USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5385 Dátum: 11 ápr 26, 21:13:13 » |
|
Válóper során kérdezi a bíró a házaspár gyerekétől: - Szeretnél apáddal élni? - Nem szeretnék - válaszolja a gyerek - mert mindig megvert. - Akkor inkább anyukádnál maradsz? - Nem, ő is sokszor megvert. ...- Akkor, hol szeretnél lakni? - Szeretnék a magyar fociválogatotthoz költözni, ők sosem vernek meg senkit.
XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5386 Dátum: 11 ápr 27, 07:50:22 » |
|
Most találtam ezt a videót. Portal és Mortal kombat kersztezéséből születő hibrid  .
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5387 Dátum: 11 máj 01, 10:23:25 » |
|
Hát gyerekek, azért ez a királyi esküvő odab*szós buli lehetett. xDDDDDD  Kiscsaj feje is epiclol. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5388 Dátum: 11 máj 01, 11:04:46 » |
|
Nem néztem, mert azt hittem unalmas lesz. Erre kis élőműsorral dobják fel a hangulatot  . Vajon mi lehet a nő "középső" neve?  Lenne rá egy-két tippem  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5389 Dátum: 11 máj 01, 12:15:24 » |
|
Miért jön fel az albán tengeralattjáró kétpercenként a viz alól? Hogy az evezősök levegőt vegyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #5390 Dátum: 11 máj 01, 12:25:52 » |
|
Kicsit tán régi, de nagykedvenc xD
An Arabian guy at the aeroport: - Name? - Ahmed al-Rhazib. - Sex? - Three times a week. - No, no… I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn’t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5391 Dátum: 11 máj 01, 14:25:39 » |
|
Nem néztem, mert azt hittem unalmas lesz. Erre kis élőműsorral dobják fel a hangulatot  . Vajon mi lehet a nő "középső" neve?  Lenne rá egy-két tippem  . Középső neve? xD Am igen ezek szerint mégse volt unalmas. Úgy tűnik őfelsége nem tudott várni estig, azonnal ki akarta próbálni +18 királyi farkának új ápolóját +18 vége.  Shiro ezt ismertem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #5392 Dátum: 11 máj 01, 22:26:05 » |
|
Haha:D Egyre több lol kép lesz már a királyi esküvővel kapcsolatban:D http://9gag.com/gag/113288/http://9gag.com/gag/112755/
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5393 Dátum: 11 máj 02, 08:44:17 » |
|
Háhh ezek is jók.  Amúgy szerintem a királynő szegény nézett ki eléggé érdekesen.  Pedig bírom az öreglányt, csak valahogy olyan fura volt, nemtoom miért lehet az a sárga cucc tette. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #5394 Dátum: 11 máj 02, 21:21:09 » |
|
Jah, a Maszk maskara:D http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/112182_700b.jpgSzerintem ez annyira ott van!  Fordítás: Ezt olvasod el először. Ezt olvasod el másodszor. Ezt olvasod el harmadszor.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #5395 Dátum: 11 máj 02, 21:48:53 » |
|
 Nagyon nagyon über poén lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5396 Dátum: 11 máj 02, 21:57:42 » |
|
Öt perce ezen röhögök:  Na még 1: 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 02, 22:55:14 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5397 Dátum: 11 máj 03, 08:41:08 » |
|
:O Úgy nézem valaki megfejtette a királynő sárga ruhájának rejtélyét.  Gabesz az a budis kép az valami ritka ütős poén. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5398 Dátum: 11 máj 04, 16:46:23 » |
|
 A kép magáért beszél, s többet mond ezer szónál.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5399 Dátum: 11 máj 04, 17:49:17 » |
|
A budison több percig röhögtem xDDD De ez a Gaaara is nagyon über 
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
|