dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 14 jan 26, 13:00:25 » |
|
Hali Blizzardos játék, jelenleg open betába fut, sokáig volt closed béta, nemrég lett nyitott, viszont elméletileg az itt elért dolgaitok átkerül majd a rendes játékba is. Kicsit hajaz a Yu gi oh ra, habár lehet csak azért mert kártyás játék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1 Dátum: 14 jan 26, 13:04:19 » |
|
A bátyám játszott ezzel karácsony előtt. Neki tetszett, néha anyázott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 14 jan 26, 13:09:21 » |
|
Nos, a játékhoz tény, hogy kell némi tudás is, viszont a szerencse nagyon befolyásolja a meccseket.. Illetve pénzért lehet venni egyéb legendary, rare kártyákat,amik erősebbek mint egy sima kártya, de ettől függetlenül én nem érzem unfairnak, valamiből Blizzardnak is meg kell élnie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #3 Dátum: 14 jan 26, 13:23:06 » |
|
A probléma inkább ott kezdődik, hogy closed béta elején volt egy wipe (tehát lenullázták mindenki accountját), aztán közölték, hogy több nem lesz. Így az, aki az open beta legelső napján rávetődik a játékra, máris 2-2.5 hónappal le van maradva pár100 játékostól. Egyébként maga a játék nem rossz, bár egyenlőre még nincs annyi lap hozzá, hogy hosszú távon élvezhető legyen (én kb 1.5-2 hét alatt meguntam ). A legendaryktól annyira nem kell félni van néhány eléggé erős lap, de a játékban olyan sok a silence és egyéb hard removal, hogy bármitől meg lehet szabadulni ha gondolkodik az ember(na meg persze egy kis szerencse sem árt). 1-2 túlzottan hatékony neutral kártya zavaróbb. Ezek közül pár könnyen megszerezhető és olyan szinten költséghatékony, hogy egy ideig kb minden népszerű pakliba beledobálták őket, pl: Dark Iron Dwarf, Shattered Sun Cleric, Defender of Argus (nem tudom ezeket változtatták-e azóta, de fárasztó volt minden körben összefutni velük).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 13:24:21 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4 Dátum: 14 jan 27, 03:34:19 » |
|
Nagyon jó kis játék, ma szedtem le, mert ismerősöm még múltkor mutatta, és most meg összefutottunk és mondta, hogy van már openbeta Mage nagyon bejön, egész ütős paklit össze is állítottam belőle, habár még csak 7-es szinten vagyok és hol van a vége Amúgy nem a Yugi-ohra hasonlít, hanem a tavaly indult Rawen kártyajátékra, ami meg a HKK-ra hajaz. Feo: Akkor ha jól értem, most elkezdtem az openbetát és kijön a játék, akkor lenullázódik az accom és akkor kezdhetem elölről?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 14 jan 27, 09:10:28 » |
|
Amennyire én tudom nem lesz már semmi ilyesmi. Épp ez zavart az egészben, tulajdonképpen minél hamarabb bekerült valaki a closed bétába, annyival nagyobb előnnyel kezdte az egészet. (Persze ha valaki az arénát szereti ez se nagy probléma, ott semmire nem mész a meglévő lapjaiddal ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 14 jan 27, 09:41:53 » |
|
Nos, a játékhoz tény, hogy kell némi tudás is, viszont a szerencse nagyon befolyásolja a meccseket.. Illetve pénzért lehet venni egyéb legendary, rare kártyákat,amik erősebbek mint egy sima kártya, de ettől függetlenül én nem érzem unfairnak, valamiből Blizzardnak is meg kell élnie Szerintem még ezen játék előtt bőven bealapozták maguknak a saját nyugdíjukat is! Nem kell a Blizzardot félteni, van a pénzszerzéshez kurázsijuk. A játék nekem a videóalapján nem jön be, Yugioh filing nálam is megvolt, de ezt WoW karakterekkel nem tudom elképzelni. Majd egyszer talán kipróbálom, de így elsőre rohadtul nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7 Dátum: 14 jan 27, 09:50:29 » |
|
Ezt a Yi-Gi-Oh témát egyébként a játék melyik részére alapozzátok? Csak mert leszámítva azt, hogy mindkettő kártyajáték, nem sok közük van egymáshoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 14 jan 27, 10:03:38 » |
|
Megmondom neked arra hogy itt ránézésre vannak támadó értékek és ha a tied nagyobb ellenfélnél akkor bezúzod, akárcsak a yugioh, meg vannak különböző varázs erővel rendelkező kártyák, hogy egyik erősíti a másikat stb. kártya játékok révén mindben ami hasonló jellegű találok hasonloságot és mivel csak a Yugiohval játszottam ezért mondom h hasonlít arra, de mondhatnám a hatalom kártyáit is, de azzal sopse játszottam... de a tény hogy kártyajáték, számomra elég volt h leírja magát.
