CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5490 Dátum: 11 jún 20, 23:21:12 » |
|
Azt hiszem megtaláltam Hiei kedvenc sörét: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #5491 Dátum: 11 jún 21, 07:50:09 » |
|
A bal részénél... ukrán/orosz felirat.... (Mivel nem látok I betüt nem vok biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5492 Dátum: 11 jún 22, 21:21:13 » |
|
Stirlitz tudta, hogy nagy hibát követett el, amikor zdrasztvulyte-vel köszönt a Reichstagban.
- Levél - gondolta Stirlitz. - Bejött - gondolta a bomba.
Stirlitz és Müller sétálnak a parkban. - Miért tartóztattátok le azt az embert? - kérdezi Müller. - Nem mondhatom el - válaszol Stirlitz. - Csak nem hugyozta le a Kreml falát? - röhög Müller. Stirlitz agyában új törvény fogalmazódik...
- Stirlitz! Hol tanult meg ilyen kitűnően autót vezetni? - kérdezte Müller. - A Vörös Hadseregben - válaszolta Stirlitz, majd elgondolkodott, hogy nem fecsegett-e túl sokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 21:31:08 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
 |
« Válasz #5493 Dátum: 11 jún 23, 13:18:37 » |
|
A Trabantos nyáron egy európai útra indul. Mikor Németországban jár, lerobban.Mivel nem hozott szerszámokat,ezért leint egy Ferrarist,hogy vontassa már el a legközelebbi szervizbe. A Ferraris megteszi a szívességet,és autója után köti a Trabit. Száguldanak az autópályán,a Trabantos élvezi a sebességet,mert sose ment még ilyen gyorsan. Ekkor egy Porsche húz el a Ferrari mellett,ingerelve ezzel az olasz verda vezetőjét. Megkezdődik egy verseny,a Trabantos meg dudál a Ferrarisnak,hogy lassítson. A Porsche, a Ferrari meg a dudáló Trabant elhúznak egy benzinkút mellett,ahol egy ember észreveszi őket,aki szól a haverjának: -Te,figyelj,olyat láttam! - Na mit?-így a haver. - Láttam egy Porschét meg egy Ferrarit,akik versenyeztek egymással,mögöttük meg egy Trabant dudált,mert nem hagyták előzni!
A csirke átment az úton - gondolta Stirlitz. Csak akart - gondolta a kamionos.
A zsidók feküdnek a kórházban. Közöttük járkál az orvos. Odamegy az elsőhöz: - Mi a panasza? - Furunkulusom van. - Mivel kezelik? - Jódtinktúrával ecsetelik. - Kívánsága van? - Nincs. Odamegy egy másikhoz: - Mi a panasza? - Aranyerem van. - Mivel kezelik? - Jódtinktúrával ecsetelik. - Kívánsága van? - Nincs. Odamegy a harmadikhoz is: - Mi a panasza? - Torokgyulladásom van. - Mivel kezelik? - Jódtinktúrával ecsetelik. - Kívánsága van? - Igen. Kezdjék nálam az ecsetelést!.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5494 Dátum: 11 jún 23, 21:53:31 » |
|
- Miért vicces 490 római? - Mert   Öcsém hogy milyen s**r munkám van... Itt egy kis kép róla: Szóval van egy csaj aki azthiszi magáról hogy ő egy szupermodell. Jó, tényleg nagyon jól néz ki, de ezen kívül tiszta hasznavehetetlen. Folyamatosan a haját igazítgatja vagy sminkeli magát mint egy kis picsogós r**anc. Extrém szinten csak magára tud gondolni, még sose próbált segíteni másokon, csak magán. Olyan hülye mint hat pár rendőrcsizma, és néha elcsodálkozom azon hogy még egyáltalán van agyi kapacitása ahhoz hogy levegőt vegyen. A következő csaj az pont az ellentéte. Sőt, lehet hogy az egyik legokosabb ember akit ismerek. Sok helyütt dolgozhatna a tudása miatt, mégis velünk van. Kinézetre 10-es skálán 0. Nemtudom hogy zuhanyzik-e egyáltalán, vagy hogy borotválja-e a "nőies" részeit. Még az is lehet hogy leszbikus, mert mindig mikor elmegyünk egy barkácsbolt vagy egyéb mellett, elkezd nyávogni mint egy tüzelő macska. De a bagázs sztárja az a füves k**sög. És ő nem egy átlagos füves csávó! Már úgy jön munkába hogy beszívott, munka közben is be van állva mint a gerely, és tuti hogy munka után is dolgozik benne az anyag rendesen. Tuti hogy az elmúlt 10 évben se volt józan, és még csak 22 éves. Úgy öltözik mint valami csöves aki az 1960-as években ragadt, de a legrosszabb hogy elhozza a kutyáját a munkába. Minden k**va napon bámulnom kell azt ahogy a hatalmas Dán dogja úgy van belőve mint a gazdája. Néha már azthiszi ez a csöves hogy érti a kutyáját, hogy mit pofázik. Jah, és mindketten folyton éhesek, így rengetegszer meg kell állni a McDonald's-nál vagy a Burger King-nél. És ez megy minden kib**zott nap!!! Nah, mindegy, a lényeg hogy én ezekkel az idiótákkal nyomulok a furgonomban, és rejtélyeket meg egyéb hülyeségeket oldunk meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #5495 Dátum: 11 jún 23, 22:01:27 » |
|
Eltartott egy darabig, mire leesett miről is beszélsz Dani  Tényleg jó összefoglalója a cuccnak 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5496 Dátum: 11 jún 23, 23:25:33 » |
|
