|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9226 Dátum: 13 nov 09, 18:37:19 » |
|
... copyrighted by Saphira
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 09, 18:43:56 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9227 Dátum: 13 nov 09, 18:43:51 » |
|
na most már tessék kimondani ha belekezdtél, nem szerkesztgetni itten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9228 Dátum: 13 nov 10, 22:57:31 » |
|
Ide teszem, mert szerintem vicces egy kis képecske. Remélem nem 18+.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9229 Dátum: 13 nov 10, 23:42:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9230 Dátum: 13 nov 11, 02:06:19 » |
|
Legfeljebb akkor majd eljátszik magával A 4ik képkockát csak félig értem. Nem gondoltam volna de így megnézve,van igazság a videóban Jobban megnézve pedig van amiben 100%egyet tudok érteni,hogy miért(minek) hagyták a lehetőséget. http://static1.fjcdn.com/thumbnails/comments/4808228+_7d3d2fdb941cfa0a9788374b1995dd54.jpgÍrásban nehéz megfelelően hangsúlyozni talán a kép segít,részben Szerk:Izirájderest(Easy Rider) biztos kiszedem belőle külön
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 11, 02:28:48 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9231 Dátum: 13 nov 11, 21:18:08 » |
|
Számítógépes ügyfélszolgálat: Ügyfél: Nem tudom a lemezt kivenni a meghajtóból. Hotline: Próbálta a kiadó gombot megnyomni? Ügyfél: Igen, de teljesen beragadt. Hotline: Ez rosszul hangzik. Felírom az adatait... Ügyfél: Várjon csak... Most látom, hogy nem is raktam be a lemezt, itt van az asztalomon...
Ügyfél: Amikor nyomtatni próbálok, állandóan azt mondja a gép, hogy nem találja a nyomtatót. Már többször odaraktam a monitor elé, de még így sem találja...
Ügyfél: A nyomtatóm a piros szín helyett mindig szürkét nyomtat. Hotline: Színes nyomtatója van? Ügyfél: Nem.
Hotline: És most mit lát a monitorán? Ügyfél: Azt a kis plüssmacit, amit a barátomtól kaptam. Hotline: Úgy értem mi van a monitorra írva. Ügyfél: Ööö... Sony.
Hotline: Nyomja meg az F8-at. Ügyfél: Nem működik. Hotline: Pontosan mit csinált? Ügyfél: Megnyomtam az F-et nyolcszor, ahogy mondta, de semmi sem történt...
Ügyfél: Nem működik a billentyűzetem. Hotline: Biztos, hogy bedugta a gépbe? Ügyfél: Nem, nem látom a gép hátulját. Hotline: Fogja meg a billentyűzetet, és menjen vele 10 lépés távolságra a géptől. Ügyfél: Sikerült. Hotline: Akkor nincs bedugva a billentyűzet. Nincs ott egy másik billentyűzet is a gépnél véletlenül? Ügyfél: Nézem... De igen, van itt egy... És működik is!
Hotline: A jelszava kis "a" mint alma, nagy "V" mint Viktor, 7... Ügyfél: A 7 az kicsi, vagy nagy?
Ügyfél: Nem tudok csatlakozni az Internetre. Hotline: Biztos, hogy a jó jelszót használta? Ügyfél: Biztos, láttam, amint a kollégám is ezt adta meg. Hotline: És mi volt ez a jelszó? Ügyfél: Öt csillag.
Hotline: Milyen antivírus programot használ? Ügyfél: Firefox. Hotline: Az nem egy antivírus program! Ügyfél: Elnézést... Internet Explorert.
Ügyfél: Nagy problémám van. Egy barátom feltelepített egy képernyővédőt, de ahányszor megmozdítom az egeret, mindig eltűnik.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9232 Dátum: 13 nov 13, 22:34:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9233 Dátum: 13 nov 14, 20:24:05 » |
|
Egy klasszikus,olcsó játék a rá vállalkozóknak. Na ideje pattogtatni a régi idők emlékére is. http://igazszavak.hu/nyomd-az-egerrel-es-pattogtasd/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9234 Dátum: 13 nov 14, 20:53:39 » |
|
Ez jó. Elsőre olyan kis gagyicskának tűnik, de nem lehet abbahagyni (akár csak a nem virtuális verzió). _______________ Minikocka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9235 Dátum: 13 nov 14, 21:14:40 » |
|
Amíg nem lesz érintős 3d(4d) verzió addig azért nem az igazi az érzés,de tényleg jó. A kis kocka vajon honnan nyer áramot a kábelbe? Alsó képről pedig az informatikus felvilágosítás jutott az eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9236 Dátum: 13 nov 14, 21:34:55 » |
|
Az emberi szervezet elvileg termel áramot, bár az egy laptophoz kevés. __________ Ez jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9237 Dátum: 13 nov 14, 21:49:36 » |
|
Lehet Usb-s és a köldök zsinórt használja hozzá,átkötve:D Jó kis kép először azt hittem fogakon tapos Bár inkább porzik,meg kéne egy kicsit locsolni. Lehet már volt,de találó. http://www.videobarlang.com/metros-piktogrammok/Tanul a gyerek Móricka megy az anyukájával az utcán. Móricka talál egy szép gyűrűt. - Anya felvehetem? - Nem, ami a földön van és koszos, azt nem szabad felvenni. Móricka tovább megy az anyukájával az utcán. Elesik az anyja. - Kisfiam segíts fel! - Nem anya, ami a földön van és koszos azt nem szabad felvenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #9238 Dátum: 13 nov 15, 09:47:00 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 15, 09:56:42 írta Aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9239 Dátum: 13 nov 15, 20:19:07 » |
|
Édesapám mi az ott a kezében? - Termosz. - És az mire való? - A meleget melegen tartja a hideget hidegen. - És mi van benne? - Két gombóc fagyi és egy kicsi tyúkhús leves. Az elhízás veszélyei:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 15, 21:07:34 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|