Saphira
|
|
« Válasz #165 Dátum: 14 jan 07, 18:03:21 » |
|
Kár, pedig rögtön ő ugrott be az előző válaszról. Teljesen embernek néz ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #166 Dátum: 14 jan 07, 18:03:52 » |
|
Nem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #167 Dátum: 14 jan 07, 18:10:11 » |
|
Tehát Dragon Ball-ban van benne a simában? Vagy a Z-ben is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #168 Dátum: 14 jan 07, 18:13:28 » |
|
Agyafúrt kérdés, az egész szériát vettem figyelembe. Tehát a Z-ben (is ) szerepel.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #169 Dátum: 14 jan 07, 18:15:29 » |
|
Zöld?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #170 Dátum: 14 jan 07, 18:16:18 » |
|
Egy jó része
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #171 Dátum: 14 jan 07, 18:16:49 » |
|
Piccolo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #172 Dátum: 14 jan 07, 18:17:12 » |
|
Piccolo túl egyszerű lenne.
Kár T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 18:21:40 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #173 Dátum: 14 jan 07, 18:20:44 » |
|
Igen. (Mondtam hogy egyszerű. Tudom hogy sok lehetőség lett volna, pl. Gogeta kevésbé lett volna egyszerű, vagy Oolong vagy Trunks kardja, de ez utóbbi nagyon Saphi utánzós lett volna. Ez a játék nem izgalmas mikor én találgatok. Nincs meg benne a tudatlanság izgalma.) Saphi jön megint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #174 Dátum: 14 jan 07, 18:22:26 » |
|
Sokszor vezethetett félre a matek, ha sosem gondolsz a legegyszerűbb megoldásra. Átadom a lehetőséget valakinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #175 Dátum: 14 jan 08, 10:18:52 » |
|
Gondoltam a onepieceből.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #176 Dátum: 14 jan 08, 10:31:49 » |
|
Tárgy?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #177 Dátum: 14 jan 08, 14:37:49 » |
|
Igen
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #178 Dátum: 14 jan 08, 15:35:43 » |
|
Az egyik Szalmakalaposé?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 08, 16:07:57 írta spero »
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #179 Dátum: 14 jan 08, 17:14:13 » |
|
nem tudok róla, de nem 100%