Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #750 Dátum: 14 feb 22, 23:36:19 » |
|
OF-en mi is ezzel küszködtünk. :D Utána béreltünk egy két hetes NKW bannert és meg is oldódott a dolog. :D
Voltam azon a fórumon, még régen, de szerintem még a régi volt, mintha átcsináltátok volna. Mikor még elsőnek indult mentem oda, de az is rég volt.>_< Fáradok, sokszor volt a rég szó, tudom. XD Lemaradtál az előzményekről. Már elképzelni nem tudom mi miatt, de egyszer megbeszéltük, hogy Minagi domina lesz és én leszek a managere. :D
Amúgy én sem tudom, hogy jött, de jól csinálod a dolgod. Remélem én is. :$ Ayumi, mindenki perverz picit. :fun: 1) Ez most a v5.1/2. Nagyon régin lehettél még :) Semmi baj, késő van :D 2) Gdat nem perv. csak egészséges önképe van :D + férfi ember. :D Jézusom, ez egy többszörösen rekurzív post lett :D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 23:36:53 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #751 Dátum: 14 feb 22, 23:38:10 » |
|
Na. Megijedtem, hogy beképzelt lennék és miattatok direkt megkérdeztem a mestert. Ezt mondta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #752 Dátum: 14 feb 22, 23:40:13 » |
|
Milyen szépek ott azok a színes füstök.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #753 Dátum: 14 feb 22, 23:41:09 » |
|
1) Ez most a v5.1/2. Nagyon régin lehettél még Semmi baj, késő van. Az voltam, kb akkor indult, aztán hamar elfelejtődött, meg ide többet jártam. Nem beképzeltnek gondoltak téged, hanem őrültnek. Viszont a Mester (vagyis most te) megint megmondta a tutit. Látom Ayumi megfogtad a lényeget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 23:42:03 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #754 Dátum: 14 feb 22, 23:42:19 » |
|
Most kicsinyítette össze a mester 40%-osra paintben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 23:44:01 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #755 Dátum: 14 feb 22, 23:42:55 » |
|
Érdekelne, ki a mestered. Ez valami szappanoperából szedted?
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #756 Dátum: 14 feb 22, 23:44:15 » |
|
Read the fucking topic and find the answer fool !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #757 Dátum: 14 feb 22, 23:44:47 » |
|
Én csináltam a Mester face oldalát, a trollbarlangban a hozzászólásai felét én írtam és a Coelhot én tetettem hozzá Carttal, úgyhogy ugyanannyira mester vagyok. Kurohi: Ez is régi fórumos sztori. De nézd meg a face oldalát. https://www.facebook.com/pages/MrSaiyan-Coelho/384906068306281
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #758 Dátum: 14 feb 22, 23:48:45 » |
|
Hogy reklámozza, hogy reklámozza. Nos, igen, a munka 80% a te érdemed, de mégis azt akartad, hogy más gondoljanak A Mesternek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #759 Dátum: 14 feb 22, 23:49:11 » |
|
Likeoltam, hadd olvassak még pár ilyesmit. : D "Ez az oldal Mrsaiyan Coelho bölcsességeit tartalmazza, hogy az nkw fórum lakói könnyebben boldogulhassanak az életben." A kis jótevő. :3
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #760 Dátum: 14 feb 23, 00:01:50 » |
|
A Mester személyisége az elmúlt hetekben kettévált egy sötét és egy világos oldalra, és a kettő nem nagyon kommunikál egymással, ezért közös bölcsességük egyesítésének hiánya nem materializálódik új tanításokban. De a Mester hamarosan megoldja ezt a metafizikai dilemmát és megújult karmával tér vissza a Nirvánából, hogy megmutassa a fényt a síkvilág egótól beborult égboltján.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #761 Dátum: 14 feb 23, 00:02:38 » |
|
Le kéne cserélnem az avatáromat Ifjú Sátánra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #762 Dátum: 14 feb 23, 00:04:03 » |
|
Jaj de költőien bölcs szavak. Most megvilágosodtam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #763 Dátum: 14 feb 23, 00:11:48 » |
|
A megvilágosodáshoz hosszú és rögös út vezet még, de helyes úton jársz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #764 Dátum: 14 feb 23, 00:12:32 » |
|
Ismerőseim anno összeházasodtak és volt templomi is. Aztán 2 évre rá váltak el balhés körülmények között és nagy nehezen sikerült érvényteleníteni az egyházi esküvőt. Tulajdonképpen azért sikerült mert az egyik fél házasságtörést követett el és mindkét fél belement a válásba. Miért, a templomi esküvőnek mi köze van ahhoz, hogy elválhatnak-e? Ez csak egy jelképes ceremónia, mit kell rajta érvényteleníteni?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|