Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #9825 Dátum: 14 márc 24, 22:25:28 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 22:31:33 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9826 Dátum: 14 márc 25, 17:30:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9827 Dátum: 14 márc 25, 17:52:22 » |
|
Na de Noé... Itt kicsik is vannak. (Akik nem látták a Star Wars-ot.) x"D http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/azbQgeZ_700b.jpg Ez még mindig aucs.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9828 Dátum: 14 márc 26, 17:01:23 » |
|
Gólvárd xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9829 Dátum: 14 márc 26, 17:42:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9830 Dátum: 14 márc 26, 19:04:02 » |
|
Mini ez vicces is lenne, ha nem lenne túlontúl igaz és nem az életemet írná le xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9831 Dátum: 14 márc 26, 19:14:34 » |
|
Ezért vicces, egy kis önkritika Noémi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9832 Dátum: 14 márc 26, 19:35:40 » |
|
De ez felettébb szomorú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9834 Dátum: 14 márc 26, 19:42:03 » |
|
Talán ez feldob. Itt nehéz nem bekerülni a képbe,tehát csalódás sincs. Az igazi "választás" Valamit biztos kapsz,tehát csalódni nem fogsz(nagyon). Szerk egy kis méretezés.Így még a telefonszámot is "titkosíthattam".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 26, 19:46:08 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #9835 Dátum: 14 márc 26, 22:26:37 » |
|
Ezeken most nagyon jókat nevettem! Főleg a GTA-s képeken. És igen a játék ilyen. Unokatesóm GTA SA-ba vezette a kukáskocsit, de nem ment gyorsan és ütközött egy személyautóval. Ezzel nem is lett volna baj ha nem a 2 szememmel látom, hogy az ütközést követően a kukásautó "felugrott" és dobott szaltót majd talpra érkezett vele.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #9836 Dátum: 14 márc 28, 00:54:20 » |
|
Ez egy egész jó ötlet április elsejére ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9837 Dátum: 14 márc 28, 08:34:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9838 Dátum: 14 márc 28, 10:53:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9839 Dátum: 14 márc 28, 17:44:34 » |
|
De ez felettébb szomorú Sajnálom, kitöröljem? (3x akartam ezt a szót leírni és minidg azt írtam "kicsöröljem?")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|