Fenébe, örülnöm kéne, de most aggódom a következő fejezet címe miatt.
Igaz, hogy csaj Chitogéra mondta, hogy vele érzi, csak megijedtem, hogy nála "csak" szerelmet említ a következő fejezetben meg "igaz" szerelem. Nehogy az legyen, hogy most összefut Onoderával és olyan jól érzik magukat, hogy akkor meg azt mondja, hogy Chitogét is szeretem, de Onodera az igazi.
Te jó ég, mennyi ideig tartott, mire eljutottunk idáig, hogy Raku felismerje, hogy szereti Chitogét.
Jobban illet volna, hozzá az, hogy mikor hozta neki a szódát és emlékezett arra, hogy Shuu sem tudta ezt, akkor azt gondolta volna, hogy tényleg ő a legjobb barátom! Le estem volna a székről
Jó volt, hogy újra láttuk azokat a elvéthetetlen jeleneteket Chitogétól, amiket Raku eddig fel sem fogott.
This is love... baby don't hurt me...
Szinte tökéletes fejezet volt, csak Raku inge szúrta a szemem. xd
Csók? Az most még esélytelen, csak most jött rá, hogy szereti őt, de azt még nem tudja, hogy Chitoge is szereti őt
Talán majd ez lesz a következő fejezetben és azért lesz "igaz" szerelem, mert viszont szeretik egymást.
De Onoderától várom, hogy a sarkára álljon és ne adja csak úgy fel. Igen is harcoljon, hisz egész eddig egyre bátrabb volt. Menjen neki Obivanosan. "Te voltál a segítőm! Az volt a dolgod, hogy összehoz a szerelmemmel, nem az, hogy elvedd tőlem! A testvérem voltál. Szerettelek!
Aztán át megy Yanderébe és el akarja tenni Chiogét láb alól , de Claude (először Claus-t írtam, nemhiába mindjárt karácsony xD) megállítaná.
Oké, ez csak poén volt, de mikor Onodera megérzi a veszte közeledtét, akkor nem adja fel, hanem küzdeni fog. Szerelmet fog vallani, de már késő lesz. Utolsó mentsvárként a kulcsához fog nyúlni, és addig könyörög Rakunak, míg belemegy, hogy megpróbálják. Itt 2 dolog lehetséges: 1) A kulcsa nem nyitja a zárat, hanem Chitogéjé -> Teljes vereség. 2) Az ú kulcsa nyitja a zárat, így ő vele tett Raku ígéretet. -> Raku azt mondja, hogy ami múlt az elmúlt, ez már nem változtat semmin. -> Vereség.
Ekkor megy át a kapcsoló a Yandere módra. xD