zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #420 Dátum: 14 feb 19, 00:56:49 » |
|
Azért olvasom, mert kritikákat írok és ez is beletartozik. Mondjuk most ezzel tényleg felidegelt, de még próbálok kitartani a végéig és találni benne valami jót. Mondjuk ez nehéz úgy, hogy a kedves alkotó fent van a fenekében olyannal, amit nem is ő talált ki és hát a fejezetek fogalmazása gyenge. De még így is pozitív egysoros kritikákt kap, míg a jók egyre kevesebbet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 00:59:34 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #421 Dátum: 14 feb 19, 08:58:00 » |
|
Próbálj már meg egészségesen élni amikor minden kaja "műanyag". Tanyára menni és mindent magának kitermelni úgy se fog senki. Már most elegem lett mára az internetből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 09:05:04 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #422 Dátum: 14 feb 19, 09:11:43 » |
|
Menjél inkább az egyetemre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #424 Dátum: 14 feb 19, 10:06:34 » |
|
Nem is gondoltam volna, hogy egy BTR-t ilyen könnyen ki lehet csinálni pár Molotov-koktéllal. Mindig azt hittem ehhez azért komolyabb fegyverzet kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #425 Dátum: 14 feb 19, 11:26:46 » |
|
Ezért kell egészségesen élni és nem lesz beteg az ember. Mivel egy olyan helyen vagyok, ahol az egészség elég fontos, így az egészséges étkezéssel például nincs gond, ahogy a többi dologgal sem. Hiába akarod óvni magad mindenféle vitaminnal, ha elkapod, elkapod, ennyi. Syzy örülhet, elkezdtem a Hetediket. Egyszer szeretnék valami ilyesmit hallani egy csajtól egy kocsmában, bárban: Molotov-koktéllal.
"- Abban mi van? Olyan mint a Margarita? 5cl Tequila, 3cl Triple sec, 3cl Citromlé, só? "
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 11:30:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #426 Dátum: 14 feb 19, 12:10:39 » |
|
Majdnem olyan, csak a Molotov Koktélban Benzin van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #428 Dátum: 14 feb 19, 12:32:42 » |
|
Azt hiszem, rossz orvos leszek. Megnéztem ezt a videót, és ez jutott eszembe: "öljétek meg, öljétek már meg, csak ne hagyjátok szenvedni!" Aztán utána elgondolkodtam, mit kezdenék vele, ha behoznának hozzám egy ilyet sürgősségin ügyeletben. https://www.facebook.com/photo.php?v=4045886763097&set=vb.1759766760&type=2&theater (A VIDEÓ A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS KÉPI ELEMEKET TARTALMAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) Bár felesleges volt kiírnom, mert úgyis megnézi mindenki, és elmegy mindenki életkedve. Zitagirl, nehogy megnézd!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 12:33:18 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #429 Dátum: 14 feb 19, 12:34:06 » |
|
Ramsay, mi a francot csináltál már megint? xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #430 Dátum: 14 feb 19, 12:35:35 » |
|
Így belegondolva a flaming lamborgini koktélt a legnagyobb kihagyott ziccer volt nem molotov koktélnak hívni. Saphira. Én téged úgy képzellek el, mint Dr. House-t. Ezzel az emberrel amúgy mit lehet csinálni és minek nézed ilyen gettós fekák face oldalát?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 12:37:12 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #431 Dátum: 14 feb 19, 12:47:41 » |
|
Nem nézem gettós fekák faceoldalát, egyik ismerősöm osztotta meg. Egyébként a lábának semmi baja, simán leszakadt róla a bőr. Így jobban belegondolva a bőridegek is elszakadhattak, lehet nem is érzi annyira (jó, nyilván ez nem ilyen egyszerű ). Biztos tudnának vele valamit kezdeni, szegény ember inkább a fertőzésbe hal bele, mivel ahelyett, hogy csinálnának vele valamit, hagyják, hogy ott másszon a mocskos földön. Ugyanaz áll fenn, mint égési sebeknél: sérült bőr -> ezernyi fertőzés stb. Nem vagyok olyan, mint Dr. House, valójában már túlontúl is kedves vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #432 Dátum: 14 feb 19, 12:58:29 » |
|
Tudsz vért venni? Félek a tűtől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #433 Dátum: 14 feb 19, 13:09:44 » |
|
A tűtől félni gyerekes és szánalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #434 Dátum: 14 feb 19, 13:18:02 » |
|
Én sosem féltem, úgyhogy nem tudom ezt átérezni, de Son Goku igen, úgyhogy ez az állításod nem igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|