Lew
|
|
« Válasz #9345 Dátum: 13 dec 09, 22:52:21 » |
|
-Miért jó a csigának? . . . - Nem is jó neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9346 Dátum: 13 dec 10, 00:02:35 » |
|
Természetesen a videóban színészek vannak és ez nem a valóság! (Bár nyilván nem nélkülöz minden alapot. ) https://www.youtube.com/watch?v=_4eZH6YBDhM
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9347 Dátum: 13 dec 10, 00:05:04 » |
|
Ha valóság, ha nem, azért én kikérem magamnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9348 Dátum: 13 dec 10, 06:41:02 » |
|
Ezen hülyére röhögtem magam. a Szöszik buták, it is known!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 09:03:36 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9349 Dátum: 13 dec 10, 08:29:05 » |
|
Menő büszkének lenni arra, hogy egyes férfiak értéktelenebbnek tartják magukat a nőknél? Húú. Fizessenek a nők kevesebbet és akkor majd érdekeljük őket. Azért megérdemelne egy pofont (egy ásóval) ennek a képnek a készítője.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9351 Dátum: 13 dec 11, 18:05:35 » |
|
Istenem A vallások között ez a kinek az apukája az erősebb dolog nagyon vicces
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9352 Dátum: 13 dec 11, 18:14:24 » |
|
De azért milyen jól elbeszélgettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9353 Dátum: 13 dec 11, 18:39:05 » |
|
A cowboy odamegy az indiánhoz aki épp birkát legeltet: Cowboy: - Szia Indián! Beszélhetek a kutyáddal? Indián: - Kutya nem beszélni. Cowboy: - Szia Kutyus mizujs? Kutya: - Semmi különös. (Indián ledöbbent arccal néz.) Cowboy: - Ez az indián a gazdád? Kutya: - Jaja. Cowboy: - És jól bánik veled? Kutya: - Nagyon jól. Kétszer megsétáltat jó kajákat ad és heti egyszer elvisz a tóhoz játszani. (Indián teljes hitetlen arccal néz...) Cowboy: - Indián beszélhetek a lovaddal? Indián: - Ló nem beszélni. Cowboy: - Helló Ló hogy vagy? Ló: - Királyul. (Indián teljes sokkban...) Cowboy: - Ez az indián a gazdád? Ló: - Ja. Cowboy: - És hogy bánik veled? Ló: - Egész jól lovagol velem lecsutakol és istállóban tart amikor rossz az idő. (Az indián teljesen elképed.) Cowboy: - Indián beszélhetek a birkáddal? Indián: - Birka hazudni...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9354 Dátum: 13 dec 11, 18:42:10 » |
|
Legalább a nyomorultak tanulhatnának biológiát. Dogs are animals.
Ország: Állatok (Animalia) Törzs: Gerinchúrosok (Chordata) Altörzs: Gerincesek (Vertebrata) Osztály: Emlősök (Mammalia) Rend: Főemlősök (Primates) Család: Emberfélék (Hominidae) Nemzetség: Hominini Alnemzetség: Hominina Nem: Ember (Homo)
Már csak azt kéne megfejteni, mi köze a kutyáknak a sziklákhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9355 Dátum: 13 dec 11, 18:47:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9356 Dátum: 13 dec 11, 18:49:37 » |
|
Hát ez van, Morita. Elrontotta a viccet az igazság? De a katolikusok királyok voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9357 Dátum: 13 dec 11, 18:55:05 » |
|
Az ún. igazsággal eddig is tisztában voltam, de viccesebb volt úgy, hogy nem vettük bele ezt a részét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dread
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|