gman
|
|
« Válasz #375 Dátum: 14 feb 18, 16:08:48 » |
|
Én is ezt mondtam, csak normális szavakkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #376 Dátum: 14 feb 18, 16:09:38 » |
|
De így sokkal spirituálisabb és nem olyan suttyón hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #378 Dátum: 14 feb 18, 18:29:07 » |
|
Ez még semmi ahhoz képest amit az úriember tud.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #379 Dátum: 14 feb 18, 18:34:24 » |
|
Mióta kell diploma ennek megállapításához? Egyáltalán, hogy jön ide (már megint) a diploma? Első generációsok. Hümm-hümm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #380 Dátum: 14 feb 18, 18:42:22 » |
|
Mióta kell diploma ennek megállapításához? Milyen jól tudod vágni az értetlen fejet. Az alibi földrajz szakot figurázta ki Lew.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #381 Dátum: 14 feb 18, 18:54:05 » |
|
Amúgy sem neveznék valakit diplomásnak aki egy 3 éves képzésen esett át. Én még olyan távolinak érzem ezt a diploma dolgot például. Ma feltankoltam a gyógyszertárban a felfázásom kikúrálásához. Jelentem a csalántea büdi, szerintem. Illetve ma különös ellenszenvet érzek az embertársaim iránt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #382 Dátum: 14 feb 18, 19:03:25 » |
|
Aki nem megy Msc-re, nem kap rétest estére. Pedig a rétes nagyon jó, kis gmannak az való.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #383 Dátum: 14 feb 18, 19:05:31 » |
|
Illetve ma különös ellenszenvet érzek az embertársaim iránt. Csak ma? Szombat délután én sem éreztem jól magam, szerintem meg is fáztam, viszont egy haszna volt a pálinkának, teljesen kigyógyultam másnapra. Hagymateát szoktam, meg méz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #384 Dátum: 14 feb 18, 19:10:23 » |
|
Én minden nap így érzek.... majdnem minden nap... Megfázásra mézes tea fokhagyma. A borsmentának kifejezetten jó hatása van a nátha ellen... kivéve anyám esetében mert ő minden mentolos cuccot rühell már a szagával is ki lehetne űzni a világból.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #385 Dátum: 14 feb 18, 19:11:49 » |
|
Büfögtetőt kell inni. Ha a gyomor rendben, akkor minden rendben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #386 Dátum: 14 feb 18, 19:13:43 » |
|
Csak ma? Hát magamhoz képest a szokásosnál is erőteljesebb ez az ellenszenv, pedig még csak nem is menstruálok. (Mondjuk olyankor meg a bennem túlcsordult negatív érzéseket szerencsétlen öcsémre szoktam kivetíteni.) T_T fáj visszafogni magam, hogy ne legyek gonosz
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #387 Dátum: 14 feb 18, 19:18:11 » |
|
Nem jó visszatartani, a végén még az orvosnak kell kiszednie belőled, az pedig nem lesz kellemes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #388 Dátum: 14 feb 18, 19:34:52 » |
|
Óhh már több, mint 6 éve itt vagyok, de ma sikerült még ezzel szembesülnöm: "Nem jelentheted a saját hozzászólásod a moderátornak, nincs értelme!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #389 Dátum: 14 feb 18, 19:43:16 » |
|
Több személyiségem van, emiatt ezt kirekesztőnek és sértőnek érzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|