noemimi-chan
|
|
« Válasz #495 Dátum: 14 feb 19, 23:09:29 » |
|
Az a fontos szerintem, hogy az egyén számára milyen jelentéssel bír az adott tetoválás, nekem pl. van egy biztos álmom amit meg szeretnék valósítani e-téren.
Barátnőmnek 2 tetoválása van a hátán mindkettő nagyon kreatív, kifejezi őt és szép. Jól is mutat rajta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 23:10:45 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #496 Dátum: 14 feb 19, 23:19:31 » |
|
Imádom olvasni az ilyen előre bemagolt dumákat =D Mindenki nyilvánvaló kapitányt játszik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 14 feb 19, 23:25:54 » |
|
Nekem sose volt semmi bajom a tetoválásokkal, meg tudtam szokni őket elég hamar, mert a nagybátyámnak tele van varrva a teste. Bár a színes szerintem szebb, csak hát drágább is gondolom. Ez a jelentéses szöveg nekem annyira nem... szimpatikus. Ha tetszik neki valami, varrassa csak magára, de ilyen Coelho mélységű jelentéssel ne kelljen már megindokolnia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #498 Dátum: 14 feb 19, 23:37:03 » |
|
Mégis ki említett Coelhoi jelentést?
Neked pl. "A tetkóm a cicámat ábrázolja" vagy az "Én rajzoltam, és szerettem volna magamra varratni, mert sokat rajzolom csak úgy firkálásként" nem bír jelentéssel?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #499 Dátum: 14 feb 19, 23:38:21 » |
|
Várjatok bedobom a "legjobb" érvelést, amit ebben a témában hallottam már oly sokszor: Hogy fog majd 60-70 évesen kinézni az a széttetovált bőr?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #500 Dátum: 14 feb 19, 23:40:48 » |
|
A legjobb válasz erre: Szőrösen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #501 Dátum: 14 feb 19, 23:48:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #502 Dátum: 14 feb 19, 23:49:02 » |
|
Sztálin et. mit keres ott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #503 Dátum: 14 feb 19, 23:52:21 » |
|
Börtön kérlek szépen és magányos a bácsi, valakire fel kell nizníe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #504 Dátum: 14 feb 19, 23:59:37 » |
|
Hogy fog majd 60-70 évesen kinézni az a széttetovált bőr? Mire ez a tetkókedvelő generáció eléri a nyugdíjkorhatárt addigra már elfogadott dolog lesz és az lesz a divat hogy nagypapi (és persze nagymami) agyontetovált testtel fog rohangászni az utcán és arról fog beszámolni a nyugdíjas klubban (ami valószínűleg egy netes közösségi oldal lesz majd) hogy az utolsó testszínű részt is eltüntette magáról a napokban.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #505 Dátum: 14 feb 20, 00:05:44 » |
|
Mégis ki említett Coelhoi jelentést?
Egyszerűen csak abból indultam ki, hogy a legtöbben elvárják, hogy valami borzalmasan mély sokrétegű jelentése legyen, ami alapjaiban megrengeti a világot. Mondjuk az ilyen embereknek semmilyen 'érv' se elég jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #506 Dátum: 14 feb 20, 00:09:57 » |
|
Nem az a lényeg hogy legyen valami "mély" jelentése, de a tetoválás gyakorlatilag egy életre szól, nem olyasmi hogy pl vörösre fested a hajad évekig de megunod és befested feketére. Az mindig ott lesz a bőrödön, vagyis nem olyasmi amit megunhatsz és lecserélhetsz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #507 Dátum: 14 feb 20, 00:27:13 » |
|
Azért ez nem teljesen igaz. Fájdalmasan,pl pár lézer kezeléssel eltávolítható. Mondjuk akár egy nagyobb részébe is be lehet építeni bővítésként. Annyi biztos hogy alaposan meg kell gondolni és kiválasztani. Nem vagyok oda értük,de nagyon is jól tud kinézni ha jól van megválasztva,elkészítve. Plusz ugye az elhelyezkedése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #508 Dátum: 14 feb 20, 00:36:57 » |
|
Én a homlokomra akarok egy csillagot, egy DJ pultot meg egy cannabis levelet. Szerintem jól meggondoltam és nem fogom megbánni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|