Bastian
|
|
« Válasz #15 Dátum: 14 jan 15, 16:27:14 » |
|
Marika és Shuu tetszett a legjobban ebben a bónusz fejezetben. Előbbi láthatóan megtalálta Rakuban a Félistent(*-*), utóbbi pedig csak magát hozta. Bezzeg, ha Rakuval ment volna az elejétől fogva. Akkor nevetnék Chitoge pofonjain, ha Raku tényleg hibáztatható lenne valamiért. Például, amikor Raku bement a csajokhoz, amikor éppen átöltöztek. Az vicces volt. Az ok nélküli erőszakot nem találom mókásnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 18:17:16 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #16 Dátum: 14 jan 15, 18:01:55 » |
|
A tsundere stílusú karaktereknél ez amennyire én látom amolyan önvédelmi reflex. Ugye nem is egyszer bocsánatot kért már miatta Chitoge. A legtöbb Arkhetipusnak van hasonló.
Tsuntsun -> Pofoz Perverz -> Örül/Néha elvörösödik Félénk -> Sír/Pánikol/elszalad Normál -> Sikít/Hebeg-habog
De ugye a legtöbb karakter nem olyan egszerű azért itt sem, hogy csak az egyik legyen, meg ugye helyzet függvénye is a dolog. Szóval láttuk már Marikát is fülig pirulni, meg Tsugumit is elszaladni sírva.
Ha jobban belegondol az ember tulajdonképpen nem is annyira valótlan reakció behúzni valakinek egyet egy hasonló helyzetben, vagy ellökni, vagy nekidobni valamit. Főleg ha a megszeppent egyén erősebb jellemű.
Talán ezért nem is zavart ez sosem engem a mangákban/animékben. Persze csak, ameddig nem viszik túlzásba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 18:03:37 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #17 Dátum: 14 jan 15, 18:35:30 » |
|
Végre kijött Angolul. Hát volt egy pár érdekes jelenet. Tsugumi mell növesztését remélem nem akarják ''addig'' a szintig hagyni süllyedni. Chitoge ok nélküli pofonjai. Onodera félénk viselkedése. Aranyos mint mindig. De még mindig a kedvencem üt a legnagyobbat. Mint aki a úrt látta volna Rakuban, úgy nézett Marika Rakura. Szerintetek elkezdjük végre a fő szálat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 14 jan 15, 18:58:06 » |
|
Ez csak egy x.5 ös bónusz fejezet, nem egész számos számozott. Ja lol igen Tsugumi.... Monsjuk szerintem akárhányszor mondják, hogy "nőtt", azt nyilván nem méretkategóriákra kell érteni Mondjuk az is milyen már, hogy a leg fiúsabbnak induló karakter a leg "domborúbb". Tsugumi Seishiro FTW (Nem a csöcsei miatt)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 18:59:20 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #19 Dátum: 14 jan 15, 19:15:47 » |
|
Claude-nak pedig még mindig nem tűnt fel, hogy Tsugumi nő, ha már Seishirou-chan és a domborulatai a téma. A 106. fejezet vissza mehetne a fő szálra. A sok móka után haladjunk picit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 19:16:47 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #20 Dátum: 14 jan 15, 19:27:57 » |
|
Claude nevét akárhányszor meghallom, mindig elvigyorodok, mert valahogy mindig a FF7-es Cloud jut hirtelen az eszembe. Egyszer poén lenne, ha beállítana egy nagy karddal Ja amúgy valaki olvasta a 0. vagy Pilot fejezetet? Az anime openingjében lévő papírrepülő szerintem arra egy utalás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #21 Dátum: 14 jan 15, 20:14:49 » |
|
Szeretném leszögezni, hogy nem hiszem, hogy főtörténetszál következik: RAW: http://www.mangabird.com/nisekoi-106?page=0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #22 Dátum: 14 jan 15, 20:37:48 » |
|
Szerintem igazad van. Biztos lesz a fejezet végén valami monológ, hogy az a szalag sokat jelentett számára, de a Rakutól kapottnak ugyanúgy örülni fog. Pozitívum: Az Oga-féle elföldelés. UI: Már megint volt egy indokolatlan pofon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 20:38:25 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 14 jan 15, 21:21:28 » |
|
