|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #7711 Dátum: 12 dec 10, 14:42:37 » |
|
Egy papucsférj nagyon megelégeli a házasságban betöltött szerepét és elmegy a pszihiáterhez. Megtudja tőle, hogy az egész azért van, mert nincs kellő önbecsülése, nagyon kevésre tartja magát és ezen változtatni kell. Ehhez segítségként kap is rögtön egy könyvet. A fickó a hazaúton végig lázasan olvas és szívja magába a tudást. Amikor hazaérkezik rögtön nekiesik a feleségének: - Na idefigyelj! Mostantól minden megváltozik! Én vagyok a ház ura és te azt teszed amit én parancsolok. Most azt akarom, hogy azonnal készíts nekem egy pompás vacsorát. Utána hogy azt megettem egy ízletes desszerttel fogsz meglepni. Aztán eresztesz nekem kellemes fürdővizet, hogy a kádban kipihenhessem magam. Végül pedig mit gondolsz, ki fog szépen felöltöztetni és megfésülni engem? - A temetkezési vállalkozó.
- Mit csinál a skót, ha fázik? - ??? - Közelebb ül a gyertyához! - És mit csinál, ha még mindig fázik? - ??? - Meg is gyújtja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #7712 Dátum: 12 dec 10, 16:43:59 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 10, 16:47:27 írta Zaraki Kenpachi »
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7713 Dátum: 12 dec 10, 17:00:24 » |
|
csak én nem tudom megnyitni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7714 Dátum: 12 dec 10, 17:04:25 » |
|
Igen, szándékosan be van építve a szkriptbe, hogy a te felhasználóneveddel és ípécímeddel ne lessen megnyitni.  Egyébként mit akarsz megnyitni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 10, 17:05:04 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7715 Dátum: 12 dec 10, 17:11:14 » |
|
hiába trollkodsz barátom kezdjük ott hogy lepereg...  ) Folytassuk azzal hogy nálam (meloban) bizonyos oldalak blockolva vannak, bár ezesetben szerintem a link szar ezért bizonytalanságom fényében feltettem eme egyszerű és nagyszerű kérdést..  úgyhogy pusszantalak. u.i.: előző hszre reagáltam.. szerinted akkor mit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7716 Dátum: 12 dec 10, 17:19:39 » |
|
Erre idézés nélkül válaszoljon a következő posztoló igennel, vagy nemmel. : Okos vagy? ----------------------- Ja azt hittem, mert van a képen egy winfos feladatkezelő és azt próbálod megnyitni  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7717 Dátum: 12 dec 10, 20:04:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
 |
« Válasz #7718 Dátum: 12 dec 10, 20:15:44 » |
|
Fárasztó:
- Mi az abszolút aszkézis? - ??? - A majomláb, mert az kéz is!
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet 
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #7719 Dátum: 12 dec 10, 20:25:59 » |
|
Tényleg fárasztó,de legalább leesett a poén  A biztonság érdekében nem lehet már ezt se? Bár sokak miatt érthető lenne,tömegben veszélyes ha magával ránt az ár  Ha így megy előbb-utóbb ien program parancs is lesz majd   Lehet ez is egy kicsit fárasztó http://humoroskepek.hu/wp-content/uploads/2012/12/252300_453590844705663_1320051287_n.jpg-Mi a közös a papokban és a karácsonyfákban? -?? -Hogy a golyók mindkét helyen csak díszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7720 Dátum: 12 dec 11, 00:29:29 » |
|
Fárasztó:
- Mi az abszolút aszkézis? - ??? - A majomláb, mert az kéz is!
Na jó, ez így suli és meló után nagyon kellett XDDDDD - Te miért ülsz? - Az anyósom tarkójához nyomtam a hideg sörösüveget. - De hát ezért nem ültetik le az embert tíz évre! - Na jó, de hat méterről...
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7721 Dátum: 12 dec 11, 16:47:07 » |
|
Gigászi küzdelem  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7722 Dátum: 12 dec 11, 16:58:59 » |
|
Villanyszerelő bemegy az intenzív osztályra és felkiált: - Nagy levegőt! Biztosíték csere!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
 |
« Válasz #7723 Dátum: 12 dec 11, 17:15:44 » |
|
Aes ezen most kiégtem.  - Miért van a fingnak szaga? - ??? - Hogy a süketeknek is jusson belőle.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet 
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7724 Dátum: 12 dec 11, 18:39:49 » |
|
Egy fiatal fiú belép buddhista szerzetesnek, ahol némaságot kell neki fogadnia. Az a szabály, hogy csak minden 10 évben szólhat két-két szót. Az első 10 év eltelte után behívatja magához a kolostor főnöke, és megkérdezi, mit akar mondani. - Kemény ágy. - mondja a már nem is olyan fiatal szerzetes. Megint eltelik 10 év, megint behívatják, hogy mondhat két szót. - Rossz étel - mondja a szerzetes. A 30. év eltelte után megint behívatják, hogy mondjon két szót. - Ezennel felmondok. - mondja a szerzetes. - Jobb is ha elmész - mordul rá főnök. - Amióta itt vagy nem csinálsz mást,mint panaszkodsz.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
|