákig képes bizonygatni, hogy az anime nem mese, meg az anime menőbb az európai történeteknél. A lóf*szt sem érdekel, törődj bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #841 Dátum: 14 feb 23, 23:02:11 » |
|
heo na nekem ez egy új infó hogy minden rajzfilmre ezt használják Syzygy ha mondotok művet tőlük lehet ismerni fogom őket, de engem őszintén sose érdekelt hogy egy film/könyv/manga/anime kinek a műve. Akiről olvastam vagy több könyvét olvastam azt névről ismerem.De ahol szembetűnően meg se jelenik ott nem fogom tudni az alkotó nevét kötni hozzá Egyébként 18 vagyok. Saphira mint mondtam nem kell ennyire véresen komolyan venni. és ismerd el hogy egy anime 100x többet ér a ma Magyarországon leadott rajzfilmek min.70%-nál. (m2 erősen javítja az arányt )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 23:03:51 írta Chakna »
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #842 Dátum: 14 feb 23, 23:02:52 » |
|
Syzy. Inkább az én kommentemre válaszolj. Fontos lenni tudni jogilag. Heo: A fairy tailes cucc jogos. De a mesés érvelésed hiányos. A dragon ballt, pokémont ugyanúgy mesélik. Van narrátor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #843 Dátum: 14 feb 23, 23:03:18 » |
|
1. Syzy: mély levegő, tudod beszív, elmerengazéletgondjainkifújj 2. Gdat: ez a videó.. ne haragudj, de sz@r (: 3. Chakna: könyörgöm legyen belőled moderátor és legyetek egy pár chakrával és akkor már csak a két hakut kell megoldani
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #844 Dátum: 14 feb 23, 23:04:50 » |
|
Heo, igazad van. A mese egy irodalmi műfaj és a Fairy Tailben, tényleg nincs "mese". Még saját magam is megvezettem. Hiro mekkora troll már a Tail - Tale hasonlóság miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #845 Dátum: 14 feb 23, 23:05:14 » |
|
kronosz7 Okké De nem hiszem hogy ez be fog következni
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #846 Dátum: 14 feb 23, 23:06:08 » |
|
A lóf*szt sem érdekel, törődj bele.
Tudom már mi hiányzott ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #847 Dátum: 14 feb 23, 23:06:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #848 Dátum: 14 feb 23, 23:06:58 » |
|
Kronosz. Tényleg nem túl vicces. Még kiskoromban láttam és akkor az volt. A mese egy irodalmi műfaj és a Fairy Tailben, tényleg nincs "mese". A dragon ballt és a pokémont még mindig a narrátor meséli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #849 Dátum: 14 feb 23, 23:07:05 » |
|
Heo
Heo:
Kis betűvel, "heo" mielőtt sík ideg lesz szegény.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 23:07:40 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #850 Dátum: 14 feb 23, 23:07:11 » |
|
és ismerd el hogy egy anime 100x többet ér a ma Magyarországon leadott rajzfilmek min.70%-nál. (m2 erősen javítja az arányt ) Mert milyen rajzfilmeket vetítenek le, amik ennyire borzalmasak lennének? Mert én animét is láttam ami halálosan sz*r volt, szóval ezt így nem kéne kijelenteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #851 Dátum: 14 feb 23, 23:08:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #852 Dátum: 14 feb 23, 23:08:45 » |
|
Saphira: Milyen erurópai mesék vannak mély mondanivalóval? Heo: A mondat elején még a te neved is nagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #853 Dátum: 14 feb 23, 23:09:18 » |
|
kronosz7 Okké De nem hiszem hogy ez be fog következni Ohó! Valaki sikítson chakrának! Chakra szereztem neked nőt! :Đ OLVASD OLVASD Mert még a végén magot kell őrölni, érti aki érti Ne hallgass minagira mindig szivatja szegény Heo-t állandóan átírja a nevét is kis h betűre, mert tudod ők egy pár és tudják egymás jelszavát meg minden. Saphira mindig meg esz minden újoncot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 23:10:16 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #854 Dátum: 14 feb 23, 23:10:42 » |
|
Gdat, csak a címre gondoltam. Animéből is van rengeteg gázos, csak sokkal mainstreamebb és modernebb, mint az európai/nyugati rajzfilmek. A design miatt szeretem az animéket istenigazából. Értem, heo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|