samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6645 Dátum: 12 máj 16, 20:19:56 » |
|
Like an arabians: Egy arab diák levele apjának Németországból: Kedves apám! Berlin csodálatos város. Az emberek kedvesek velem és nagyon jól érzem magam. Viszont egy kicsit szégyelem magam hogy egy 24 karátos aranybevonatú Ferrari 599GTB-vel járok iskolába, mert a tanárok és a többi diák vonattal jár.
Fiad Nassir.
Az apa válasza: Édes fiam! Kérlek légy jó és ne hozz szégyent a családodra. Ezért áttutaltam a számládra 20millió dollárt - menj, és vegyél egy vonatot magadnak te is.
Szerető apád.
XDDD
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6646 Dátum: 12 máj 16, 20:29:05 » |
|
Te egy állat vagy samdav ezen besírok!  Ki az a pihent agyú aki kitalálta.  A teniszezős is nagyoooon beteg.  Szteroid Pikachu  ui.: A képet nem találtam de ez egy beszélgetés a Twillight --> Bella és Edward hétköznapi életéből! Bella: ~ Úristen!!!  Hova tűntek az elhasznált tamponjaim amit kidobtam a szemetesbe? Edward: ~ Megettem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 20:46:21 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6647 Dátum: 12 máj 17, 00:59:59 » |
|
Azt a twillight-osat már láttam  Ez a pikachus kép odabax XDDD Debil család horgászik, kifogják az aranyhalat. Aranyhal: Ha visszadobtok, teljesítem 3 kívánságotokat. Gyerek: Sünit, sünit!! Apuka: Sünit az anyád picsájába! Anyuka: Vedd ki, vedd ki!!
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #6649 Dátum: 12 máj 17, 14:22:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #6650 Dátum: 12 máj 17, 14:44:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6651 Dátum: 12 máj 17, 16:16:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6652 Dátum: 12 máj 17, 17:53:38 » |
|
Ezek a képek tök jók, a legjobb az a kép, amin az van, hogy "alvás 10 évesen és 20 évesen" ez tényleg így van XDDD
Egy kis faluba bevezetik az áramot. Az összes férfi megy oszlopokat ásni. Hogy jobban menjen a munka, versenyt hirdetnek a brigádok között. Este számlálás, kérdezik az első csoporttól: - No, mennyi? - 8. - Jó munkát végeztetek. Jön a következő brigád: - Mi 11-et állítottunk le. - Hű, ez már szép! Következnek a rendőrök: - Hát ti mennyit ástatok le? - Mi? Kettőt! - Kettőt? Hogy-hogy? A többiek mind 8-10 oszlopot ástak! - De az övéké mind kilátszik! ---------------------------------------------------------------- erre most találtam rá: Egy 18 éves lány bevallja az anyjának, hogy teherbe esett. Az anya elkezd hisztizni és sírni: - Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! – toporzékol. A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú, finom úr, Armani öltönyben kiszáll, és kopogtat az ajtón. Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: - A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendő gyerekről. Először is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig. Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján. Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján. Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom, akkor hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak? Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást, ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz, és így szól szelíden: - Akkor megdugod újra?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 18:21:35 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6655 Dátum: 12 máj 18, 14:05:31 » |
|
A budapest térkép nincs nagyobban? 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6656 Dátum: 12 máj 18, 15:23:22 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 18:49:58 írta Fr33man »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6657 Dátum: 12 máj 18, 17:15:11 » |
|
Jók a képek, bár több mint a felét már ismertem  -Hölgyem van már partnere a következő táncra? -Nincs uram. -Akkor fogja má' meg a söröm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #6659 Dátum: 12 máj 19, 19:02:17 » |
|
Ez a reklám... ez nagyon beteg. xD  Manesz: Ezt sajnos csak interneten láttam, de imádom!  Terminátor három, a gépek lázadása!!! Szerk.: Másik hsz.-ban megtalálható. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 13:58:07 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|