Aes Sedai
|
|
« Válasz #435 Dátum: 14 feb 19, 13:19:30 » |
|
Betegeskedj sokat, egy idő után megszokod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #436 Dátum: 14 feb 19, 13:57:51 » |
|
Ha már Ukrajna:
-A parasztbácsi demonstráción vesz részt, és torkaszakadtából ordítja: MENSTRUÁCIÓ!
-Bácsikám - mondja egy másik demonstráló. Nem menstruáció, DEMONSTRÁCIÓ!
-Nekem oszt’ teljes mindegy - mondja az öreg. A lényeg, hogy VÉR LEGYEN!
Der iz onlí van rizzön. Vi vantt tu bí frííí from di DIKTÉTORSÍPP. http://444.hu/2014/02/19/azt-akarom-hogy-tudjatok-miert-vannak-kint-ezrek-a-varos-foteren/Kedvenc hozzászólásom: St. John Smythe 3 órája − Innen is látszik, hogy az ukránok azok tettekben is szabadságszerető nép, míg a miénk csak szóban.Haha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #437 Dátum: 14 feb 19, 14:06:27 » |
|
A forradalmakban legyen az igazi vagy kamu a fele azt se tudja miért van ott, a másik felének is csak homályos elképzelsei vannak róla. Az illető kommentelő meg bekaphatja, ebből is látszik, hogy mennyire ismeri a magyar történelmet. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #438 Dátum: 14 feb 19, 14:16:29 » |
|
Nem a történelemre gondolt szerintem, hanem 2006-tól 2014-ig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #439 Dátum: 14 feb 19, 14:17:41 » |
|
Nekem a kedvencem az volt a gyurcsányos tüntetések idején, amikor az öreg csöves papa nagy hévvel bejelentette, hogy ő már 1 hónapja a téren van. Csak nem azért volt ott, de mindegy. Másik meg, amikor egy csávó szót kért és így indított: "Emberek, sajnos rossz hírem van. Engem múlt héten az utcán agyonvertek a rendőrök." Kiégtem. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #440 Dátum: 14 feb 19, 16:53:43 » |
|
Ugh, nem kellett volna elolvasnom a hozzászólásokat a videónál. Engem egyetlen egy dolog zavar az ukránoknál, hogy miért kell az "Ütés Párt" élére egy volt birkózót rakni? Az aztán annyira ért a dolgokhoz mint Mari néni a sarki zöldségesben.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #441 Dátum: 14 feb 19, 17:05:20 » |
|
Énekelni kezdtem a nyulamnak, hogy "nyuszi ül a fűben", erre elkezdte rágni a ketrecét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #442 Dátum: 14 feb 19, 17:06:59 » |
|
Gondolom annyira rondán énekelsz, hogy a dög menekülni akart mindenáron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #443 Dátum: 14 feb 19, 17:08:04 » |
|
Igazából csak hatásvadász hozzászólás volt, mert mindig tépi, amikor bezárjuk. Ez főleg este vicces, mikor már aludnék. Olyankor le kell takarni és megnyugszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #444 Dátum: 14 feb 19, 18:01:50 » |
|
Mit tennétek, ha a feleségetek ezt mondaná? "A tejfölös húsnak már fura íze van, edd meg!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #445 Dátum: 14 feb 19, 18:05:49 » |
|
"Drágám neked még furább ízed van, mégis megkóstollak." Amúgy passz. Ilyen nincs pasiban? Már unom a hasonló írásokat. Mester csinálj valami faszát. Jah várjatok, van egy ilyen is: "Fehér királyként küzdesz érte, de neki csak a sötét paraszt kell..." Miért írja ilyenkor mindig mindenki kommentbe: "Így van! Jól szóltál!" és társaik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 18:10:34 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #446 Dátum: 14 feb 19, 18:11:44 » |
|
A Mester nem foglalkozik ilyen hétköznapi dolgokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #447 Dátum: 14 feb 19, 18:24:57 » |
|
Majdnem az egészet megettem, nem is volt még rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #448 Dátum: 14 feb 19, 18:38:56 » |
|
Majd később derül ki, hogy volt-e baja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #449 Dátum: 14 feb 19, 19:12:18 » |
|
Hogy egy bunkó ember mennyire el tudja rontani egy pillanat alatt az ember kicsattanó jó kedvét, hihetetlen. -.-
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|