Micsudi
|
|
« Válasz #9180 Dátum: 13 okt 21, 18:44:50 » |
|
"Az első nő a Holdon: - Houston, van egy kis gond! - Mi az? - Á, semmi, hagyjuk. - Mi történt? - Semmi… - De mondd el. - Nem..."
Adja XDXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9181 Dátum: 13 okt 22, 20:52:27 » |
|
Miben hasonlítanak a férfiak és a kutyák? 1. Mindkettő fél a porszívótól. 2. Mindkettő eszméletlenül lelkesedik egy nő öléért. 3. Mindkettő bizalmatlan a postással szemben. Állatorvosnál Egy csinos, szőke hölgy ül az állatorvosi rendelőben és egy palotapincsit simogat a kezében. Odamegy hozzá egy férfi és ezt mondja: - Szívesen lennék a kutyája helyében! - Nem hiszem, épp kiheréltetni viszem! Így is nevezhetjük
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 22, 21:49:03 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9183 Dátum: 13 okt 22, 23:49:21 » |
|
Ennek a bagettesnek mi a jelentősége. ___________ A férj ül az asztalnál, reggelizik, és újságot olvas. Odamegy hozzá a felesége és egy serpenyővel kupán vágja. - Ezt miért csináltad? - kérdi a férj a fején keletkezett púpot tapogatva. - A levél miatt, amit a zsebedben találtam, és a Mary név állt rajta. - feleli a feleség. - Jaj, drágám - mondja a férj - két hete az ügetőn voltam és a lovat hívják Marynek, amire fogadtam. A feleség elhiszi ezt a magyarázatot és bocsánatot kér. Három nap múlva a férj megint az asztalnál ülve reggelizik, amikor a feleség egy még nagyobb serpenyővel vágja kupán. A férj eszméletét vesztve bukik az asztalra. Miután magához tér, azt kérdezi: - Ezt meg miért kaptam? A feleség közli vele: - A lovad telefonált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9184 Dátum: 13 okt 23, 13:15:37 » |
|
Leszerel a meleg katona, búcsút int az egyik tisztnek is: - Viszlát, szépségem! Mire a tiszt felháborodottan: - Mi az, hogy viszlát, szépségem?! Nem látja a vállamon a sok csillagot? - Jól van, akkor viszlát, csillagom! Két rab beszélget a börtönben: - Te, komám, miért ülsz? - Mert anyósomba belecsapott a villám! - A villám? Hát már ez is bűn? - Igen, mert az én kezemben volt a villa nyele. Az irodavezető úgy gondolja, tudatosítja mindenkivel, kinek tartoznak engedelmességgel. Vásárol egy "Én vagyok a főnök!" feliratú táblát, és kiszögezi az ajtajára. Mikor később visszatér az ebédszünetről, csodálkozva látja, hogy valaki egy cetlit ragasztott az ajtajára: "Főnök, a felesége telefonált. Kéri vissza a tábláját." Ezaz már nem Leet a hozzászólás szám
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 13:16:25 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9185 Dátum: 13 okt 24, 19:29:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9186 Dátum: 13 okt 25, 15:57:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9187 Dátum: 13 okt 25, 19:10:14 » |
|
Rendőrségi alakzatok evolúciója.Képzeljétek el élőben az ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9188 Dátum: 13 okt 26, 10:26:51 » |
|
A csillagkapun nevettem Pedig azt hittem ebből már nem tudnak vicceset kihozni
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9189 Dátum: 13 okt 26, 11:31:21 » |
|
Kimaradt a Sün! Sün! Sün! Viszlát Miley! Székely és a fia mennek a szekéren, megszólal a fiú: - A hátsó kerék ki akar esni, édesapám. Leszáll az öreg, megnézi a kereket. - Nem akar az leesni, fiam! Mennek tovább, megint megszólal a gyerek: - Le akar esni a hátsó kerék! Megint leszáll az apja és mondja: - Dehogy akar az leesni! Újra elindulnak, de a gyerek még kétszer eljátssza ugyanezt az apjával, mire az kifakad: - Nem akar az leesni, hogy a jó ég áldjon meg! - Akarni akar... csak nem engedi a csapszeg!
