Ayumichan
|
 |
« Válasz #6735 Dátum: 12 jún 03, 12:49:14 » |
|
1 táncoló Ood, + 1 táncoló Szontári , na ezen behaltam.  Olyan hangosan felnevettem h macska +ijedt tőlem. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6736 Dátum: 12 jún 03, 15:35:31 » |
|
Istenem ez nagyon nagy  de hiányzik ez a szereplőgárda :S
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6737 Dátum: 12 jún 03, 16:41:27 » |
|
Fiú mondja a szőke nőnek: - Tudod, hogy mi a különbség az orális szex és a hamburger között? - Nem, mi? - Hmm, tudod mit? Akkor meghívlak egy hamburgerre!
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6738 Dátum: 12 jún 03, 17:12:08 » |
|
Az amerikai humor legnagyobb találmánya kicsiny országunkban is eljött... nézzétek hát a Roast avagy Nagy Feró oltása:  Teljes műsor tehát 40 perc de megéri végignézni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 22:01:27 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #6739 Dátum: 12 jún 04, 00:56:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 04, 00:57:44 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
 |
« Válasz #6740 Dátum: 12 jún 04, 12:29:10 » |
|
Mackamuzikaa... ez kész... 
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6741 Dátum: 12 jún 04, 13:01:42 » |
|
Jáj, ez a Super Marios odab*sz.  Megnéztem vagy négyszer, de még mindig nem unom.  ________ Tőlük inkább a cukiság faktor akad ki, de azért az elején, mikor a macsek bunyózik a nyomtatóval, illetve a Rocky cicákon... azon behaltam. >> videó <<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 04, 13:03:56 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6742 Dátum: 12 jún 04, 13:03:25 » |
|
Nekem az amerikai verzsön sokkal jobban bejött, ez valahogy nem fogott meg annyira, mint az amcsis. - Ki az abszolút hülye? - ??? - Aki bemegy egy régiségkereskedésbe, és megkérdezi, hogy van-e valami újdonság.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6743 Dátum: 12 jún 04, 21:19:37 » |
|
A cigány horgászik a folyóparton, kifogja az aranyhalat. - Te, cigány! Dobj vissza, teljesítem egy kívánságod! A cigány visszadobja a halat, de gondolja, jól kitol vele! - Azt kivánom, hogy cseréljed fel nekem Európát Amerikával, Afrikát meg Ázsiával! - Te, cigány! Én ehhez túl kicsi vagyok! Kívánj valami könnyebbet! A cigány gondolkozik egy ideig, majd azt mondja: - Tudod mit! Itt mos a folyópártnál a féléségém. Menj oda hozzá, és változtássád át gyönyörűségesen szép királykisásszonnyá! A hal beleegyezik és elúszik, azonban pár perc után már jön is vissza: - Te, cigány! Mi volt azzal az Amerikával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6744 Dátum: 12 jún 05, 16:51:24 » |
|
Aes: XDDDDD
- Miért jó a gél memóriája? - ??? - Mert amíg él el nem felejti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6745 Dátum: 12 jún 05, 17:43:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #6746 Dátum: 12 jún 05, 18:56:21 » |
|
Vicces megoldások diákok dolgozataiban: - II. József Mária és Terézia fia volt. - Amikor kitört a Vezúv, pompája teljesen elpusztult. - A valós szám az, amelyik tényleg annyi, amennyi. - Trójában falovakkal oldották meg a tömegközlekedést. - Az Árpád Ház nem sokáig volt üres, mert az Anjouk rögtön beköltöztek. - A baktériumokról: Van mikroszkópikus, ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható. - A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda... - A fecske egy költöző madár, olyan mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá. - Barbarosa seregében kitört a pestis, amely elől maga a király is csak álruhában tudott menekülni. - Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak. - Eötvös József többek között Budán született. - A Magna Charta Libertatum kimondta, hogy ugyanazért a bűnért senkit sem lehet kétszer megölni. - Az éhenhalt sereg kitakarodott az országból. - Az őserdő olyan terület, ahová emberi kéz még nem tette be a lábát. - Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott azzal a szándékával, hogy Magyarországot meghódítsa. - Szegény árva kislány volt Marika, sem apja, sem anyja, a nagynénje is csak úgy könyörületből hozta világra. - A macska igen szívós állat, mert ha agyonverik még sokáig él, mielőtt megdögölne. - A magyar vitézek többnyire nem éltek haláluk napjáig, mert már előbb elestek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6747 Dátum: 12 jún 05, 20:47:28 » |
|
Ez aranyos:  Ezt nevezem én családi méretnek.  Két programozó beszélget: - Aztán, milyen az új csajod? - Ú te, 90,60,90... - Nebassz! Sötétlila?! - Jean hozd a baltát! - Miért uram??? - Igazi úriembert faragjak belöled! Pistike kérdezi az apukáját, hogy miért lila a Milka tehén. Mire az apja: - Mert tudod kisfiam, ahol a Mika tehén él, ott gyönyörű zöld a rét, kristály tiszta a kicsi patak, mindig gyönyörű kék az ég, és olyan hideg van, hogy szegény tehenek belilulnak. - Mi a különbség a képeslap és a férfi között? - A képeslap mindig képes... - Hová járnak a fiatal hernyók? - ??? - Bábszínhába. A tanitó bácsi kérdezi Zolikát: -Ha van öt csokoládéd és én kérek belöle kettöt,hány csokid marad? -Öt. - Mi esik legjobban tíz feles után? - ??? - A kerékpáros. Hogy hivják a nemibeteg természetimádót? - AIDS Ventura, HIV a természet. - Hogy fognak kezdődni 50 év múlva a mesék? - Egyszer volt, hol nem volt, az operációs rendszeren is túl...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6748 Dátum: 12 jún 05, 22:49:07 » |
|
Olyan nutellát én is fogtam már, csak az nem 100 literes volt, csak 9. És baromi nehéz volt úgy is.  Naja, hát a valóságban kicsit civilizáltabb fejük van, mint a sorozatban.  Bár Sansa, Ygritte és Tyrion  kivételt képeznek. Ja, meg a végén a lovag csaj, neki nem jut eszembe a neve, de jó arc ő is.  Hogy Emilia Clarke milyen gyönyörű még barna hajjal is... :O 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #6749 Dátum: 12 jún 06, 01:54:39 » |
|
Ezt nevezem én családi méretnek.  De kamu, tuti nem ilyen könnyedséggel fogna egy kb két mázsás üveget. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|