Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10680 Dátum: 14 aug 04, 23:00:32 » |
|
Ez azért más helyzet. Tök mindegy, hogy valaki egy viccet másol be, vagy egy képet, amin van négy szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10681 Dátum: 14 aug 04, 23:03:08 » |
|
Nem biztos, mert itt a hozzászólásnak a leírt tartalmának kell megennie a 4 szónak. Ennyi erővel egy videó is, ami 1 órás több mint 4 szó, mégis egynek felel meg. Amúgy egy kép+videó mellé nem olyan nehéz még írni akár alibi pár szót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10682 Dátum: 14 aug 04, 23:12:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10683 Dátum: 14 aug 04, 23:19:26 » |
|
Írj még három szót, különben lesz irgum-burgum. Gdat, én így értelmezem, régebben így volt. Nem lehetett csak egy videót belinkelni azért, még a zene topicba is kellett valami szöveg. Még az is megfelelt, hogy " Én ezt szeretem: plusz link*". Ennyi erővel képekkel tudnánk kommunikálni, még a Duma topicban is, de a színvonal azzal csökkenne, véleményem szerint. A szabályzatban tisztán le van ez írva, de attól még Aes például nem náspángol el senkit mert csak egy képet, vagy egy linket rakott, pedig sokszor előfordult. Én is észre vettem, ahogy MrSaiyan is. Szerintem nem megerőltető egy link-kép után plusz 3 szót írni, de lehet valakinek igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #10685 Dátum: 14 aug 05, 08:34:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10686 Dátum: 14 aug 05, 10:51:42 » |
|
Egy kép többet mond minden szónál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10687 Dátum: 14 aug 05, 15:25:06 » |
|
Semmi sem múlja felül a magyarok angoltudását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10688 Dátum: 14 aug 05, 16:09:46 » |
|
Ez azért nem vicces, mert az egész guglitranslate-tel lett fordítva, de még akaratosan át is írtak két szót, hogy még rosszabb legyen. Tehát viccből készült az egész. Habár van angoltanár ismerősöm, és ő már rosszabbakat is mondott. Azok a legszebbek, mikor angol szöveget kell fordítani, és simán beadják a tanárnak a webfordítással angolról magyarra fordított szöveget, ami magyarul sem értelmes, de annyira nincs eszük, hogy rájöjjenek, hogy nem értelmes szöveget olvasnak a saját anyanyelvükön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10690 Dátum: 14 aug 05, 18:57:24 » |
|
Egy moderátort kérnénk a 3. kapuhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10691 Dátum: 14 aug 05, 19:45:42 » |
|
Nagyon nagy divat Orbánt fikázni, pedig van egy olyan sejtésem, hogy Ayumi el se ment szavazni és úgy linkelget ilyeneket, hogy bármit is tudna a Fidesz programjáról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10692 Dátum: 14 aug 05, 19:53:27 » |
|
Pedig mennyivel viccesebb lett volna ha minimum ezeket rakja be : (ez a putyinos sztori) lézer johnnyról vannak még jó képek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10693 Dátum: 14 aug 05, 19:59:39 » |
|
bármit is tudna a Fidesz programjáról Miért , volt olyan? :O Vagy az étel- és segélyosztás vidéken annak számít?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10694 Dátum: 14 aug 05, 20:25:09 » |
|
Nem jó ötlet Orbán fikázós képeket rakni, mert 1. nem vicces 2. csak politikai vitát indít. A gyurcsányt szabad mert azt mindenki utálja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|