MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #465 Dátum: 14 feb 19, 21:30:39 » |
|
A szeretet és a sajnálat nem ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #466 Dátum: 14 feb 19, 21:32:31 » |
|
Uh ez de gonosz volt, de jót nevettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #467 Dátum: 14 feb 19, 21:33:05 » |
|
Ez igaz Saphi, ezt én sem értettem soha. Mikor alsós voltam akkor még mondogatták hogy "Gyűlöllek, utállak. Gyűlölöm ezt a kaját, utálom ezt a kaját." de most már nem nagyon. Szerintem sokan szerelmi okból utálnak meg valakit. Pl, ha megcsalta, felcsinálta és otthagyta stb. Vagy, ha mindenki előtt megszégyenített valakit... csak ilyen elvont példák jutnak eszembe.
Én arra sem emlékszem, hogy alsóban mondtak volna ilyet. Bár az osztálytársnőm akinek gimi végén a szemébe mondtam 12 év alatt felgyűlemlett nem épp jó véleményem az osztály előtt, akik utána nem támogatták abban, hogy ha nem kérek tőle bocsánatot nem jön el a bankettre, biztos nem kedvel. Nem is lehetett volna ezt Coelhonál szebben megfogalmazni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #468 Dátum: 14 feb 19, 21:33:32 » |
|
De, mert mindkettő a naívságból fakad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #469 Dátum: 14 feb 19, 21:37:07 » |
|
Én hallottam. Volt alsóban két csaj akik mondogatták, az ételre meg nem csodálom, hogy mondta egy-két gyerek. Akkoriban se volt jó a menza. Bár én csak első és második osztályban ebédeltem.
Bocsánatot kértél?O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #470 Dátum: 14 feb 19, 21:40:29 » |
|
Csak a gyengék kérnek bocsánatot, az erőseknek igazuk van, így nincs miért bocsánatot kérniük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #471 Dátum: 14 feb 19, 21:42:08 » |
|
Bocsánatot kértél?O.o
Nem. De ballagás után bosszúból törölt a facebook ismerősei közül. Ez életem legnagyobb tragédiája. T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #472 Dátum: 14 feb 19, 21:42:36 » |
|
Minagi a KOCZKÁS fülű nyúl. [ ]_[ ] (='.'=) (,,)_(,,)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #473 Dátum: 14 feb 19, 21:44:12 » |
|
Én senki szemébe nem mondom a véleményemet. Elveszíteném a kihasználható embereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #474 Dátum: 14 feb 19, 21:44:20 » |
|
Juj de cuki!!! Köszi Syzy: Naaa, gratulálok Noémi. Micsoda tragédia lehetett, hogy törölt, részvétem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #475 Dátum: 14 feb 19, 21:46:17 » |
|
Nekem is az volt, mikor töröltetek engem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #476 Dátum: 14 feb 19, 21:47:18 » |
|
Te töröltél minket. Azt hiszem, pedig még asszonyoddal is beszéltem egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #477 Dátum: 14 feb 19, 21:48:03 » |
|
Olvassátok el ezt az oldalt újra, olyan vicces, ahogy gman magában beszélget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #478 Dátum: 14 feb 19, 21:50:51 » |
|
Én többet beszéltem vele bíííííííí... remélem. Ki*aszottul szép vagy Saphi, mondtam már?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 21:55:44 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #479 Dátum: 14 feb 19, 22:02:42 » |
|
Szerintetek ez jó felszereltség egy zombiapokalipszis túléléséhez? Szerintem pont ilyesmire van szükség. Azt nem értem, miért nem jutott ez eddig senki eszébe Úgy értem ebben portyázni is sokkal biztonságosabb lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|