Saphira
|
|
« Válasz #630 Dátum: 14 feb 21, 22:30:08 » |
|
Számodra az is megdöbbentő volt, hogy túl tökéletes nevem van. Vagy csak Noe köpött. Ez de aranyos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 22:33:14 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #631 Dátum: 14 feb 21, 22:39:18 » |
|
khm.... mondanám, hogy nem én voltam hmm egy volt tanárnőm, haverom anyja írt egy üzenetet a facebookos sörivós játék után, melyben sok más mellett azt is közli, hogy ez a karrierem is tönkreteheti... esetemben ezt még erőteljesebben kétlem, mint bárki máséban, de még mások esetében sem gondolom, hogy ennek van valós alapja
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #632 Dátum: 14 feb 21, 22:40:28 » |
|
Tényleg Saphi, neked ez az átírt név mi facén? A régi nem volt elég jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #633 Dátum: 14 feb 21, 22:40:43 » |
|
Noe! Ha biosör gyártással akarsz foglalkozni, akkor ez a karriered szempontjából előnyös lehet. Majd azt hiszik a jövendőbeli vevőid, hogy annyira biztos nem rossz, ha te is megiszod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #634 Dátum: 14 feb 21, 22:42:27 » |
|
Nekem egy ismerősöm mutogatta a cikket, hogy ebbe bele haltak, mikor meghívtak a játékba. Ámbár én nem szívelem a sört, így nem kínzom magam, meg amúgy se csinálnám. Viszont durva mennyien küldözgetik a videókat. Amúgy micsoda téma terelés Noémi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #635 Dátum: 14 feb 21, 22:45:17 » |
|
Tényleg Saphi, neked ez az átírt név mi facén? A régi nem volt elég jó?
Évek óta mindenki Hangának szólít, meg alapból is meg akarom változtatni, szóval ja, a régi nem volt elég jó. Hosszú történet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #636 Dátum: 14 feb 21, 22:46:50 » |
|
Nekem egy ismerősöm mutogatta a cikket, hogy ebbe bele haltak, mikor meghívtak a játékba. Ámbár én nem szívelem a sört, így nem kínzom magam, meg amúgy se csinálnám. Viszont durva mennyien küldözgetik a videókat. Amúgy micsoda téma terelés Noémi. Igazából az emberi szervezetet nem erre tervezték. Nem hiába távozik a Kyuubi túl sok ivás után a szervezetből. btw. Valaki engem is meghívhatna, erősen kocsmázhatnékom van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #637 Dátum: 14 feb 21, 22:48:41 » |
|
Egyszer írtad is ide, hogy micsoda procedúra, vagy pont kérdezted...O.o Szerintem a Hanga szép név, egy régi óvodatársamnak volt (vagyis még mindig) ez a neve. Bár a növény szebb. Nini egy Haku. Nem kell indok a kocsmázásra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 22:50:11 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #638 Dátum: 14 feb 21, 22:55:26 » |
|
Számodra az is megdöbbentő volt, hogy túl tökéletes nevem van. Vagy csak Noe köpött. Nem köpött, barter volt közöttünk. Akkor lehet hogy nekem tűnik különösnek, akár a többiek is megerősíthetnek és/vagy cáfolhatnak, de a L. H. névhez elég szerencsésnek kellene lenni alapjáraton, túl jól hangzik, hogy igaz legyen. Hakuval már csak az a gond, hogy útközben lett egy Hakuunk is. Túl sok ez már nem lehet követni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 23:08:59 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #639 Dátum: 14 feb 21, 22:58:51 » |
|
Hát én szeretem a sört. Ill. az alkohol mennyiség egy sörben jóval kevesebb mint a tömény italban. Valamint pl. a vese problémákra, húgyúti problémákra ajánlják is, nekem pedig jelenleg az van. (Még tanultuk is a jótékony hatásokat.)
Sajnos Mini szükségesnek éreztem valahol kiadni ezt a gondolatot, mivel a hölgy az üzenetében, még a motorbalesetben elhunyt volt osztálytársamat is felhozta, aki elvesztése lassan 5 év után is még mindig fájó és igen csak kiakasztott az övön aluli támadás.
Am simán a söriparban szeretnék elhelyezkedni Aes, nem kell nekem a bio, egyenlőre még amit nagyon szeretnék az egy gyakornoki állás a Drehernél, ill. valamennyire most is a söriparral foglalkozom, ugyanis arra állított rá a főnök, még azt is meg kell érdeklődni suliban, hogy az egyik előadás anyagom felhasználásával készíthetek-e egy cikket a blogunkra.
Nekem Saphi eredeti neve is nagyon tetszett, bár sokan azt mondják, hogy "érdekes" név, de az én környezetemben teljesen szokványos. Meg a mostani név is nagyon tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 23:01:48 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #640 Dátum: 14 feb 21, 23:00:01 » |
|
Miért? Ő az 1 u-s Haku a másik meg 2 u-s. Ezzel a sörivós játékkal meg az a baj hogy az ember lánya/fia azt gondolja hogy tudja mennyit bír de amikor az utolsó pohárral issza (amit már nem bír el) azt a döntést hogy "Én most ezt megiszom" már részegen hozza meg. Azt a nevet hogy Hanga még nem is hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #641 Dátum: 14 feb 21, 23:00:50 » |
|
Nini egy Haku. Nem kell indok a kocsmázásra. Holnapra már le van tervezve egy. Hakuval már csak az a gond, hogy útközben lett egy Hakuunk is. Túl sok ez már nem lehet követni.
Nem tehetek róla. Mindenki az én identitásom akarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #642 Dátum: 14 feb 21, 23:02:41 » |
|
Am simán a söriparban szeretnék elhelyezkedni Aes, nem kell nekem a bio, egyenlőre még amit nagyon szeretnék az egy gyakornoki állás a Drehernél, ill. valamennyire most is a söriparral foglalkozom, ugyanis arra állított rá a főnök, még azt is meg kell érdeklődni suliban, hogy az egyik előadás anyagom felhasználásával készíthetek-e egy cikket a blogunkra.
Szép tervek. A sör jó, pont multkor ittam Drehert, miután eszembe jutott, hogy milyen régen ittam már ezt a márkát. És a söriparon belül pontosan mit akarsz csinálni? (Nagyon nem értek hozzá, szóval nem is igazán tudom, milyen poziíciók/feladatok vannak ott xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #643 Dátum: 14 feb 21, 23:03:39 » |
|
Számodra az is megdöbbentő volt, hogy túl tökéletes nevem van. Vagy csak Noe köpött. Nem köpött, barter volt közöttünk. Akkor lehet hogy nekem tűnik különösnek, akár a többiek is megerősíthetnek és/vagy cáfolhatnak, de a L. H. névhez elég szerencsésnek kellene lenni alapjáraton, túl jól hangzik, hogy igaz legyen. Cenzúrázd a nevem, elég nekem az is, hogy gman nézi az adatlapom. Tényleg, ki is árulta el neki? Gdatra tippelek. A te környezetedben szokványos, Noe? Egy ukrán orvos is azt hitte, hogy szláv név. Aztán mondtam, hogy latin.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 23:13:09 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #644 Dátum: 14 feb 21, 23:04:56 » |
|
Gdat mindenkit ismer a fórumról.
Azért az durva Noé, hogy egy tanárnő ezzel "pedálozik", vagy így akar titeket meggyőzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|