Lew
|
|
« Válasz #525 Dátum: 14 feb 20, 15:00:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #526 Dátum: 14 feb 20, 15:03:31 » |
|
Azt hiszem, most már mindent értek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #527 Dátum: 14 feb 20, 15:04:15 » |
|
Én életemben kétszer ha verekedtem és akkor mindig rúgtam. Hajtépés hülyeség. Girlfight csak akkor van, ha pasi van a háttérben. Vagy testsúly téma. Azért egy nyelvtani hibáért nem verekednek össze a nők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #528 Dátum: 14 feb 20, 15:07:09 » |
|
A legrövidebb úton, úgy hogy közben nem hagysz sebezhető pontot, a másik sebezhető pontjára támadsz. Ezzel szemben a lányok 99% egymás haját rángatja a férfiak 90%-a, meg lökdösi egymást, birkózik vagy parasztlengőket üt. Amik persze nem hatékonyak.
De ezzel az erővel minden verekedés szakszerűtlen, ha egyszer léteznek lőfegyverek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #529 Dátum: 14 feb 20, 15:10:17 » |
|
Nem, mert a verekedést meg lehet úszni börtön nélkül, de a lövöldözést nem. A következményekkel is számolni kell. Így a legjobban egy verekedésből jön ki az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #530 Dátum: 14 feb 20, 15:16:50 » |
|
Meghajlok az érveid előtt, mester.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #531 Dátum: 14 feb 20, 15:43:59 » |
|
Na igen a szomszédban is zajlik az élet... De ez már ért egy ideje...
Mondjuk ami a videókon zajlik, az minden csak nem tüntetés... Inkább polgárháborús helyzet... Jól beindultak az események... Írtják egymást az ukránok elég keményen...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 20, 16:09:58 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #532 Dátum: 14 feb 20, 16:11:50 » |
|
Hát Gabesz már a híradóban is mondják pár hete, hogy ez bizony polgárháború.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #533 Dátum: 14 feb 20, 16:43:38 » |
|
Az hát... Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.. A kormány vagy beveti a hadsereget, vagy lemond... Én meg már jó ideje nem néztem tv-t.... Újságot sem olvasok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #534 Dátum: 14 feb 20, 17:03:26 » |
|
Nem, mert a verekedést meg lehet úszni börtön nélkül, de a lövöldözést nem. A következményekkel is számolni kell. Így a legjobban egy verekedésből jön ki az ember.
13. § (2) Közvetett tettes az, aki a szándékos bűncselekmény törvényi tényállását e cselekményért gyermekkor, kóros elmeállapot, kényszer vagy fenyegetés miatt nem büntethető, illetve tévedésben levő személy felhasználásával valósítja meg. Szerintem ebben a minőségben jövök ki a legjobban. bár akkor meg nem élvezhetem a verekedés szépségét magamon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #535 Dátum: 14 feb 20, 17:47:28 » |
|
Ezzel most nem igazán értem, hogy mit akarsz, de biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #536 Dátum: 14 feb 20, 18:36:03 » |
|
Ez a cikk poén: http://444.hu/2014/02/20/hagyjuk-hogy-putyin-gyozzon/Számoljátok össze, hányszor írja le, hogy "Nyugat", "Európa", meg "szabadság és törvényesség". Jaj, meg a szöveg, hogy az "ukránok európaiak akarnak lenni". Most nem azok? Ja, hogy a magyarok esetében is ezzel szoktak példálózni: mindig elmondják, hogy hogyan kell Európa felé menni, meg hogyan távolodunk tőle, meg stb. Vicces, mert szerintem Európa még mindig egy földrajzi, és nem politikai fogalom. Az egykori Osztrák-Magyar Monarchiához tartozó régióban nagy hagyománya van a szovjet-ellenességnek. Csatlakozhatnak hozzánk, haha. Úgy látom, lassan megint a fejünkre mászik Oroszország, nem elég még az EU.. Észrevettétek, hogy a médiában lassan Hitler szintjére emelik Putyint? :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 20, 18:40:15 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #537 Dátum: 14 feb 20, 18:38:52 » |
|
Ildikónak a karcsavarás volt a specialitása a verekedős korszakában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #538 Dátum: 14 feb 20, 18:59:14 » |
|
Észrevettétek, hogy a médiában lassan Hitler szintjére emelik Putyint? :DD Persze. Ez nem meglepő, mivel Hitler maga a gonosz. Ez a Putyin - Hitler dolog ugyanazon a logikán alapul, mint ha egy b-kategóriás horrorban úgy érzik, hogy a "sima" zombik már nem elég elég félelmetesek, hát adjunk rájuk náci egyenruhát, és meg van oldva a dolog. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #539 Dátum: 14 feb 20, 19:07:31 » |
|
Hitler egy retardált majom volt. Sztálin menő volt, de Hitler nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|