samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6450 Dátum: 12 ápr 22, 22:37:14 » |
|
Nem a rendőrt kérdezi meg a társa? xD
Nem. CsiziDani:  ez jó, a +18 mekkora, sajnos. Van két vemhes macska. Az egyiket Lájzának hívják, a másikat Lujzának. Lujza egy takarón elli, de vajon Lájzá min elli?!?
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6451 Dátum: 12 ápr 22, 22:59:16 » |
|
Orbán és Lázár sétál a határban, amikor látják, hogy egy egyéni gazdálkodó vet: - Hé paraszt, mit vetsz? - rikkant oda Lázár. Az öreg hátranéz, látja kik azok, köp egyet, majd folytatja munkáját. - Hagyd már - szól oda Orbán -, bármit vet az öreg, úgyis a miénk lesz! No, erre már megfordul az öreg: - Kendert vetek, kötél lesz belőle! ______________
Egyszer egy ember felkerül a mennybe. Találkozik Istennel, aki bevezeti egy órával teli szobába. Kérdezi az ember: - Miért van ilyen sok órád? Isten: - Ezek nem órák, hanem hazugságvizsgálók, aki keveset hazudik, annak lassan megy a mutató, aki sokat hazudik, gyorsan megy a mutató! Ember: - És Orbán órája hol van? Isten: - Azt ventilátornak használom a szobámban. ______________
- Miért nem szunyókál el Orbán sosem a Parlamentben? - Mert az ördög sosem alszik. ______________
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett. Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát: - Nem talált áldozatokat? - De, találtam. - És hol vannak? - Hát, eltemettem őket. - Az összes politikus meghalt? - Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem... ______________
George Bush meghal és a pokolba kerül. Az ördög már várja. - Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére akarsz kerülni. - Ez jól hangzik - gondolja Bush, így el is indulnak. Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik. Elmerül, felmerül, elmerül, felmerül... - Á, nem - mondja Bush - ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni. - Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni. Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és elégíti ki orálisan. Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal: - Na, ezt el tudnám viselni. - Rendben van - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica!
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #6452 Dátum: 12 ápr 23, 15:19:41 » |
|
-Do you speak english? -Yes. -Name? -Abdul al-Rhasib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Yes, male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't it hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer runs too fast..  )) Ez nagyon jó xD De egy kis angoltudás is kell hozzá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6453 Dátum: 12 ápr 23, 16:57:39 » |
|
TsunadeHime: XDDD ez jó  Család sétál a parkban. Hirtelen a gyerek észrevesz a távolban egy nagy piros L betűt... - Nézd, Apu! Ott van a távolban egy nagy piros L betű! - kiált föl izgatottan. - Nem nézem. - feleli mogorván a szigorú apa. Erre az asszony dühösen felcsattan: - Igazán lehetnél vele egy kicsit L-néző
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6454 Dátum: 12 ápr 23, 17:02:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
 |
« Válasz #6455 Dátum: 12 ápr 23, 17:15:48 » |
|
TsunadeHime: Ezt már ismertem, de még mindig ütős  samdav: Ez jó  Mondjuk amikor ránéztem a viccedre, először az L betűt pillantottam meg, és azt hittem hogy valamilyen Death Note-os vicc lesz  Sabaku: Ezek a képek is nagyon jók  Sajna nem tudom, hogy az 5. melyik anime lehet. Ez is jópofa  : 
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6456 Dátum: 12 ápr 23, 17:25:03 » |
|
Basszus, ezt én is besz~ptam. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6457 Dátum: 12 ápr 23, 17:25:28 » |
|
Sabaku: én se tudom melyik anime az, de LOL tényleg kicsit Zoróra hajaz  Beatreex: először én is azt hittem  Három barát beszélget, hogy ki hányszor szeretkezik. Az első szomorúan mondja: - Az én feleségem nem akarja, csak egyszer hetente! A második leverten: - Akkor boldog lehetsz, mert gondold el az enyém csak egyszer havonta! A harmadik boldogan: - Az én feleségem pedig évente egyszer! Mire a másik kettő: - Akkor minek örülsz úgy te hülye? Mire a harmadik: - Mert az épp mára esik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6458 Dátum: 12 ápr 23, 21:31:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #6459 Dátum: 12 ápr 23, 21:31:21 » |
|
Egy ember bekerül a börtönbe. Egyedül van a fürdőben, mikor elkapja egy 120 kilós b*zi. - Most megduglak! Választhatsz, Vazelinnel vagy nélküle? - Hát... inkább Vazelinnel. - Vazelin! Gyere te is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6460 Dátum: 12 ápr 23, 22:45:05 » |
|
:O Seth Macfarlane a házigazda, imádom a csávó (Family Guy, American Dad...  ). Meg is fogom majd nézni, de nem ma! XDDD Ezt nemrég olvastam: Rájöttem, miért is vagyok fáradt. Nem a kevés alvás és a túl sok stressz az oka, dehogy. A titok a sok munkában rejlik. Mert nézzük csak: Az országnak 10 millió lakosa van, de ebből 3 és félmillió nyugdíjas, tehát a maradék hat és félmilliónak kell minden munkát elvégeznie. 700 ezren tanulnak, az összes munka tehát 5, 8 millió emberre marad. A dolgozókból 800 ezren a kormány alkalmazásában állnak, így a maradék 5 millióra marad minden munka. Félmillió ember a katonaságnál van, marad tehát 4 és félmillió ember, akire az összes munka hárul. Ha ebből kivonunk mindenkit, aki a a Parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, már csak másfél millió ember marad, akire a tényleges munka elvégzése jut. Vegyük hozzá, hogy egy adott pillanatban egyszerre mintegy 300 ezer ember munkaképtelen beteg, és van félmillió munkanélküli is. Ezek után megkapjuk a valódi adatot: 700 ezer emberre jut minden munka. Viszont a legújabb statisztikák szerint jelenleg 699 998 ember van börtönben, így mindössze két emberre marad minden munka. Rád és Rám. Márpedig Te most épp a számítógéped előtt ülsz, és hülye történeteket olvasol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #6461 Dátum: 12 ápr 24, 02:09:36 » |
|
Sabaku, én se tudom melyik anime, de az tuti, hogy 2008-as vagy az előtti Vagy ezek között keresd. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #6462 Dátum: 12 ápr 24, 13:11:29 » |
|
Hehe, nagyon jók.  Na de én is hoztam ám: A sikertelen randik egysoros magyarázata
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6463 Dátum: 12 ápr 24, 16:51:31 » |
|
Shiro, Minagi: viccesek  Vicc: -Valahányszor meglátom önt mosolyogni, asszonyom, mindig arra gondolok, hogy fel kellene csábítanom a lakásomra. -Nocsak, nocsak! Ekkora nagy nőcsábász? -Nem asszonyom, fogorvos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #6464 Dátum: 12 ápr 24, 20:40:16 » |
|
Kisgyerek kérdi anyukáját a taxiban a Rákóczi tér környékén. - Mama, mire várnak itt ezek a nénik? - Hát, a férjükre várnak. Mire egy taxis: - Ejnye asszonyom, miért nem lehet annak a gyereknek megmondani az igazat. Qurvák ezek kérem szépen. - Mama, ezek tényleg azok? ... - Igen kisfiam, azok. - És van nekik gyerekük? - Van kisfiam. - És mit csinál ilyenkor a gyerekük? - Taxit vezet, kisfiam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|