Ayumichan
|
 |
« Válasz #7096 Dátum: 12 aug 16, 01:06:14 » |
|
Megbetegszik a férj. Feleségével elmegy az orvoshoz. Az orvos megvizsgálja, majd behívja a feleséget egy négyszemközti beszélgetésre. - Asszonyom, a férjének megártott a stressz. Segítenie kell neki. - Hogyan segíthetek? - Először is a táplálkozás: minden reggel főzzön zsírmentes ételt, ebédre húst, vacsorára sok gyümölcsöt. Aztán a pihenés: ne veszekedjen vele, ne kritizálja. Lehetőleg sok meccset nézessen vele. Fontos a sok szex is, lehetőleg hetente többször csinálják. Ne szóljon neki erről a beszélgetésről, mert ez tovább rontaná a helyzetét. Ha ezt a következő pár hónapban betartja, a férje meggyógyul, ellenkező esetben sajnos meghal. Visszamegy a feleség. Férje megkérdezi: - Na, mit mondott a doki? - Azt, hogy meg fogsz halni! ______________________________
Óvodában beszélgetnek a gyerekek: - Neked mi a jeled? - Vízcsepp. - Miért? - Mert mikor anyu hasában voltam, ráesett egy vízcsepp. - És neked? - Pillangó. - Miért? - Mert mikor anyu hasában voltam rászállt egy pillangó. A sarokban is ül egy kisgyerek, aki meg sem szólalt egész idő alatt. Megkérdezik tőle is: - És neked mi a jeled? - Zoongooooraaaaa! ______________________________
Az öt éves Mórickát tanítják a köszöntőre nagypapa születésnapjára, amely így szól: - Rövid a versem, mint a nyuszi farka, éljen soká a nagypapa! A nagy napon Móricka egy kicsit összekeverte: - Rövid a versem, mint a nagypapa farka, éljen soká a nyúl! ______________________________
Az új híd felavatása után odaállítanak egy rendőrt hogy számolja meg, hány ember megy át a hídon. A rendőr számolja: - Egy darab, két darab, három darab... Meghallja ezt egy járókelő, mondja a rendőrnek: - Az embereket nem darabban számolják hanem főben. A rendőr számol tovább, most már jól: - 4 fő, 5 fő, 6 fő 7 fő, kedd, szerda... ______________________________
Az etióp kisgyerek horgászik. Kifog egy aranyhalat. Ne egyél meg, teljesítem két kívánságodat! Mire a kisgyerek: - Só és bors. ______________________________
Egy nagyon kemény háborúban a tiszt megszólítja a katonáit: - Katonák, van egy jó és egy rossz hírem! Melyiket mondjam előbb? - Halljuk a rosszat! - Hát, mára már nincs több élelmiszer, ürüléket kell ennünk! - És mi a jó hír? - Jut belőle elegendő mindenkinek! ______________________________
Egyszer, valamikor régen egy tökéletes férfi és egy tökéletes nő találkozott. Tökéletes udvarlás után tökéletes esküvőjük volt. Az életük együtt természetesen tökéletes volt. Egy havas karácsony este, ez a tökéletes pár az autójával ment egy kanyargós úton, amikor észrevettek egy szomorú alakot az út szélén. Mivel tökéletes pár voltak, megálltak segíteni. A Télapó volt egy nagy halom ajándékkal. Mivel nem akarták, hogy bármely gyermek csalódjon karácsony este, a tökéletes pár felvette a Télapót és a játékait az autójukba. Hamarosan össze-vissza autókáztak, hogy kézbesítsék az ajándékokat. Sajnos a rossz (vezetési) körülmények miatt a tökéletes pár és a Télapó balesetet szenvedett. Csak egyikük élte túl a balesetet. Ki volt a túlélő?
...
A tökéletes nő élte túl. Ő az egyetlen, aki létezett eredetileg is. Mindenki tudja, hogy nincs Télapó, és nincs olyan dolog, mint tökéletes férfi. --- A nők hagyják abba az olvasást itt, ez a vicc vége. --- A férfiak gördítsenek tovább.
Szóval, ha nincs tökéletes férfi és nincs Télapó, a nőnek kellett vezetnie. Ez megmagyarázza, miért szenvedtek balesetet. Ha már itt tartunk, ha nő vagy és még midig olvasol, ez szemléltet még valamit: A nők sosem hallgatnak arra, amit mondanak nekik... ______________________________
- Szólt valamit Jean? - Nem szóltam uram. - Akkor jól hallottam! ______________________________
Két rendőr beszélget: - Te mivel eszed a tésztát? - Rádióval. - Hogy-hogy? - Tudod, az asszony mindig megkérdezi, hogy: kérsz rá diót?
|