CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 14 feb 16, 21:49:46 » |
|
Oly' nagyon nem követtem végig a fórum eseményeit... De hát gondoltam, betippelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #316 Dátum: 14 feb 16, 21:51:01 » |
|
Nem, hacsak nem volt vizsgaidőszaka az elmúlt pár évben végig. Inkább a vizsgaidőszak tett kedvessé. Amúgy nem, mindig is ilyen voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #317 Dátum: 14 feb 16, 21:52:35 » |
|
Amúgy igen. Azóta érzem ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 14 feb 16, 22:57:36 » |
|
... Rántott banán ebédre, meg rántott karalábé és rántott karfiol, jee!
Rántott karalábé meg karfiol.. Oké van olyan, igaz hogy meg nem eszem de van... De rántott banán... Ez nekem nagyon új...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #319 Dátum: 14 feb 16, 23:06:09 » |
|
Mi bajod a rántott karfiollal? Az egész jó.(karalábét nem ismerem így de tudom hogy van) Rántott banánról még nem hallottam én sem. Ez olyasmi lehet mint a kínai kajából az ananászos csirke?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #320 Dátum: 14 feb 16, 23:12:28 » |
|
Rántott banán, te jó ég. A karfiolt meg semmilyen formában se szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #321 Dátum: 14 feb 16, 23:13:38 » |
|
Banánt szeretem, de rántottatt még nem edtem. Karfiolt meg hagyjuk. Nem szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #322 Dátum: 14 feb 16, 23:14:55 » |
|
Szeretem a rántott karfiolt. Mondjuk én mindig is az egyszerű ételek híve voltam.
Ma okom van adni magamnak egy hatalmas pacsit, ugyanis az új gépemen sikerült "megváltoztatni" a win8 kinézetet win7-re és még a belső IP-t is megváltoztattam. *hero*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #323 Dátum: 14 feb 16, 23:17:53 » |
|
Na végre valaki aki szereti a rántott karfiolt már azt hittem hogy az egész fórum anti rántott karfiolista (tudom hogy szépen formálható nyelv a magyar ). Ja amúgy boldog szülnapot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 16, 23:23:10 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 14 feb 16, 23:24:10 » |
|
Se a karfiolért, se a karalábéért nem vagyok oda... De megeszem... De a zöldségek, gyümölcsök, minden ami nem hús, kirántva az ehetetlen kategóriába tartozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #325 Dátum: 14 feb 16, 23:33:40 » |
|
Még a rántott sajtot se? Az senem zöldség senem hús. Kitalálom hogy mi a véleményed ezen kajákról. A zöldség savanyúnak a gyümölcs meg pálinkának való... A tejszínhab pedig a süteményen mutat a legjobban és nem a kávén. De az a kaja ami rólad beugrik nekem az a kókuszgolyó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #326 Dátum: 14 feb 16, 23:47:20 » |
|
Imádom a rántott karfiolt. Egy kis majonézzel isteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 14 feb 16, 23:50:13 » |
|
Sűrű palacsintatésztába forgatjuk a banánt és úgy sütjük ki úgy egész jó lehet. Én a zabpelyhet szoktam tejbe megfőzni, mézzel és sima kakaóporral enni. Irtó jó és baromi egészséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #328 Dátum: 14 feb 16, 23:53:43 » |
|
Ja amúgy boldog szülnapot.
Köszönöm szépen. Hmm felfáztam órán, mivel mire odaérek sosincs normális hely, így csak a lépcsőre tudok ülni. Ez roppant kellemetlen. Megosztottam veletek, hogy meglegyen a 4 szó.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #329 Dátum: 14 feb 16, 23:58:30 » |
|
Én karalábét meg karfiolt csak nyersen eszem meg rágcsálnivalónak
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|