Ayumichan
|
|
« Válasz #660 Dátum: 14 feb 21, 23:31:06 » |
|
És miért diszkvalifikáltak téged ott Haku?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #661 Dátum: 14 feb 21, 23:32:58 » |
|
Hánytál? Nálunk Pécsen azért járt kizárás a szabályzat szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #662 Dátum: 14 feb 21, 23:35:06 » |
|
Ayumi, milyen szép képeket választottál! Nem azért mondtam egyébként, hogy átverjelek, csak egyszer valaki írta neten, hogy a gyerekek biztos csúfolnák az ilyen nevűeket a hangyával. (Bár a két szó 5 hangja közül csak 3 egyezik meg, a Szara meg szar kapcsolatáról akkor már ne is beszéljünk..) Persze egyes szülők szerint mindenkit csúfolni fognak, aki nem Nóra, Zsófi vagy Anita. Pedig tévednek, mert azokat is fogják, ha olyan a személyiségük. Mert a csúfolás nem névfüggő. Na, én ettől teljesen kiégtem. Teljesen. Megyek, megpróbálok aludni és elfelejteni, de félek, hogy rémálmaim lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #663 Dátum: 14 feb 21, 23:36:29 » |
|
Elméletileg nem nyeltem le... Elöbb jeleztem, mint nyeltem, rég volt már, az egyetemi gólyatáborba. Viszont magyar tequilán mindenkit aláztunk Saphi, épp most akartam megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #664 Dátum: 14 feb 21, 23:38:06 » |
|
A Zsófikat Zsófikának csúfolják. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #665 Dátum: 14 feb 21, 23:38:49 » |
|
Azt hogy sikerült elérni ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #666 Dátum: 14 feb 21, 23:40:12 » |
|
De Ayumi jelen esetben még csak nem is ilyen játékról van szó. Am igazán nincs mit Aes. A minőség ellenőrzésnek része a kóstolás is? Nem igazán, legalábbis nem ez a legfőbb része, de egyetemen volt érzékszerbi minősítés gyakorlatunk, hogy fel tudjuk ismerni az ízhibákat. Idén ráadásul szeszipart tanulok, abból is lesz. Aes, 200forintért boltban/300-ért kocsmában ne legyenek nagy elvárásai az embernek. Egyébként én azért is örülök valahol ennek a játéknak, mert legalább növekszik a magyar sörfogyasztás. Sok olyan ember ivott már a játék miatt aki egyébként nem szereti a sört.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #667 Dátum: 14 feb 21, 23:40:50 » |
|
A Zsófikat Zsófikának csúfolják. T_T
Megverjem aki ezt merte mondani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #668 Dátum: 14 feb 21, 23:42:41 » |
|
Annyi embert nem tudsz megverni. >< Bar Rita lánya vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #669 Dátum: 14 feb 21, 23:43:08 » |
|
Ayumi, milyen szép képeket választottál! Nem azért mondtam egyébként, hogy átverjelek, csak egyszer valaki írta neten, hogy a gyerekek biztos csúfolnák az ilyen nevűeket a hangyával. (Bár a két szó 5 hangja közül csak 3 egyezik meg, a Szara meg szar kapcsolatáról akkor már ne is beszéljünk..) Persze egyes szülők szerint mindenkit csúfolni fognak, aki nem Nóra, Zsófi vagy Anita. Pedig tévednek, mert azokat is fogják, ha olyan a személyiségük. Mert a csúfolás nem névfüggő. Igazából bármilyen név csúfolható, aki akar az talál rá módot (szemüveges időszakomban 1-2 barnásabb bőrű egyén elnevezett bandzselikának az Angelika név változatára). Ha más nem akkor a vezetékneve alapján gúnyolják az illetőt.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #670 Dátum: 14 feb 21, 23:45:22 » |
|
Én rühelltem ha a vezetéknevemen hívnak. Megalázó. Sajnos a nevemet lehet nagyon g*ci hangsúllyal mondani szóval szívem szerint minden parasztot orbitára állítottam volna.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #671 Dátum: 14 feb 21, 23:46:49 » |
|
Azért mennyivel szimpatikusabb amikor Szirmai nem idegbeteg módján beszél. Jó ezt nem fogom megnézni, A vége pont olyan, mint amikor Goku genki damája miatt kellett feltartani a kezünket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 23:49:10 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #672 Dátum: 14 feb 21, 23:48:52 » |
|
Annyi embert nem tudsz megverni. >< Bar Rita lánya vagy. Na igen, büszke is lenne rám. Noémit valaki zaklatja. O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 00:02:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #673 Dátum: 14 feb 22, 00:10:44 » |
|
Azért mennyivel szimpatikusabb amikor Szirmai nem idegbeteg módján beszél. Jó ezt nem fogom megnézni, A vége pont olyan, mint amikor Goku genki damája miatt kellett feltartani a kezünket. Szerintem pont ezért lett jó ez. Jó volt látni a többi magyar youtube felhasználót. Nem mindig beszél idegbeteg módján Szirmai. Peti meg folyamatosan ironizál, de ez jó benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #674 Dátum: 14 feb 22, 00:12:17 » |
|
Ha kronosz7 itt van akkor neki címezném hogy látta-e már az új főteret? Most nem is konkrétan erre akarok kilyukadni, hanem arra,hogy elvitték a kosárpalánkot. Fiatal korunk jelképe volt meg a tér, úgy érzem mintha elhaladt volna mellettünk a történelem vihara. Zita xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|