K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #8356 Dátum: 13 márc 06, 20:31:45 » |
|
Kicsit troll: Apak kérdezhetek valamit? -persze de már megtetted -akkor kérdezhetek 2 őt ? -Persze de ez is meg van már -akkor kérdezhetek 4-et??? -Persze de ez is megvolt -Mikor? - Most.
- Te Jenő, hallottad, hogy a Tibi kórházban van? - Ne mondd, hiszen tegnap láttam egy szőke bombázóval! - Éppen ezért! A felesége is látta...
- Mi lesz, ha keresztezzük a kecskét és a kacsát? - ??? - Mekkdonalds.
És két Menny/Poklos combó
Bill Gates meghal, felkerül a mennybe, Szent Péter elé, aki azt mondja: - Bill, mivel te jó voltál és megajándékoztad az emberiséget a Windows-al, ezért a mennyországba kerülsz és kapsz egy külön jutalomkívánságot. Bill erre azt válaszolja: - Hát, tudod, én mindig is kíváncsi voltam, ezért szeretném a poklot is megnézni. Szent Péter rábólint, azt modja: - Jó, akkor 5 perc múlva lekerülsz a pokolba, majd visszatérsz a mennybe. Úgy is lett, Bill lekerült a pokolba, ám látja, hogy ott mindenki jó kajákat eszik, a legjobb nők teljesítik minden kívánságukat, a legjobb italokat isszák. Letelik az 5 perc, Bill Gates visszatér és azt mondja: - Hú, Szent Péter, tudom ez furcsa kérés, de én inkább a pokolra szeretnék kerülni. - Hát furcsa kérés valóban, de mivel olyan jó voltál, teljesítem. Bill visszakerül a pokolba, ám még mielőtt elkezdhetné élvezni a dolgokat jön két markos ördög és beteszik egy forró üstbe. Bill felkiált: - Na de Szent Péter, az előbb nem erről volt szó! Mire a válasz: - Ja, fiam, az csak demo verzió volt!
George Bush meghal és a pokolba kerül. Az ördög már várja. - Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére akarsz kerülni. - Ez jól hangzik - gondolja Bush, így el is indulnak. Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik. Elmerül, felmerül, elmerül, felmerül... - Á, nem - mondja Bush - ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni. - Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni. Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és elégíti ki orálisan. Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal: - Na, ezt el tudnám viselni. - Rendben van - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica!
|