Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #645 Dátum: 14 feb 21, 23:06:03 » |
|
Én azóta nem beszéltem gmannel, hogy állandóan behívott egy csoportos chatbe amibe másodpercenként írtak és ha kiléptem megint behívott. Aztán megint és megint, majd letiltottam. Akkor meg még nem volt a rajongód. De kösz a tippet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #646 Dátum: 14 feb 21, 23:07:09 » |
|
Saphirát be kell vonni a tanúvédelembe mert ha gman megtalálja. Előre sajnálom Különben azokon a barmokon kívül akik töménnyel játszák ezt az ártalmatlan játékot. Lett valakinek baja? Mert nem tudok olyat elképzelni hogy valaki egy korsó sörbe belehaljon. Max allergiás reakció, de nem is hallottam még sör alergiáról, Max Besárgul az ember ha Gilbertes, de jónapot
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #647 Dátum: 14 feb 21, 23:08:40 » |
|
Elvileg bele lehet... ha gyógyszerre iszod.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #648 Dátum: 14 feb 21, 23:09:32 » |
|
Én azóta nem beszéltem gmannel, hogy állandóan behívott egy csoportos chatbe amibe másodpercenként írtak és ha kiléptem megint behívott. Aztán megint és megint, majd letiltottam.
Jaj emlékszem, tavaly januárban. Én is ki-be léptem onnan, aztán mikor egyszer nem tettem, másodpercenként írtak. Jó sokan voltak azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #649 Dátum: 14 feb 21, 23:10:28 » |
|
Én se tudom hova tenni azt, aki az egy pint sör kihívást Ginnel, vagy bármi más töménnyel játssza. Elm. még a hírtelen, nagy mennyiségű víz ivásától is meghalhat az ember. Egyszer olvastam egy cikket erről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #650 Dátum: 14 feb 21, 23:10:59 » |
|
Vicces párhuzamosan olvasni ezt a sörös vitát itt és Facebookon is ugyanazoktól az emberektől. Ayumichan, de azért tudod, mi az a hanga? Egy bogár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #651 Dátum: 14 feb 21, 23:12:00 » |
|
egyenlőre
érzem a bizsergést.
Cenzúrázd a nevem
Megoldható, de akkor te is azt ami az idézetben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #652 Dátum: 14 feb 21, 23:14:07 » |
|
Vízmérgezés jaja. kimossák magukat belülről. Halottam ilyenről Normál esetről beszéltem az előbb a gyógyszer más tényező. Meg ismerősöm járt úgy futni volt nyáron, edzett, hazament és volt az asztalon egy palack víz megfogta a palackot hideg is volt, kinyitotta jól meghúzta, a 2. nagy kortynál jött rá hogy nem víz, Házipálinka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #653 Dátum: 14 feb 21, 23:14:47 » |
|
Ezzel a sörivós játékkal meg az a baj hogy az ember lánya/fia azt gondolja hogy tudja mennyit bír de amikor az utolsó pohárral issza (amit már nem bír el) azt a döntést hogy "Én most ezt megiszom" már részegen hozza meg. Ezt valaki lefordítaná nekem? Aes én az msc.-s terveim szerint majd minőség ellenőr szeretnék lenni, de sajnos egyenlőre ezt a tervemet kissé alaptalannak látom, ugyanis nehéz oda bejutni. Most még csak odáig terveztem, hogy jó lenne, ha felvennének gyakornoknak a 7. félévre, ott ha információim pontosak majd ki kell magam próbálni a teljes folyamatban, vagyis több poszton is kipróbálhatom magam, majd meglátjuk mi fog meg leginkább, maga a főzőházi munka vagy a laboratórium. Eddig amit az élelmiszer iparban dolgoztam azt laborban húztam le, de tetszett. Igen, Saphi itt is akad pár. Barátom szerint itt az emberek jó részének fura neve van. Am gondolom azért hitte azt az orvos mert ezeken a nyelvterületeken elterjedt, mint oly sok más férfi név női változata is. Max allergiás reakció, de nem is hallottam még sör alergiáról
Glutén érzékenység, am már vannak glutén szegény sörök allergiásoknak. Túdom kedves Syzy, tudom.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #654 Dátum: 14 feb 21, 23:18:00 » |
|
Ma is tanultam valamit Köszi Noé Ezért szeretem ezt a fórumot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #655 Dátum: 14 feb 21, 23:24:08 » |
|
A sörös játékra visszatérve, pedig azért már megesett velem barátokkal való kocsmázás során, szerintem nem is egyszer, hogy egyikünk még kikért egy sört, de a társaság nagyja már indulni akart így az illető gyorsan lehúzta azt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #656 Dátum: 14 feb 21, 23:26:57 » |
|
Majd lefordítom a saját mondatomat. Szóval: Sör ivó játék mivel arról volt szó (vagy más alkohol fogyasztós is lehet). Valaki megissza az első pohárral amikor még józan, azután amikor megissza az utolsóval ami már az ami kórházba juttatja akkor már eléggé illuminált állapotban van ami hatással van a józan ítélőképességére (vagyis már nem józan). ----> Vagyis megissza amit már nem kéne mert az eddigi piák miatt annyira részeg hogy nem mond nemet saját magának. Ayumichan, de azért tudod, mi az a hanga? Egy bogár.
Igen, bogár... száll reá.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #657 Dátum: 14 feb 21, 23:28:55 » |
|
Én voltam már sörivó versenyen. És sör-virsli versenyen is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #658 Dátum: 14 feb 21, 23:29:06 » |
|
A sörös játékra visszatérve, pedig azért már megesett velem barátokkal való kocsmázás során, szerintem nem is egyszer, hogy egyikünk még kikért egy sört, de a társaság nagyja már indulni akart így az illető gyorsan lehúzta azt.
Köszönjük, noe kapitány. Aes én az msc.-s terveim szerint majd minőség ellenőr szeretnék lenni, de sajnos egyenlőre ezt a tervemet kissé alaptalannak látom, ugyanis nehéz oda bejutni. A minőség ellenőrzésnek része a kóstolás is? Reméljük, hogy bejutsz erre, hátha javítod a kapható sörök minőségét. Bár az, hogy a kocsmában hogyan hígítják utána, azon már úgyse tudsz segíteni sajna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #659 Dátum: 14 feb 21, 23:29:52 » |
|
Én voltam már sörivó versenyen. És sör-virsli versenyen is. Sör-virslin én is. Diszkvalifikáltak, pedig én nyertem volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|