ui.: és meg se forduljon a fejedbe h nekem el kezd magyarázni hogy azok mik meg hogy... MERT NEM ÉRDEKEL! Csak válaszoltam a kérdésedre, bár annyi is elég lett volna hogy önmagába ez a kártya játék nem egy Póker vagy Fájer így másra nem igazán tudom fogni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 10:10:03 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 14 jan 27, 10:31:03 » |
|
Eszem ágában sincs olyan alapvető dolgokat magyarázni amik ránézésből is adják magukat Ez a problémám ezzel az összehasonlítás témával egyébként. Amiket felsoroltál azok kb minden CCG/TCG alapvető elemei, így ez is inkább stílus/műfajbeli hasonlóság, ettől eltekintve a 2 játék teljesen máshogy működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #10 Dátum: 14 jan 27, 14:36:51 » |
|
Amennyire én tudom nem lesz már semmi ilyesmi. Épp ez zavart az egészben, tulajdonképpen minél hamarabb bekerült valaki a closed bétába, annyival nagyobb előnnyel kezdte az egészet. (Persze ha valaki az arénát szereti ez se nagy probléma, ott semmire nem mész a meglévő lapjaiddal ). Huh... ennek örülök, most megkönnyebültem Egyébként az arénának mi a szerepe? Még eléggé új vagyok, ha jól gondolom, akkor plusz pénzt és lapokat tudsz szerezni úgy, hogy más emberek ellen nyomod, nem? Ezt a Yi-Gi-Oh témát egyébként a játék melyik részére alapozzátok? Csak mert leszámítva azt, hogy mindkettő kártyajáték, nem sok közük van egymáshoz. Végre valaki Mondom én, hogy nem Yugi-oh, a Rawenre hasonlít ott is van Taunt csak Örző néven, illetve Charge az meg Vérszomjas néven, tudom én, mert azt is nyomom Megmondom neked arra hogy itt ránézésre vannak támadó értékek és ha a tied nagyobb ellenfélnél akkor bezúzod, akárcsak a yugioh, meg vannak különböző varázs erővel rendelkező kártyák, hogy egyik erősíti a másikat stb. kártya játékok révén mindben ami hasonló jellegű találok hasonloságot és mivel csak a Yugiohval játszottam ezért mondom h hasonlít arra, de mondhatnám a hatalom kártyáit is, de azzal sopse játszottam... de a tény hogy kártyajáték, számomra elég volt h leírja magát.
ui.: és meg se forduljon a fejedbe h nekem el kezd magyarázni hogy azok mik meg hogy... MERT NEM ÉRDEKEL! Csak válaszoltam a kérdésedre, bár annyi is elég lett volna hogy önmagába ez a kártya játék nem egy Póker vagy Fájer így másra nem igazán tudom fogni.
