gman
|
|
« Válasz #180 Dátum: 14 feb 14, 18:32:34 » |
|
Szép lány.
Hogy lehet kivédeni a választási hívásokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #181 Dátum: 14 feb 14, 18:37:01 » |
|
Úgy túl szép lenne a világ. Csapd rájuk a telefont.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #182 Dátum: 14 feb 14, 18:48:48 » |
|
Nők elleni erőszak, hát persze. A lelkileg terrorizált férfiak senkit nem érdekelnek. Egyenlő bánásmódot akarunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #183 Dátum: 14 feb 14, 18:56:42 » |
|
A papucs férfiak tényleg nem érdekelnek senkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #184 Dátum: 14 feb 14, 19:04:11 » |
|
Ez a baj. Majd alapítok egy papucsjogi (asztak*rva, ez egy létező szó!!!) szervezetet, aminek felajánlhatjátok adótok 1%-át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #185 Dátum: 14 feb 14, 19:40:01 » |
|
Szép lány.
Hogy lehet kivédeni a választási hívásokat?
Nálunk pl. nincs vezetékes telefon. Így a különféle ügynökök sem találnak be naponta 3x.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #186 Dátum: 14 feb 14, 19:42:12 » |
|
Ha nem épp most sminkeltem volna meg is könnyezem a vidit
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #187 Dátum: 14 feb 14, 19:44:02 » |
|
Azokat én is utálom. Fiatal szexi lányokat dolgoztatnak, akiket végig kell hallgatnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #188 Dátum: 14 feb 14, 20:44:18 » |
|
Nálunk pl. nincs vezetékes telefon. Így a különféle ügynökök sem találnak be naponta 3x.
Nálunk van (igaz csak azért mert csomagba olcsóbb mint simán a net meg a tv). Mégsem telefonálgatnak ügynökök.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #189 Dátum: 14 feb 14, 21:07:45 » |
|
Nálunk sincs, mégis megtalálnak minket időnként és főképpen engemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #190 Dátum: 14 feb 14, 21:08:56 » |
|
Nálunk az előző lakásban a vonalason az ügynökök mindig a régi tulajt keresték. Kicsit morbid volt, mivel a régi tulaj akkor már 3 éve halott volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #192 Dátum: 14 feb 14, 21:57:48 » |
|
Konkrétan megijedtem ettől a videótól...
A "legviccesebb", mikor kommentekben írják, hogy a csúnya milliárdosok nem segítenek a rászorulóknak. Közben meg sokan közülük annyit adakoznak havi szinten, mint a kommentelők éves fizetése együttesen. A másokra mutogatás az könnyen megy, de vajon hányan tesznek meg mindent a saját körülményeikhez mérten másokért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #193 Dátum: 14 feb 14, 22:02:39 » |
|
de vajon hányan tesznek meg mindent a saját körülményeikhez mérten másokért?
Te nyerted a nap kommentje díját ezzel az oraveczcoelhó hibriddel. XDD Ez még egy pártmolinón, vagy szórólapon is jól mutatna annyira... xD Egyébként nem is volt nehéz mert ma csak így a ratyi DW úgy a faszláma DW...stb. ahh
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 22:03:43 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #194 Dátum: 14 feb 14, 22:07:12 » |
|
Szerintem ez egy nagyon szép, értelmes és tartalmas mondat volt Coelhótól. Nagyon igaza van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|