25 júl 05, 11:13:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 329 330 [331] 332 333 ... 793
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Viccek  (Megtekintve 1832891 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
CsiziDani
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #4950 Dátum: 10 okt 10, 23:38:34 »

Ezt egyszer jó lenne kipróbálni. Pojén
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4951 Dátum: 10 okt 12, 18:30:46 »

Melyik a legdrogosabb mese????
A Micimackó
Füles folyamatosan be van lassulva = fű.
Malacka folyamatosan retteg = LSD.
Tigris mindig ugrál,soha nem bír magával = Speed.
Micimackó dülöngél = Heroin.

Egyértelmű,hogy Róbert Gida a diler
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4952 Dátum: 10 okt 15, 15:50:39 »

"én már kis p*csös koromtól kezdve imádtam a vér és a kitépett belek látványát"...  smirksweat kiskoromban az általad leírt drogos bandát késsel a hátában rajzoltam le.
Naplózva

Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #4953 Dátum: 10 okt 15, 18:21:02 »

pszichológus szemmel Ha már Micimackó:

Micimackó:

Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperativ jellegű tevékenységre.

Malacka:

Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás). Növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.

Tigris:

Megalomániás tévkepzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Ubermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfűtött rasszizmus társul. Közösségekbe beilleszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje ő, aki elszigeteltséget tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.

Füles:

Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott osszegürcölni egy lakásravalót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik.
Ez a gyökértelen élet, valamint a seggén fityegő műfarok - Milne-nál minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan baszogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartésban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól ("mi van, ha nem sikerül?").

Kanga:

Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló -, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt egövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.

Zsebibaba:

Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkényeztetett gyerek. Zsebibabénak mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsősorban édesanyja - nem fordítanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebibaba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenságát.

Nyuszi:

Az agressziv-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait - heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utálják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki.

Bagoly:

A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.

Róbert Gida:

Hát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont ...
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 15, 18:21:55 írta destri11111 » Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4954 Dátum: 10 okt 15, 18:30:31 »

Dr. Destri elmeorvos és pszichológus beszámolóját olvashatták a kedves fórumozók, egy vasárnap reggeli gyerekrajzfilm megnézése után. smirksweat
Naplózva

Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4955 Dátum: 10 okt 15, 19:35:30 »

Előző hszt nem idézünk!

Moderátor

xĐĐ
Végülis netről másoltam de sebaj Nevet
remélem felfogtátok milyen súlyos károkban szenvednek a barátaink :/
Fogyatékos = Malacka xĐĐĐ
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 08:39:26 írta Aes Sedai » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #4956 Dátum: 10 okt 15, 19:58:41 »

Hány lépésből lehet betenni egy elefántot a hűtőbe??
1.:kinyitod az ajtót
2.:berakod az elefántot
3.:becsukod az ajtót
És egy zsiráfot?
1.:kinyitod az ajtót
2.:kiveszed az elefántot
3.:berakod a zsiráfot
4.:becsukod az ajtót
Kik hiányoznak a Szafari gyűlésről?
Az elefánt és a zsiráf, mert azok a hűtőnél sz*rakodnak.
Van egy krokodilokkal teli tó, hogy mész át rajta?
Tök simán, mivel minden állat a Safari gyűlésen van. ikszdé

2 beszívott hangya ül egy nagy fa tövében. Eléggé elvannak, mire arra megy egy elefánt. Az egyik hangya megkérdi:
- Te, elefánt! Látod azt a 2 morzsát a földön, ott melletted?
- Persze, miért?
- Rá tudsz állni az egyikre?
Az elefánt rááll az egyik morzsára. A két hagya elkezd baromira röhögni! Ezután megszólal a másik hangya!
- Te, és a másik morzsaszemet rá tudod rakni a fejedre?
- Persze!
Az elefánt megteszi, mire a két hangya, megint röhög, mire megszólal az egyik!
- Jé mekkora szendvics!

Az ördög mendegél az utcán és kedvtelésből öldököl. Rámutat egy emberre:
- Szívroham!
Az ember szívrohamot kap.
- Szívinfarktus !!
 Az az ember is meghal.
Rámutat egy szőke nőre:
- Agyhalál! Nem történt semmi...

A rendőr számolja a foglyokat:
- Egy, kettő, három.....
Meghallja ezt a főnöke:
- Nem úgy kell azt számolni! Hanem így: egy fő, két fő......
Elmegy a a főnök és a rendőr elkezd számolni:
-Egy fő, két fő, három fő, négy fő, öt fő, hat fő, hét fő, kedd, szerda....

Rendőr az aluljáróban meghallja, amint egy csapat fiatal hangoskodik.
-Maguk meg mit csinálnak itt ilyen későn?
-Morfondírozunk.
-Igen? Na ide azzal a morfondírral!

Kisfiú meglát egy rendőrt az utcán. Odaszalad hozzá.
-Rendőrbácsi, rendőrbácsi! Lehetek rendőr 5 általánossal?
-Szálljon be a kocsiba, FŐNÖK!

- Csak tudnám, hogy szabaduljak meg az anyósomtól!
- Hát használj CIF-et!
- Miért?
- Mert az a legmakacsabb szennyet is könnyen eltávolítja!

