kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9630 Dátum: 14 jan 29, 07:08:07 » |
|
a les röviden annyi, hogy az indítás pillanatában alapvonal (gólvonal) és a labdát megkapó játékos között minimum 2 védő játékosnak kell lennie, egyike ezen játékosoknak lehet a kapus is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9631 Dátum: 14 jan 29, 08:37:20 » |
|
- Mikor lesz a póknak telefonja? - Ha bemegy a sarokba és telefonja. Aucs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9632 Dátum: 14 jan 29, 08:48:07 » |
|
a les röviden annyi, hogy az indítás pillanatában alapvonal (gólvonal) és a labdát megkapó játékos között minimum 2 védő játékosnak kell lennie, egyike ezen játékosoknak lehet a kapus is.
Ctrl+c Ctrl+v de legalább 3 szó megvan  - Mi a leghülyébb szó a világon?- ???- Villanyírógép. Ki látott már szőrös villát?...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #9634 Dátum: 14 jan 29, 13:05:16 » |
|
Tök jó, hogy nem mondod és így senki nem fogja tudni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9635 Dátum: 14 jan 29, 13:13:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9636 Dátum: 14 jan 29, 13:16:06 » |
|
Noe, ezzel a képpel életem regényét foglaltad össze. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9637 Dátum: 14 jan 29, 22:15:48 » |
|
Egy kis trónok harca játék: 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9638 Dátum: 14 jan 29, 23:22:42 » |
|
Eskü egy ilyet kéne nyomni  összeülni páran mindenki hoz piát és hajrá 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #9639 Dátum: 14 jan 29, 23:26:29 » |
|
Nem jó ,mert fél rész után senki sem tudná még azt sem ,hogy melyik dimenzióban van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9640 Dátum: 14 jan 29, 23:58:11 » |
|
Ezt anno még 9gagen láttam, eredeti nyelven. Igazából le lehetett volna fordítani magyarosabbra is...  De már akkor is vicces játéknak tűnt amúgy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9641 Dátum: 14 jan 30, 00:00:42 » |
|
Lehetne duma topicos verzió is, pl. - valaki elsüti a 15 éves poént - valaki panaszkodik a vizsgákra/időjárásra/munkahelyére/nőkre/házaséletre stb. - megörülök, hogy új hozzászólás van, de csak az anime barkóbához szólt hozzá valaki  - Saphira ír egy 3 oldalas ismeretterjesztő hozzászólást, amit senki se olvas el  - Gdat belinkeli a nagymellű csajt, akit istenít, - A Mester bölcsességet oszt meg (hamar lerészegedne a társaság) Lehet folytatni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 30, 00:06:06 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9642 Dátum: 14 jan 31, 20:46:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9643 Dátum: 14 feb 01, 20:05:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9644 Dátum: 14 feb 01, 20:14:16 » |
|
Nem jó ,mert fél rész után senki sem tudná még azt sem ,hogy melyik dimenzióban van.
How Dare You Underestimate my power !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|