UI: Már megint volt egy indokolatlan pofon. Most minden egyes alkalommal ezen fogsz lovagolni? Én szerintem megvárom az angolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #24 Dátum: 14 jan 15, 22:27:44 » |
|
Alap, hogy mindig lovagolni fogok rajta. Csak vicceltem. Téged nem zavar, ameddig nem viszik túlzásba az ilyesmit. Nálam már túlzásba estek. Abban viszont igazat adok, hogy nem kéne ezzel foglalkoznom mindig. Megpróbálom mostantól mellőzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #25 Dátum: 14 jan 18, 15:11:22 » |
|
http://www.mangahere.com/manga/nisekoi_komi_naoshi/c106/106. fejezet angolul. Kicsot olyan feelingem volt, mintha az első fejezetet olvastam volna visszafelé. Raku elveszít valamit -> keresik napokig -> Chitoge megtalálja Chitoge elveszít valamit -> Keresik napokig -> Raku megtalálja Gondolom nem véletlen a dolog, tekintve, hogy most jött ki aza nime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fynlyx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 14 jan 18, 16:43:16 » |
|
http://www.mangahere.com/manga/nisekoi_komi_naoshi/c106/106. fejezet angolul. Kicsot olyan feelingem volt, mintha az első fejezetet olvastam volna visszafelé. Raku elveszít valamit -> keresik napokig -> Chitoge megtalálja Chitoge elveszít valamit -> Keresik napokig -> Raku megtalálja Gondolom nem véletlen a dolog, tekintve, hogy most jött ki aza nime Hát nem tudom, hogy az anime miatt volt ez vagy sem, de szerintem nem is annyira fontos, bár tényleg fura. Viszont amit sajnálok egy picit, hogy nem haladt előre a sztori viszont pozitívum, hogy még így is élvezetes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 14 jan 18, 18:12:04 » |
|
A sztori is fog előbb utóbb haladni, csak szerintem most egyesével fejlesztgeti az írok a szociális és egyéb kapcsolatokat a karakterek közt.
Például a drogos résszel Tsugumit meg Rakut, vagy az úszós résszel Ruri kapcsolatát a többiekhez. Ezek is ugyanolyan fontosak sztem, mert ha csak a sztorit tolnánk, akkor nem lenne olyan sok "romantikus" rész, ami alapján megalapozottnak tűnhet pár szitu.
Azért persze én is kíváncsi vagyok mi lesz, meg lehet, hogy van 4. csaj stb, de oda is vissza fogunk még térni hamarosan szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #28 Dátum: 14 jan 18, 18:31:47 » |
|
Ez is egy jó fejezet volt. Chitoge ilyenkor tényleg nagyon gyönyörű tud lenni, ahogy Raku is mondta. Most már remélem elég külön-külön fejezetet kapott mindenki és indulhatna egy hosszabb történet szál. Legalább 10-15 fejezetes. A 4. csajt meg szerintem ismerjük csak nem tudjuk, hogy ő az. Sok helyen Fuu-chan-ra tippelnek ( Haru barátnője ), aki egyszer tett egy olyan megjegyzést Harunak, hogy Raku biztos nem olyan, amilyennek állítják. Ezzel biztos volt valamire utalás. Tudnának fősztorit csinálni pl: - Marika titka - 4. kulcs rendelkező - és még talán valami Raku anyjáról. Érdekel eddig miért nem mutatták, meg beszélni se beszéltek róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #29 Dátum: 14 jan 18, 21:03:28 » |
|
Egész jó volt a heti fejezet. Olvasás közben gondolkodtam és megint arra jutottam, hogy Chitoge és Raku akármennyire is nem szeretném, valamilyen úton-módon össze fognak jönni. Abban a fázisban vagyunk, amikor a főhősnek feltűnik, hogy a főhősnő nem is néz ki rosszul, hiába próbált ezzel a gondolattal eddig ellenkezni. A főszálra koncentrálva egy picit: Amnéziás Raku azt mondta Chitogénak, hogy a lánynak, akivel az ígéretet kötötte biztos, hogy nem kék szeme volt. Utána megtudtuk, hogy bizony Chitogénak sem volt mindig kék a szeme. Miután Chitoge megreptette Amnéziás Rakut, utóbbinak valami eszébe jutott: http://mangafox.me/manga/nisekoi/vTBD/c091/17.htmlEz vajon mi lehetett? Lehet, hogy tényleg Chitoge volt "az" a lány? Furdal a kíváncsiság.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 21:05:24 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
|