Micsudi
|
|
« Válasz #675 Dátum: 14 feb 22, 00:12:51 » |
|
Szirmai Spuri kokó dílere jól kereshet Az hétszentség De nagyon bírom a pörgős stílusát Dancsónak meg a fapofával ironizálást Kicsit Kőhalmis
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #676 Dátum: 14 feb 22, 00:18:00 » |
|
Nem kis teljesítmény, amit Dancsó művel. Ilyen rossz filmeket végigülni és így bemutatni dicséretre méltó. OtherWorld csapat is jó. Kapnak ők is valamit?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 00:20:36 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #677 Dátum: 14 feb 22, 00:21:21 » |
|
Jó látni hogy alakul a videoblog kultúra Az OW stábot is szeretem, jók a játéktesztjeik meg a filmekhez is jól állnak hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #678 Dátum: 14 feb 22, 00:26:48 » |
|
Zolyt azért eléggé leszokták szólni, pedig szerintem nincs semmi baj a bemutatóival.
Csak alakulgasson. Ha így folyttódik, akkor tán lesznek olyanok is, mint amit a TGWTG csapat szokott időnként vagy mikor AVGN-nel volt videóik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #679 Dátum: 14 feb 22, 00:30:11 » |
|
Basszus valami gondja van itt az áramszolgáltatónak. A mai napon már többször volt pár perces, az egész városra kiterjedő áramszünet. Most az előbb is volt egy, és pont kint voltam az erkélyen, és láthattam, ahogy elsötétül a város. Tök durva volt, ahogy hirtelen elsötétedett mögöttem a lakás, közben kialudt a közvilágítás, szembe a diszkóban megállt a zene, az ablakok a szomszéd házakban elsötétedtek, stb. Királyul nézett ki ahogy teljesen sötét lett. (Szinte már vártam az első zombikat is ) És utána fokozatosan kapcsolt vissza, először a közvilágítás, utána sorban a lakóházak (az enyém utoljára persze ), itt csak tízemeletesek vannak sok ablakkal, és tök menő volt, ahogy az éjjeli baglyoknál lassan egymás után meggyulladtak a lámpák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #680 Dátum: 14 feb 22, 00:53:57 » |
|
Na ezt megnéztem volna. Irigyellek nem minden nap lát ilyet az ember Srácok jóéjt nektek én bekómálok Sziasztok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #681 Dátum: 14 feb 22, 00:55:06 » |
|
Huha a nemrég említett tanárnő már kb. mindenkit rendőrségi üggyel fenyegeti aki a 2 nagykorú fia közül kihívta az ivós játékra valamelyiket. :O
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #682 Dátum: 14 feb 22, 01:45:43 » |
|
Ha kronosz7 itt van akkor neki címezném hogy látta-e már az új főteret? Most nem is konkrétan erre akarok kilyukadni, hanem arra,hogy elvitték a kosárpalánkot. Fiatal korunk jelképe volt meg a tér, úgy érzem mintha elhaladt volna mellettünk a történelem vihara. Zita xDD Mindig figyelek Láttam... de már kb. egy éve nincs ott.. pedig még életem párjával is ott ismerkedtem meg... sajnálom a helyet, maga a tér nagyon szép lett le a kalappal a szociális néni tervei előtt. De azt a palánkot meghagyhatták volna... na majd suttyók leszünk és gimiböl kivisdzük a pipás palánkot!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #683 Dátum: 14 feb 22, 09:46:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #684 Dátum: 14 feb 22, 11:21:58 » |
|
Huh de picsa másnapos vagyok a ***** életbe már ><
Mi ez az új szokásom hogy másnapos vagyok a piától? Ilyen régebben nagyon ritkán volt, de ebben a hónapban ez már a 2. alkalom. Öregszem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #685 Dátum: 14 feb 22, 11:50:35 » |
|
Aki nem iszik sokat, nem lesz másnapos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #686 Dátum: 14 feb 22, 11:57:13 » |
|
Köszönjük nyilvánvaló kapitány. Amúgy nem ittam sokat, 4-5 üveg sör. 2-3 deci vodka, 1-2 feles fütyülős meg 1 liter fehérbor.
De én attól vagyok nagy fiú, hogy iszok, cigarettázok és csúnyán beszélek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #687 Dátum: 14 feb 22, 11:59:04 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=VrcVxGq00nMAki csinálja a retro shockot meg az antiface-t az énekli ezt a dalt is. Valami eszméletlen számomra, hogy nincs értelme a szövegnek, csak hangzatos dolgokat beletett és mégis tetszik. Ilyet még mondhatni senki nem ért el nálam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 12:00:03 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #688 Dátum: 14 feb 22, 12:09:53 » |
|
hogy párhuzamos beszéljünk egymás mellett, ezért iderakom ezt: XDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #689 Dátum: 14 feb 22, 12:16:38 » |
|
Ennél kevesebbért már a trollbarlangból is tiltottak ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|