Ja tényleg, zita, most jutott eszembe valami. Ugye mindenki baszogat, hogy nem tudsz írni és hülyén fogalmazol még itt is, és hogy miért akarsz így író lenni. A megoldás ugyanaz, mint mondjuk a rajzolásnál, gyakorolj, és akkor előbb-utóbb nagyon ügyes leszel: olvass. Komolyan, rengeteget fejleszt a szókincsen is meg eleve a mondatfűzésen, plusz nem elhanyagolható az se hogy szimplán jó szórakozás
Általánosban mikor még gyökerekkel jártam egy osztályba, én, aki mióta megtanultam rendszeresen olvastam mindenfélét, sokkal jobb voltam magyarból meg hasonló tárgyakból, mint azok akik meg nem, plusz ugye csomó olyan régiesebb/ritkább szó volt amit ők nem tudtak én meg igen. Szóval hajrá, ha karod amúgy akkor tudok ajánlani jó könyveket PÜ-ben vagy valami.
Próbálj már meg egészségesen élni amikor minden kaja "műanyag".
Tanyára menni és mindent magának kitermelni úgy se fog senki.
*úgyse
*kitermelni inkább a kőolajat szokás, a növény termesztik, az állatot tenyésztik
Megjegyezném, hogy egy hamburgeres menü a mekiben mondjuk 1500Ft, amiből könnyedén lehet venni sokkal egészségesebb csirkemellet meg még egy kiló krumplit is, amit ha van benned egy minimális szkácsi véna, vagy akár csak el tudod olvasni a szakácskönyvet akkor ezerszer jobb minőségű kajád lesz ugyanazért az árért.
És nem lenne jó mind a 7 milliárd embernek tanyára költözni, mert a városok nagy népűrűsége miatt van hely a mezőgazdaságnak.