A róka megy az erdőbe... a bokor felől hal vmi motyogást ezért oda megy megnézni miaz... mire odaér ezeket hallja: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,... kijön a nyuszika. A róka kérdi:- Mit csináltál nyuszika? - Hát hugyoztam! ... mire a róka: De ahhoz minek számoltál? mire a nyuszika: - Hát figyelj elmagyarázom, 1: lehúzom a sliccet 2: kiveszem a faszom 3: felhúzom rajta a bőrt 4: hugyozok 5: vissza húzom rajta a bőrt 6: vissza teszem a faszom és 7: felhúzom a sliccet! Másnap látja a nyuszika hogy a róka bemegy a bokorba, hát gondolja megnézi hogy használja-e a módszerét, mire odaér ezeket hallja: 1,2,3,5,3,5,3,5,3,5...  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A székely és a fia beszélget. A fiú mondja: - Hát ídesapám had mennyek mán bulizni a háverokkal!?!? mire az apa: - Nem fiam, merha berúgsz akkó hülye vagyol! mire a fiú: - Háá de ídesapám enged má meg... naaaa?!?!?! - Mondom fiam hogy nem, me a ha berúgsz akko hülye vagy mit nem értesz ezen! mire a fiú: Nagyon kérlek ídesapám, csak most az eccer! - Na jólvan elmehetsz! Másnap a fiú mikor felkell nagyon szétstrapáltnak érzi magát, fáj mindene és mikor felkell a tükörbe néz, lát egy nagy mokkát a szeme alatt! Hát úgy gondolja megkérdi a fatherját mégis mi történt! - Hát mitörtént?!?! - Hát fiam mint ahogy azt mondtam hülye vótá merhogy... mikor haza jöttél lekurváztad az édesanyádat, ezt még hagytam, majd lekurváztad a hugodat, ezt még hagytam de amikor a szoba közepére szartál és fogpiszkálót szúrtál be és azt mondtad hogy sünike mától velünk lakik... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 23:27:31 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5497 Dátum: 11 jún 25, 08:36:38 » |
|
Ez fájt xD
Kovács László az angol királynőnél vendégeskedik. Az iránt érdeklődik, hogy mi a titka az ő sikerének. - Tudja, kedves Kovács Úr - válaszolja a királynő -, nagyon egyszerű a dolog. Csak sok intelligens emberrel kell körülvennie magát az embernek. - No jó-jó, de hogy tud egyszerűen megbizonyosodni arról, hogy valaki intelligens? - kérdezi Kovács. - Engedje meg, hogy bemutassam Önnek! - válaszolja a királynő, majd odafordul a telefonhoz, felhívja Tony Blairt és felteszi neki a következő kérdést: - Tony! A maga apjának a fia, de nem a maga testvére. Ki az? Tony Blair gondolkodás nélkül válaszolja: - Nagyon egyszerű, felség. Az én vagyok. - Látja, hát így tesztelem az intelligenciáját azoknak, akik körbevesznek. Kovács hazarepül Budapestre. Másnap felhívja Medgyessyt: - Figyelj Péter! Apádnak fia, de nem a te testvéred. Ki az? Medgyessy hebeg-habog, egy kicsit o-o-o-zik is, de csak nem ugrik be neki. - Lacikám, fogalmam sincs mi a válasz, de ígérem, holnap reggelre kitalálom. Egész nap töri a fejét Medgyessy, de nem jön rá a megoldásra. Végül felhívja Orbán Viktort, hátha ő tudja. - Figyelj ide, Vikikém! A segítségedet kérem. Apád fia, de neked nem testvéred. Ki az? - Oh, Péter! Hiszen ez egyszerű! Ez én vagyok. Medgyessy megörül a válasznak. Nyomban tárcsázza Kovácsot. - Lacikám! Megvan a válasz! Az Orbán Viktor az! Kovács a tenyerébe temeti barázdált homlokát. - Oh, te szerencsétlen! Hát még ezt sem tudod tisztességesen megoldani?! Nem az Orbán, hanem a Tony Blair az!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5498 Dátum: 11 jún 25, 11:22:37 » |
|
A kórházban egy beteg székrekedéssel küszködik. Az orvos végül hashajtó alkalmazása mellett dönt, szegény beteg kap is egy hatalmas adagot. Hamarosan rá is jön a hasmenés, de már nem jut el a WC-ig. Zavarában végül úgy dönt, megszabadul a "bizonyítéktól". Becsomagolja egy lepedőbe, és kidobja a nyitott ablakon, egyenesen egy részeg fejére. A kórház portása nagy kiabálásra figyel fel, kirohan, és azt látja, hogy a részeg harciasan dülöngél a járda közepén, nyakában a kétes tisztaságú lepedővel. - Hát magával meg mi történt? - kérdi tőle. - Megtámadott egy szellem, de én a szart is kivertem belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5499 Dátum: 11 jún 25, 11:50:17 » |
|
www.engrish.comA japánok és az angol nyelv találkozása...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5500 Dátum: 11 jún 25, 21:48:02 » |
|
Nem tudom mennyire szoktátok olvasni a Moderátori figyelmeztetések topicot, de Hiei írásait mindenképp érdemes olvasni, természetesen most is alkotott! Egyre jobban szeretlek Hiei!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 21:51:04 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5501 Dátum: 11 jún 25, 22:52:06 » |
|
Ünnepprontó:  Örök klasszikus: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #5502 Dátum: 11 jún 25, 23:12:51 » |
|
Mit hagy a mongol fejedelem az wc-ben? ??? Kánikulát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #5503 Dátum: 11 jún 27, 17:59:29 » |
|
2:42 fele a pasit hogy belerúgja a vízbe...xd
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5504 Dátum: 11 jún 27, 18:44:12 » |
|
-Mit mond a skinhead a kínainak? .... Ne hunyoríts cigány! =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|