Ennyi erővel minden kártyajáték ugyanolyan és nem lehetne kiadni újat, mert ott van a Yugi-oh. Ez szerintem hülyeség így kijelenteni, totálisan különbözik a kettő egymástól, de nem kezdem el sorolni, mert mint mondtad nem érdekel az téged.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 14 jan 27, 15:02:14 » |
|
Az aréna az egy másik játékmód. 150 gold a belépő (vagy fizetsz érte, de azt hülyeségnek tartom ). Ha elkezded felkínál 3 hőst, csak azok közül lehet választani. Miután ez megvan, a játék 3asával lapokat ajánl fel, amik közül csak egyet választhatsz...ezt addig amíg össze nem jön a 30 lap(szal tulajdonképpen draft). De egyébként http://www.hearthhead.com/arena ...itt ki is tudod próbálni (nyilván csak egy "szimulátor" de ha nem tudod elképzelni milyen, bőven jó). Ha megvan a paklid kezdheted a játékot mások ellen. Minden győzelem ad 1 kulcsot (max 12), minél több van annál nagyobb a jutalom (egy pack-ot mindenképp ad). A nehézség ott kezdődik, hogy összesen 3x lehet kikapni, ha az megvan vége az aréna körödnek és megkapod a jutalmat az addig összeszedett kulcsokért. Talán még fontos lehet, hogy arénánál nem számítanak az általad megszerzett lapok, a teljes gyűjteményből fogja adogatni őket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 15:05:48 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 14 máj 11, 18:13:08 » |
|
Körülbelül két héttel ezelőtt elkezdtem ezzel játszani, és azt kell, hogy mondjam, pozitívat csalódtam. Eleinte úgy voltam vele, hogy bizonyára nem fog tetszeni, de másképp lett, és végül is az eddig játékélményeim is pozitívak, szóval megyeget. Kíváncsi vagyok az új módra, amit be akarnak rakni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #13 Dátum: 15 ápr 02, 08:35:39 » |
|
Meglepő, hogy mennyire pang ez a téma, elnézve a játék (szerintem jól kiérdemelt) népszerűségét. Az alapokat nagyon könnyű megtanulni, és bár a nagy RNG faktor sokszor zavaró lehet, ez az aspektusa a dolognak rátesz arra, hogy a bajnokságokat olyan nagy nézőszámmal tudják közvetíteni. Nekem személy szerint a kedvenc Blizzard játékom, és a vállalat bár eleinte csak "fun, de nem túl komoly" termékként tekintett rá, a kezdeti sikereket látva sok erőforrást fordít már rá minden téren. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy még mindig a GvG szettet farmolom arénában, de holnap már jön az első szárny az új kaland-módból. Az egyetlen komolyabb gondja a játéknak szerintem, hogy bár ingyenes, egy új account fejlesztése (pont a sok újítás miatt), valós pénz beleölése nélkül nagyon nehézkesen megy. Az aréna elég nehézzé vált mára, és bár a napi küldetések rendszere elősegíti az aranyszerzést, abból azért nem olyan könnyű felhalmozni a gold-ot mondjuk valamely kaland-mód egy szárnyára. Bárhogy is, kipróbálni szerintem mindenképp megéri, legalább van benne kihívás, ha valaki pénz nélkül akar account-ot fejleszteni. Azt pedig remélem, hogy a Blackrock dungeon farmolása legalább olyan fun lesz, mint korábban Naxxramas volt, bár a készítők szerint ez még jobb is lesz, hisz már tapasztaltabbak ezen a téren. (Persze mind ezt mondják, de reménykedni szabad...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #14 Dátum: 15 máj 01, 09:11:20 » |
|
Játszogatom vele elég sűrűn amióta nyílt béta a játék! Kedvenc deckjeim a Mage, Wari, Hunter. Jelenleg én is a Blackrockra farmolgatok, 2 szárny megvan már, és 5 gold kellene a 3. kinyitásához, szóval megpróbálok 3-at zúzni zsinórba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 01, 09:12:01 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|