Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10320 Dátum: 14 jún 13, 11:39:22 » |
|
Egyáltalán nem túlértékelt. Zseniális. És létrehoztak egy olyan világot, hogy inkább a Trónok harcában élne az ember, mert az kevésbé veszélyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10321 Dátum: 14 jún 13, 11:43:48 » |
|
Nagyon élvezhető amúgy, bár tényleg fel lett sok volt, hogy minden erről szólt. Amúgy a kép nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10322 Dátum: 14 jún 13, 12:15:57 » |
|
Egy kicsit valóban túlértékelt, de a sok barátság ereje shunen után felüdülés volt egy ilyen =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10323 Dátum: 14 jún 13, 17:40:25 » |
|
------------- - Hogyan kezdődik a csernobili samponreklám? - Júlia egyik fejét ezzel a samponnal kentük be.A másikat... ------------- Ez pedig nem igazán vicc de megfogott:
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #10324 Dátum: 14 jún 13, 22:35:10 » |
|
Ez most meghaladta azt amit én képes vagyok még a mai nap felfogni x'D https://www.youtube.com/watch?v=nKfFWcLCLJw
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10325 Dátum: 14 jún 14, 18:09:43 » |
|
Pf, nagyon rasszista ez a rajz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10326 Dátum: 14 jún 14, 18:54:51 » |
|
majdnem annyira, mint amennyire hímsoviniszta
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10327 Dátum: 14 jún 14, 18:56:56 » |
|
A legnagyobb elmék majdnem mind férfiak voltak, ebben nincs semmi hímsovinizmus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10328 Dátum: 14 jún 14, 19:06:01 » |
|
Kusztó bácsi. *-* Imádtam a róla készült rajzfilmet. Am nekem tetszik a kép. Mellesleg van rajta nő, néger és kínai is. Nincs igazatok lányok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10329 Dátum: 14 jún 14, 19:11:27 » |
|
Miért hímsoviniszta? Rajta van szinte az összes nagy női tudós. Nem a férfiak tehetnek róla, hogy nem volt több. Az az egy néger is a mogyorókrémet találta fel. Tényleg egy lapon emlegethető olyan elmékkel, mint Bohr, Planck meg Newton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10330 Dátum: 14 jún 14, 19:31:59 » |
|
Mert szerintem rasszistának se túlontúl rasszista.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #10331 Dátum: 14 jún 14, 19:32:23 » |
|
Ha 15 éves vagy, milyen vizsgák voltak aktuálisak? Amúgy elég béna a magyar verzió.
Egyrészt nem feltétlenül csak magamra érthettem, másrészt pedig nekem speciel angol vizsgáim voltak, de erősítsd csak a kisebbségi érzésemet, légyszi. ~ http://darkcrusaders.blog.hu/2011/07/01/elfujta_a_lokeshullam_5
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10332 Dátum: 14 jún 14, 19:45:56 » |
|
Mert szerintem rasszistának se túlontúl rasszista.
Noe, ez irónia volt. Meg persze arra akartam utalni vele, hogy mi vagyunk az übermenschek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10333 Dátum: 14 jún 14, 19:57:24 » |
|
arra akartam utalni vele, hogy mi vagyunk az übermenschek. Mármint a férfiak, csak azt elfelejtetted odaírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10334 Dátum: 14 jún 14, 19:59:41 » |
|
Saphi, akkor ezt megbeszéltük, eredetileg gondoltam, hogy annak szánod, így én is hasonlóval próbáltam reagálni, mivel a viccek topicban vagyunk és nem lehet mindenki feminista és férfigyűlölő. Már így is túl sokan vannak főleg utóbbiból a fórumon, legalábbis számomra. De, hogy ne legyen teljesen off, kéne keresni valami vicceset: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a1A3D2v_460s_v1.jpgKeresés közben Coelho beírt elém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|