Nem tudom, írtam e már. Mindegy, jobb többször, mint egyszer se.
Fiú elmegy vacsorára a barátnője szüleihez. Hozzá is látnak az evéshez. Esznek-esznek, a fiúnak egyszer csak fingania kell. Most eleresszem, vagy ne?-tanakodik. Látja ám, hogy ott a kutya az asztal alatt. Na majd azt hiszik, hogy a kutya volt-gondolta, és elereszti. Az apa fel is kiáltott:
-Morzsi!!
Örül a fiú, ez bevált. Esznek tovább, a babtól a fiúnak megint kellett szellentenie. Most megint elengedjem?-kérdezi magában-Majd legfeljebb megint a kutyát gyanúsítják. Elengedi.
-Morzsi!!!-kiáltja az öreg.
Megint bevált. De a sok babtól harmadjára is kell neki. Nem lesz már gyanús? Na mindegy, eleresztem, azt hiszik hogy a kutya volt-gondolta. El is engedte ismét.
-Morzsi!!!! Hányszor szólítsalak még, menj már el onnan te dög, mert rádsz*rik!!
(LOL)
Fiatal pár az ágyban:
-Mondd, hogy szeretsz!
-Szeretlek.
-Mondd, hogy imádlak!
-Imádlak.
-Mondd, hogy megőrülök érted!
-Megőrülök érted.
-Most mondj valamit magadtól!
-Aludjá' má' vaze!
xD
Két cigány megy biciklivel. Egyszer csak elhajt mellettük egy fej nélküli motoros. Csodálkozva néznek egymásra, mennek tovább. Majd elhajt mégegy. Majd mégegy. Mikor a negyedik fej nélküli motoros is elhajt, az egyik megszólal.
-Hé, Gazsi, nem kéne mán azt a kaszát behúzni?
Biciklizik a bolond az úton. Meglát egy gyereket, aki integet neki. Fogja, felülteti hátulra. Mennek tovább. Egy másik gyerek is jelez, azt felülteti a nyakába. Hajtanak tovább, egy kislány is jelez. Azt felülteti a vázra. Így hajtanak tovább. Meglátja őket egy rendőr, el kezd integetni. A bolond mérgesen odaszól:
-Nem látja, hogy tele vagyunk?
Néhány vonatos:
Egy katonatiszt utazik a vonaton egy fülkében. Bejön egy nő, egy nagyon csúnya gyerekkel. Annyira szúrta már a tiszt szemét az a csúnya gyerek, hogy nem bírta megállni, hogy ne szóljon.
-Ne haragudjon, asszonyom, de a maga gyereke iszonyatosan ronda!
Erre a nő el kezdett sírni. Bejön az ezredes. Kérdezi, mi baja van a nőnek.
-Az a férfi nagyon megbántott!-sírta.
Az ezredes kiabálni kezdett.
-Mégis hogy képzelte?! A következő megállónál leszáll, és vesz a hölgynek egy csokor virágot, meg egy kiló banánt a majmának!
Rákosi elvtárs utazik a vonaton, pórázon tart egy csimpánzt. A mellette ülő utas megszólal:
-Elnézést, ha kérdezhetem, hova utazik ezzel a majommal?
-Debrecenbe.-feleli Rákosi.
-Nem magától kérdeztem!
Egy férfi ül egy fülkében, bejön mellé egy másik férfi. Megszólal:
-Elnézést, nem zavarja, ha néha magamban beszélek?
-Nem dehogyis.-válaszolja.
-Magához meg ki szólt??
Egy késő téli esten egy stoppos áll az út szélén. Esik az eső, egyszer csak lát egy lassan közeledő járművet. Gondolkodás nélkül beugrik. Látja hogy a jármű lassan, de egyenesen halad az úton, de az autóban nemül senki. A stoppos megijed, és köpni nyelni nem tud, úgy fél. Egyszer csak lát maga előtt egy kanyart. amikor már épp hozzá akar érni a kormányhoz, megjelenik két kéz, és a helyes irányba vezeti az autót. Majd a kéz eltűnik. Amikor egy benzinkúthoz érnek, az autó magától megáll. A stoppos alig várja már hogy elmesélhesse horrorisztikus kalandját a dolgozóknak, amikor két elázott ember lép be.
- Te Béla, itt van az a csávó, aki beült a kocsiba, amikor toltuk!
Egy paraszt bácsi felmegy Pestre biciklivel.
Nézelődik, majd a biciklijét egy Országház előtti oszlophoz támasztja.
Odamegy hozzá egy rendőr:
- Nem hagyhatja itt a kerékpárt, mert mindjárt itt lesz az orosz küldöttség!
- Annyi baj legyen! Oda van láncolva!
Kovács és a felesége a sztrádán hajtanak:
- Micsoda vademberek vannak! -szól Kovács- Ez a BMW-s is egy őrült! Legalább félórája száznyolcvannal jön mögöttünk! xD
Egy részeg autós több mint százzal száguld éjszaka a városban. Megállítja egy rendőr:
- Uram, nem látta a sebességkorlátozó táblát?
- Miért? Ellopta valaki? - kérdezi a részeg.
-És hogyan vette észre, hogy ellopták a kocsiját?
- Reggel, amikor beültem a volánhoz, az autó meg sehol.