viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7980 Dátum: 13 jan 20, 14:14:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7981 Dátum: 13 jan 20, 16:22:57 » |
|
J.K. Rowling, tudtam én, honnan szedte az ötletet xD
Az 1960-as években a NASA az űrprogramja során hatalmas problémával találta szembe magát: a golyóstoll, működési elvéből következően nem működik a súlytalanság állapotában, így az űrben nem tudnak írni. Beindítottak egy programot, amely során mintegy 1 millió dolláros költséggel sikerült is egy tökéletesen működő példányt elkészíteniük. A szovjetek eközben ugyanezen problémával találkoztak. Rövid tanakodás után úgy döntöttek, hogy az űrben inkább ceruzát használnak.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #7983 Dátum: 13 jan 20, 18:26:41 » |
|
A képeket már láttam anno de ez a főiskolai tanáros történet nagyon tetszik,feldobott. Isten állatkertje nőtt +1 fővel.  Itt van télre Egy Farmotoros Hóeke Terepfokozattal   És az agresszív kismalac a valóságban is felbukkant  - Doktornő nagy a baj, éjjel-nappal merevedésem van. Mit ajánlana? - Havi százötvenet és teljes ellátást...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 20, 18:28:04 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7984 Dátum: 13 jan 20, 18:31:18 » |
|
A dokinő egy kicsit egyedül lehet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #7985 Dátum: 13 jan 20, 18:40:52 » |
|
Az 1960-as években a NASA az űrprogramja során hatalmas problémával találta szembe magát: a golyóstoll, működési elvéből következően nem működik a súlytalanság állapotában, így az űrben nem tudnak írni. Beindítottak egy programot, amely során mintegy 1 millió dolláros költséggel sikerült is egy tökéletesen működő példányt elkészíteniük. A szovjetek eközben ugyanezen problémával találkoztak. Rövid tanakodás után úgy döntöttek, hogy az űrben inkább ceruzát használnak.
Viccnek jó, de a valóság ennél kicsit bonyolultabb... Sima ceruzát nem lehet felvinni az űrállomásra, ugyanis ott tiszta oxigént lélegeznek be az űrhajósok. Egy fadarab, ami használat közben finom szénport, faport hagy a levegőben nem túl okos dolog biztonságtechnikai szempontból.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #7986 Dátum: 13 jan 20, 19:39:42 » |
|
Egy sebészorvos érdeklődéssel olvassa az újságban, hogy egy néger férfi baleset során elvesztett jobb középső ujja helyére egy fehér embertől származó ujjat varrtak. Egyszer a buszon utazik, és felfigyel egy fogódzkodó fekete kézre, fehér középső ujjal. Izgatottan megszólal: - Uram, nem is tudja, mennyire örülök! Szóval ön az a híres páciens... - Nézze, én egy egyszerű kéményseprő vagyok, épp a barátnőmtől jövök, és nem tudom, mi a fenét akar maga tőlem. A téli Házőrző  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #7987 Dátum: 13 jan 20, 20:30:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #7988 Dátum: 13 jan 21, 08:23:46 » |
|
 Eléggé félreérthető...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7989 Dátum: 13 jan 21, 10:34:53 » |
|
Dancsa. A válasz egyszerű... oroszok XDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7990 Dátum: 13 jan 21, 14:27:16 » |
|
ugyanis ott tiszta oxigént lélegeznek be az űrhajósok.
Ezt te hol olvastad amúgy? Tudtommal az amcsik is csak az űrruhában lélegeznek be tiszta oxigént, ott is csak azért, mert a nyomáskülönbség miatt tartanak a nitrogén miatt nagyobb valószínűséggel előforduló keszonbetegségtől. Az amcsik tolla a víz alatt is fog, fejjel lefelé, etc., ja és nem is az övék, hanem egy cégé, az oroszok is ilyet használnak, mellesleg. Viszont Dancsa, kezdetben mindketten ceruzát használtak. Ilyen tollat mi is vehetünk, egyébként. Méghozzá Itt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 14:49:36 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7991 Dátum: 13 jan 21, 19:30:26 » |
|
Dancsa: Igazad lehet, habár én nem szántam ennyire nagy témát indítani, de érthető  Közben ezen már szét röhögtem az agyam: 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7992 Dátum: 13 jan 21, 19:49:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 19:54:43 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #7993 Dátum: 13 jan 21, 19:56:13 » |
|
a chips nem tesz jót a tüdőnek  Ha ezt látod véged (emlékeztet a kutyámra) 
|
|
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #7994 Dátum: 13 jan 22, 00:57:54 » |
|
Szőke nő beszáll egy taxiba. A sofőr hátrafordul , egyenesen bámul. Mondja a nő: -Mit néz? A sofőr csak néz tovább. -Mi van? Mit néz? A sofőr néz tovább. -Mi a francot néz? -Ha befognád a pofádat, akkor tolatnék baz**eg! Bammeg 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 22, 01:36:15 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
|