Aes Sedai
|
|
« Dátum: 14 jan 04, 10:39:47 » |
|
Az Anime Barkóba játék témája. 100 oldal után törlésre kerül. A 4 szavas szabály ebben a témában nem érvényes!
Jó játékot mindenkinek!
Moderátor
A témát 100 oldal után a Moderátor lezárja, és újat nyit! Utána ez törlésre kerül.Simán csak árbóc. Nyertél spero. Bocsánat, de elaldutam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1 Dátum: 14 jan 04, 11:24:26 » |
|
De olyan nincs hogy simán csak árbóc, ami valójában van :
Repülő (külső) orrvitorla Orrvitorla Előárbócsudár-tarcsvitorla Előárbóc-tarcsvitorla Elő(árbóctörzs)-vitorla ( alsó vitorla) Elő(árbóc)-derékvitorla Elő(árbóc)-sudárvitorla Főárbóc-tarcsvitorla Fő(árbóc)sudár-tarcsivtorla Középső tarcsvitorla Fő felsősudár-tarcsvitorla Fővitorla vagy alsóvitorla Fő(árbóc)-derékvitorla Fő(árbóc)-felsősudárvitorla Hátsó tarcsvitorla Hátsó sudártarcsvitorla Hátsó felsősudár-tarcsvitorla Hátsó vitorla Farvitolra Hátsó derékvitorla Hátsó felsősudár-vitorla
Nem hiszem el miért nem lehet komolyan venni ezt a játékot, mert ennek így tényleg nincs semmi értelme...(három pont)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 14 jan 04, 13:33:07 » |
|
Talán ha te is komolyan játszanál akkor lehet, hogy mások is követnék a példádat. De addig szerintem nincs akkora jelentősége az írásodnak amíg páran így is élvezik ezt. Legyen a Fairy Tail mangából.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3 Dátum: 14 jan 04, 15:33:39 » |
|
Akkor az animében még nem volt?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 14 jan 04, 15:43:40 » |
|
Biztos volt csak én nem nézem az animéjét.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #5 Dátum: 14 jan 04, 15:46:58 » |
|
Személy?
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 14 jan 04, 15:56:04 » |
|
Nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 14 jan 04, 16:04:55 » |
|
Mágia?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 14 jan 04, 16:06:52 » |
|
Nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #9 Dátum: 14 jan 04, 16:13:33 » |
|
Tárgy?
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10 Dátum: 14 jan 04, 16:20:38 » |
|
fegyver?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 14 jan 04, 16:46:29 » |
|
Tárgy, de nem fegyver.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12 Dátum: 14 jan 04, 16:48:21 » |
|
Varázstárgy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13 Dátum: 14 jan 04, 16:48:38 » |
|
Nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #14 Dátum: 14 jan 04, 16:49:41 » |
|
Egy FT-s szereplővel látjuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|