K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9675 Dátum: 14 feb 14, 21:11:55 » |
|
Ez az emberi természet.... Nagyon jó kis lista,ha jól emlékszem ha 7iket még be is linkeltem anno mozgóképként 10ik ha jól emlékszem a képtelen halálesetek egyik részében volt.Meg is van a címe:Hihetetlen de halálos. Legjobb az volt aki alatt berobbant a Wc,és "tüzesen kilőtt". Elég ironikusak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 21:14:54 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9676 Dátum: 14 feb 16, 11:58:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9677 Dátum: 14 feb 16, 13:45:50 » |
|
Nem vagyok kocka, de ezen jót nevettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9678 Dátum: 14 feb 16, 18:10:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #9679 Dátum: 14 feb 16, 18:57:45 » |
|
A malacos nagyon gonosz xD Íme a legújabb csajozós szöveg ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9680 Dátum: 14 feb 16, 19:28:53 » |
|
Hédi ez fájt. http://9gag.com/gag/amXMqZy Ezen röhögtem,gonosz vagyok de megérdemli. http://9gag.com/gag/aWZbBmA Ez szimplán wtf. http://9gag.com/gag/a1AVNWG Már a videóban is röhögtem rajta,pedig tudtam előre,lehet egy picit fáradt voltam,de sebaj. Hodor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 16, 19:29:33 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9681 Dátum: 14 feb 16, 19:54:31 » |
|
Azért ezzel a HP-s szöveggel lehet annyira mégse csajoznék Erről a kártyásról, mindig a Terence Hill jut eszembe XDDD Jön egy kis anyósvicc: Az anyós már olyan régóta a vejénél vendégeskedik, hogy minden könyvet kiolvasott már a lakásban. Egyik este megkérdezi a vejét: - Mondd fiam, van itt esetleg valami, amit még nem olvastam? - Igen mama, a vonatmenetrend.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9682 Dátum: 14 feb 17, 11:13:27 » |
|
Ha nincs egy jó nehéz jelszavad:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9683 Dátum: 14 feb 17, 19:26:20 » |
|
Mi az abszolút ciki? -? -Amikor beírod jelszónak azt hogy "farkam" és a rendszer visszadobja hogy túl rövid... _______________________ Öreg hölgy bemegy a szex-shopba. - TTT-tt-tte-sss-ék-k mm-mondani, ááá-áárulna-nak ittt v-vibra-ttt-ort? - Igen, természetesen. - OO-Olyan nn-nagy ff-feketét i-is? - Igen asszonyom. - É-és o-olyat, a-amiben t-ttartós-e-e-elem van? - Igen olyat is. - Hh-hogyan k-kkell kik-kikapcsolni? _______________________
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9684 Dátum: 14 feb 17, 19:55:15 » |
|
A nagy igazság Ui Szegény malac,bár igaz teljesül a vágya Úgy látszik gratulálhatok a Bing fordítónak. "AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH"-ezt sikeresen lefordította erre "Ricardo Altweck Michael Spahn AH" Ui ez nem a neve. Linkekbből rakta össze.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 17, 20:47:01 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9686 Dátum: 14 feb 18, 23:15:13 » |
|
Hát itt vigyázhattak volna jobban a készítők Egyes hónapoknál vigyázni kell UI:Itt példáúl az jött ki hogy Kissed by Lee.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9687 Dátum: 14 feb 18, 23:29:39 » |
|
Nem csak a mondatok veszélyesek hanem a név is ami hozzátársul. Az jött ki hogy: "Spent the night with Kakuzu" Itt példáúl az jött ki hogy Kissed by Lee. Mondjuk ezt a jelenetet azért megnézném. ____________________ Kínos: Egy szőke nő vár az orvosi rendelő várójában. Az ápolónő kiszól neki: - A vizeletminta, amit adott, almalé. A nő felugrik: - Azonnal kell hívnom a fiam iskoláját! A másik edényt becsomagoltam neki uzsonnának...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9688 Dátum: 14 feb 19, 12:59:52 » |
|
Ha már Ukrajna:
-A parasztbácsi demonstráción vesz részt, és torkaszakadtából ordítja: MENSTRUÁCIÓ!
-Bácsikám - mondja egy másik demonstráló. Nem menstruáció, DEMONSTRÁCIÓ!
-Nekem oszt’ teljes mindegy - mondja az öreg. A lényeg, hogy VÉR LEGYEN!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9689 Dátum: 14 feb 19, 18:30:07 » |
|
A hős tényleg létezik, nézzétek: #rvnytelen YouTube Link#
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|