Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5445 Dátum: 11 jún 01, 16:16:17 » |
|
A csaj önveszélyes, és veszélyes a sofőrre is!  Az arab srác is durva...  Azt a fejet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5446 Dátum: 11 jún 03, 07:52:27 » |
|
Izom Tibi: Megfulladok a röhögéstől!  Én szerintem vékonyabb vagyok mint az a srác, de áhh 2 ilyen falazóblokkal vigyorogva szaladgálok! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #5447 Dátum: 11 jún 03, 08:38:39 » |
|
Ő meg valszeg epilepsziás ám...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5448 Dátum: 11 jún 03, 09:31:11 » |
|
Azt a csajt az életben nem engedném a kocsim közelébe sem!  Gabesz videójánál meg beleolvastam a kommentekbe: "a szokásos reakció a munkaallergiára".  Amúgy ha tényleg az a baja, minek emelget ilyesmit? Ennyi kiváltaná a rohamot?  És itt egy kép: http://fc04.deviantart.net/fs20/f/2007/288/e/e/How_to_kill_Sasuke_by_SwissNarutoAxelFan.jpgNem kell érteni a szöveget, úgy is "átjön a mondanivaló". 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5449 Dátum: 11 jún 03, 13:36:57 » |
|
Gabesz: OMG, ez nagyon durva  A-chan: ez megint szép rajz 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5450 Dátum: 11 jún 03, 20:18:07 » |
|
Ezta videót én sose tudomn megunni... Imádom a macskákat és...a volt macskáinkra emlékeztetnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5451 Dátum: 11 jún 03, 21:44:38 » |
|
ez megint szép rajz  Ugye nem azt gondoltad, hogy én rajzoltam?  Nem tudok én ilyet. ^^ Ennek a macskás videónak egy amerikai pasi készített hangot is: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5452 Dátum: 11 jún 03, 21:49:49 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 00:09:21 írta Kroli94 »
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
 |
« Válasz #5453 Dátum: 11 jún 04, 00:54:01 » |
|
Ezt ma kezdtem el nézni 
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #5454 Dátum: 11 jún 04, 20:08:51 » |
|
nya cat kicsit másképp :PPP 3 órán keresztül hallgattam hála a drága osztálytársaimnak és már immunis vagyok rá  :D láma láwwwwwww http://www.youtube.com/watch?v=HKpEDJAk-5w
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5455 Dátum: 11 jún 04, 20:59:21 » |
|
Áááá földrajz órán bekapcsolta egyik osztálytársam és a tanár nem tudta honnan jön a zaj xDDD A csajok meg azt hitték h vmi madár xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #5456 Dátum: 11 jún 04, 21:10:36 » |
|
remélem nem olyan lesz a buszsofőr mint amilyen 6:20-nál van... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5457 Dátum: 11 jún 04, 21:12:55 » |
|
Áááá ez nagyon nagy Masashi  az ilyeneket szeretem http://www.youtube.com/watch?v=OM-9Q0ac6Zs&feature=grec_index<---- ez örület nagyon durva :O 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 21:34:48 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5458 Dátum: 11 jún 05, 19:59:19 » |
|
Nagyon nagyon tetszik, szegény kis csávó >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #5459 Dátum: 11 jún 06, 00:16:33 » |
|
Ja ez már egy ideje kering a neten, itt is megfordult már:p http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=148.msg598409#msg598409Nagyon állati. Ray William Johnsont ismeritek? Heti 1-2szer az ő összegyűjtött videóin és kommentjein szoktam nevetgélni:D Jót segít az angolon is, ha valaki szeretne több angol szövegre figyelni:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|