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9190 Dátum: 13 okt 26, 23:03:18 » |
|
Szexuális felvilágosítás 2.0 Anya én nem értem ezt a méhecskés felvilágosítást, meg ezt a gólyás hülyeséget és az sem tiszta, hogy miért nem mehetek diszkóba!
Na, ide figyelj, kisfiam te egész nap csak a számítógép előtt ülsz, megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy te is megértsd:
Mint minden fiúnak neked is van egy pendrive-od amivel nagyon jól el lehet szórakozni, egyelőre tanácsolnám a single player módot, majd ha 18 éves leszel, akkor jöhet a multi player, kerüld a fizetős szolgáltatásokat, nagyon jó demójuk, de soha nem lesznek a tieid.
A lányoknak van egy usb port-juk amibe pont bele illik a te pendrive-od. Vigyázz, csak biztonságos port-ot használj, mert a vírusok nagyon veszélyesek, ha meg te töltesz le valamit, akkor örökre csak azt a számítógépet használhatod és 9 hónap múlva lesz egy ipad minid, vagyis nem egy sajátod, hanem egy közös, amit akkor is közösen fogtok használni, ha már nem is egy helyen laktok.
A lányokon vannak még csatlakoztatási lehetőségek, de ezeket inkább haladóknak találták ki, és ezeket komoly tűzfalak védik. Elképzelhető, hogy első alkalommal szoftveresen lefagysz, de ez természetes és még probléma lehet a túl gyors letöltés is, de majd belejössz. Ne lepődj meg, de nem csak pendrive-ok léteznek, van akinek nagyobb hard disk-je van, de olyan is akad akinek csak SD kártyája, esetleg mini SD kártyája, mint apádnak. Vigyázz, a diszkóban nehogy bele tegyenek valamit az italodba, mert akkor jön a kék halál, megsérül a memóriád és akkor mindenképpen újraindítást igényelsz.
És amíg újra indulsz, addig bármi megtörténhet, ne feledd rajtad is van néhány usb port! Ha esetleg önszántadból is használnád a port-jaidat, akkor se aggódj, egyszerűen csak fordítva vagy bekötve, ne aggódj mi akkor is fogunk szeretni apáddal, ráadásul akkor profin fogod tudni kezelni a grafikai szoftvereket. Most pedig húzzál a szobádba és tanulás helyett ne a számítástechnikai oldalakat nézegesd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9191 Dátum: 13 okt 27, 00:20:12 » |
|
A sünös egy másikon van ha jól emlékszem,bár azt már sok helyen használják így-úgy. Miley-s bár ilyen egyszerű lenne,biztos neki adnám ezért az aranyat Felvilágosítás nagyon jó lett,már rég hallottam ezt a verziót. Azért jól leoltja a részletekben az apát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9192 Dátum: 13 okt 27, 11:56:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9193 Dátum: 13 okt 27, 13:26:38 » |
|
Noé Megmosolyogtattál A showder klub jutott eszembe amikor az a hangutánzós csávó csinál jelenetet és elüt a bakács egy hajléktalant a parlament előtt és a Gyurcsány meg az Orbán ajánlja fel neki a szerveit, meg mindent és megszólal az Orbán és örök élet Sírtam
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9194 Dátum: 13 okt 27, 14:26:42 » |
|
A csillagkapun nevettem Pedig azt hittem ebből már nem tudnak vicceset kihozni Meg jön a CSK1 Ez inkább érdekesség, mintsem vicces: http://9gag.com/gag/aAY3z6R?ref=fb.sHabár vannak benne jók, de azért viccesek is
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|