Férfi az anyósához:
-Nahát, mamika, milyen jól néz ki! Elmehetne egy kínai festőhöz!
-Köszönöm, fiam, de miért éppen kínaihoz?
-Mert csak azok festenek sárkányokat.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Plüsscica karbantartó

« Válasz #4957 Dátum: 10 okt 16, 10:31:35 »

Mit mond Batman Robinnak ha be akarnak szállni a batmobilba? Gyere Robin, szálljunk be a batmobilba.
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Plüsscica karbantartó

« Válasz #4958 Dátum: 10 okt 17, 16:07:09 »

A munka nem f*sz. Állhat napokig.
Naplózva

Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4959 Dátum: 10 okt 17, 18:20:39 »

Ez a kép kicsit gagyi xĐ
De van benne kicsi humor....
^^
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4960 Dátum: 10 okt 18, 09:54:56 »

Ez még nem vicc: az alábbi idézetek hülye rendõrök jegyzõkönyveibõl származnak.

"A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévõ lõszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elmûködött!"
"Négyen voltak, három rendész és két németjuhász kutya."
"Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta, és hirtelen lekuporodva újra a lépcsõre folyatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált."
Gyanúsítotti jegyzõkönyvbõl: "Levittem az alagsorba és meghomoszexuáltam, amit éreztem iránta."

"Ezennel a feljelentésnek helyt adok, és bevallom, én követtem el Pistával azt a homokszexuális dolgot."
"A férj nem tudta teljesíteni férfiúi kötelezettségét. A feleség késsel támadt rá, hasba szúrta, így akart véget vetni ennek az áldatlan állapotnak, csak felcsúszott kicsit a kés."
"Körözést rendeltek el személy elleni lopás szabálysértés bûncselekménye miatt ismeretlen tettesnek, aki a Budapesti Keleti pályaudvaron B. Béla sérelmére személyi tulajdon elleni lopás szabálysértése bûncselekményét módszer nélküli módszerével elkövette."

"A bogádi faluszélen leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg."
"A hulla gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt."

"Nevezett nõszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erõsített nagyméretû szatyorból elõadni az eltulajdonított 3x50 dkg Karaván kávét."

"A társadalmi tulajdont sértõ bûncselekmények száma az utóbbi öt évben hullámzóan stagnált, a trend lefelé mutat."

"Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedõ elküldött melegebb éhajlatra. Én elmentem, majd másodmagammal visszatértem."

"Tetten értem, amint a padon fekve csavargott."

Kárbecslõ álláspontjáról ír a rendõr: "Hátulról megnyomták az asszonyt Paksnál."

"És akkor bejött az irodába két nõi hölgy."

"A helyszínen a bizottság egy emberi bélsárral szennyezett gatyát talált. Valójában szaros gatya."

"Észrevettem, hogy egy ember hímvesszejével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszõjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására, erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni."

"A feljelentõ szerint bevitték a nudistákat a rendõrségre, ahol megruházták õket."

"Az elkövetõ vékony, csenevész volt, leginkább az "iti" figurájára emlékeztetett."

"A férj egy idegen nõvel ment a kocsiján, karambolozott. A helyszínen megjelent a feleség is. Mondta a rendõrnek, hogy férjének nincs sérülése, de otthon majd lesz."

"Véres volt az egész kultúrház. Látszott rajta, hogy nem író-olvasó találkozó volt elõtte."

"Gyanúsított a husáng felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erõszak kisérletének vétségét, tekintetbe véve, hogy a hivatalos sapka kétségkívül az intézkedõ közeg fején helyezkedett el. Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került."

"A gyanúsított gépkocsijával Komló belterületén elütötte a vele azonos irányban haladó ismeretlen személy által hajtott kerékpárt."

(Kuruc.info)

Most sírjak vagy nevessek? Nevet Hülye sünök! x'DD
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4961 Dátum: 10 okt 18, 10:49:51 »

Régi mondás, hogy a hülyeség fáj. Most már tudom kinek Szomorú
Valahogy nem túl kellemes érzés, ha a sírás és a nevetés démonai ádáz csatát vívnak az emberben Technikai KO

Komolyan azt hittem, hogy nem tudom végig olvasni, de sajnos képes voltam rá. Technikai KO

Ehez csak idézni tudok a kedvenc endingmből egy részletet "Tell me why..."

Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4962 Dátum: 10 okt 18, 11:03:17 »

Ja... És ilyen degeneráltaktól kérjünk segítséget ha baj van, és az ilyenek szórakoznak az út szélén...
Elismerem vannak normális rendőrök, de egy részük csak ilyen sün... :/

"Tetten értem, amint a padon fekve csavargott." Ezen benyerítettem! xD
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4963 Dátum: 10 okt 18, 11:34:14 »

Valahogy tényleg sz*r arra gondolni, hogy utána egy ilyen cseszegeti mindenért az embert. xD Meg ez ment meg a bűnözőktől is elméletileg.  Ohh My God

Ez a beszólás viszont nagyon ott van azért:

Idézet
Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került.

Nevet Nevet
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4964 Dátum: 10 okt 18, 13:48:02 »

http://www.youtube.com/watch?v=EUjVmnxF1sg&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=jLkVHXMgX1U&feature=related
Ez az ember nem normális.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 14:00:46 írta Suigetsu » Naplózva
Oldalak: 1 ... 329 330 [331] 332 333 ... 793
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins