Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #8220 Dátum: 13 feb 16, 19:56:17 » |
|
Csajozós szöveg   És egy bajszos ami nem vicces de megállná a helyét 
|
|
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8221 Dátum: 13 feb 17, 00:55:25 » |
|
Bemegy az indián hosszú idő elteltével a városi kocsmába mire ezt mondja a csaposnak: - Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt. - Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Béla van. - Á! Nem vagyok én olyan. Kimegy az indián majd 3 év elteltével ismét bemegy ugyanabba a kocsmába. - Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt. - Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Béla van. - Á! Nem vagyok én olyan. Ígyhát megint úgy jár az indián, hogy inni ivott, de dugni nem tudott. Kicsit vár, majd ismét 3 év elteltével bemegy a kocsmába. - Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt. - Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Béla van. - Á! Nem vagyok én olyan. De mivel kezd hatni a pia azt mondja, hogy rendben, belemegy, de ne tudja már meg senki, mert ő tényleg nem olyan, csak nagyon kell neki a szex. Mire a csapos ezt mondja az indiánnak: - Jó, senki nem fogja tudni, csak te, én, a Béla, meg az a 6 ember, aki a Bélát lefogja, mert a Béla sem olyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8222 Dátum: 13 feb 17, 16:00:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8223 Dátum: 13 feb 17, 21:19:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 21:20:35 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8224 Dátum: 13 feb 17, 21:33:32 » |
|
Zaraki, ez a macskás nagyon jó.  :  21. század: - Hogy hívják az számítógépet használó szerzetest? - Felhasználó barát. Tévedni emberi dolog: Skót apa levele a fiának: "Mellékelten küldöm a pénzt amit kértél fiam. U.i.: Amúgy meg tájékoztatlak a 10 fontot csak 1 nullával írják." Teljes a gyűjtemény:  
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #8225 Dátum: 13 feb 18, 16:01:26 » |
|
 - Jean, nagyon hideg van. Hány fok van idebenn? - 16 fok, uram. - És odakint? - 5 fok, uram. - Akkor nyissa ki az ablakot hagy jöjjön be az az 5 fok is! Pistikéék táborba mentek. Mindenkinek jutott ágy, kivéve Pistikének. Így hát gondolt egyet, odamegy a tanítóhoz, és azt mondja neki: - Tanárnő! Idefekhetek maga mellé? Mert otthon anyukámnak is így szoktam! - Na jó! De csak itt a táborban! Míg itt leszünk! - válaszolta a tanárnő. Egy kis idő múlva Pistike újra megszólal: - Tanárnő! Beledughatom a kisujjam a köldökébe? Mert otthon anyucinak is így szoktam! - Ok. De ma este ez az utolsó kívánságod! Fél perc múlva felsikolt a tanárnő: - DE PISTIKE! EZ NEM A KÖLDÖKÖM! - De nekem sem a kisujjam! Bart És Homer(Oroszlános,talán Heo-s  ) http://igazszavak.hu/wp-content/uploads/2013/02/Csak-Bart-%C3%A9s-Homer.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 16:12:35 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8226 Dátum: 13 feb 18, 19:05:38 » |
|
Jó ez az apa fiás kép. Végre valami olyan amin röhögni lehet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #8227 Dátum: 13 feb 18, 19:29:38 » |
|
Ja, ezt az apa-fiás képsort eltalálták  - Miért zsíros a tej? - ??? - Hogy ne nyikorogjon a tehén fejés közben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 19:40:12 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8228 Dátum: 13 feb 18, 19:30:38 » |
|
A kis szemtelen pistike  Berugtak http://ezfasza.hu/2013/02/optimus-reszeg/ Menj haza ház, részeg vagy! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pitor
Vendég
|
 |
« Válasz #8229 Dátum: 13 feb 18, 19:31:56 » |
|
samdav olyat nem tudsz amit nem előtted 2 hsszel írtak le? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #8230 Dátum: 13 feb 18, 19:44:06 » |
|
Basszus, elsiklott a szemem felett  Javítottam  - Mi a különbség egy Trabant és a Ford között? - ??? - A Trabanttal meg lehet fordulni, de a Forddal nem lehet megtrabantulni.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8231 Dátum: 13 feb 18, 19:48:24 » |
|
Javítottam.  Ez önmagában is elmegy egy viccnek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8232 Dátum: 13 feb 18, 19:50:45 » |
|
-Mi a különbség a Trabant és a koton között? -Semmi, mindkettőben szar elmenni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #8233 Dátum: 13 feb 18, 20:40:27 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 23:17:25 írta Eperke »
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8234 Dátum: 13 feb 19, 20:44:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|