Ayumichan
|
|
« Válasz #10410 Dátum: 14 jún 23, 21:54:34 » |
|
Beül a gyóntatófülkébe egy részeg. Miután már hosszabb ideje nem szól semmit, a pap köhint egyet... semmi... Megint köhint egyet... semmi... A pap lassan elveszti a türelmét, és elkezd kopogni a rácson. A bűnös lélek végre megszólal: - Hiába kopogsz pajtás, itt sincs WC papír! Rezsicsökkentés:
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10411 Dátum: 14 jún 23, 22:23:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #10412 Dátum: 14 jún 24, 01:01:21 » |
|
Eza vicc járt ahhoz a fiatal érdeklődhöz aki valóban elment oda ahova sokakat küldenek el. Lásd Férfi-topik. Az amerikai hadsereg kifogy az óvszerből, a helyi gyárak kapacitása kevés. Ezért az elnök felhívja a német kancellárt, hogy kéne egy kis segítség, megadja a méreteket is: 30cm hosszúság, 6cm átmérő, és legyen rajta a csomagoláson a nemzeti lobogó. Jó, a kancellár intézkedik, felhívja a legnagyobb óvszergyár igazgatóját, és közli a rendelést: - Hans, kérlek gyártsatok le 1000000db 30cm hosszú, 6cm átmérőjű óvszert, a csomagon legyen rajta az amcsi zászló, és írjátok rá, hogy "Made in Germany" és hogy "Size: small".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #10414 Dátum: 14 jún 24, 09:57:50 » |
|
A doge hatalmas Ebben meg az a legjobb ahogy ott hagyja a kutyus a palackot xD http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/aRQbQdj_460sa_v1.gif
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10415 Dátum: 14 jún 24, 11:22:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10416 Dátum: 14 jún 24, 12:03:48 » |
|
Vizsla, vizsla mindenhol. Hm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10417 Dátum: 14 jún 24, 12:19:26 » |
|
Én azt a viccet nem értem, hogy mi benne a poén, de a vizsla aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10418 Dátum: 14 jún 24, 12:33:20 » |
|
Hogy minden szexbotrányba keveredett fickó ugyanolyan arcot szokott vágni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10419 Dátum: 14 jún 24, 12:34:56 » |
|
Hát ez nekem sose esett volna le. xD Pl. Medgyessy Péteren meg Obamán is láttam már ezt a pofát, szóval nem hiszem, hogy lenne összefüggés. Max. ha simán faszkalap arckifejezésnek tekintjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10421 Dátum: 14 jún 24, 16:31:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10422 Dátum: 14 jún 24, 20:00:34 » |
|
Damilos fűnyíró, nekem már ez a megfogalmazás is viccesnek tűnik (szegély nyíró).
3x kellett elolvasnom, hogy leessen:
-Miért vicces 490 római? -Mert ikszdé
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10423 Dátum: 14 jún 24, 21:53:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10424 Dátum: 14 jún 25, 10:47:37 » |
|
Epic fail angol szurkoló
|
|
|