Shiro
|
|
« Válasz #4170 Dátum: 09 nov 22, 21:15:16 » |
|
Gabesz az egy Kelta sárkány xD Shiro te most ugye a 2. képről beszélsz!? ja igen itt egy nekemtől
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 21:23:37 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4171 Dátum: 09 nov 22, 22:35:53 » |
|
Akkor ott a gond, hogy zuzukin kelta sárkány... Assem passzol... A képed meg nagyon lol! x"D Ez is jó: -Nem érted, hogy nem értjük, hogy nem érted?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #4172 Dátum: 09 nov 22, 22:40:19 » |
|
Az oroszok milyen jó kultura Oleg és Szása vett egy üveg vodkát: - Te figyelj szása. A hátam mögé teszem ezt az üveget, ha eltalálod melyik kezemben van, megisszuk, ha nem leszokunk. - Oké. Legyen a bal. - Gondolkozz Szása, Gondolkoz!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4173 Dátum: 09 nov 22, 22:48:28 » |
|
Oké.. Szása meg a vodka... Ezt nem kellett volna ellőni... Eszembe jutott egy jó 2 hónappal ezelőtti sztori: Így irta az újság: (Nem szó szerint, annyira nem emlékszem a cikkre) Oroszországban az utóbbi időben annyira megnőtt az alkoholisták száma, hogy egy orosz csöves napi 2 ezer üres üveget szed össze, és az üvegek beváltásából olyan nagy bevétele van naponta, hogy a pénzével 3 hónapja tőzsdézik a moszkvai tőzsdén!
Mi a cikk valóság tartalma nem tudom, de már több komoly újságban láttam ezt a cikket! >Cikk közben szerkesztve... Kicsit bekevertem! Haverral számoltunk hogy vajon mennyi bevétele lehet naponta... Így jött ki 40 ezer arra alapozva, hogy ott is 20 ft körül mozog rubelben egy üveg betétdíja!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 23:21:02 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #4174 Dátum: 09 nov 23, 15:55:12 » |
|
Írjátok be Google-be ezt: Google chuck norris És a JÓ NAPOM VAN-ra kattintsatok
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4175 Dátum: 09 nov 23, 17:05:22 » |
|
Riporter kérdezi a Chernobil-i lakost: -El tudná nekem mondani milyen az élet ott Chernobilban? Chernobil-i lakos: -Evet már olyan kenyeret valaha ami túl rossz ízű volt, hogy szeresse, de nem elég szar hogy utálja? Riporter: -Igen ettem már. Lakos: -Chernobillban a kenyér esz téged..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4176 Dátum: 09 nov 23, 21:32:14 » |
|
Sorry Gabesz, nem akartam lelőni a poént De amugy tök jó nemzet az orosz, ott a háborukba is matt részegen mentek,igy nem is csoda h 1 milla elhullott mig az ellenségnek 20 ezer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4177 Dátum: 09 nov 23, 23:07:04 » |
|
Ja... A vodka bátorít... Reggel éhgyomorra 2 deci vodka, és bátran nekiszaladt Szása meg a társa a davajgitárral a géppuskatűznek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4178 Dátum: 09 nov 24, 05:00:20 » |
|
Mi az? Nyelve piros, szarva barna?
-paradicsom-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4179 Dátum: 09 nov 24, 10:23:24 » |
|
Ez marha jó Ilyen tipusu nem jut az eszembe. A buszsofőr és a pap meghal és mindketten Szent Péter elé kerülnek. Szent Péter azt mondja: - A buszsofőr bemehet, a pap nem. Mindketten meghökkennek. - Azért mert amikor a buszsofőr vezetett, mindenki imádkozott, de amikor a pap misézett, mindenki aludt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4180 Dátum: 09 nov 24, 21:36:40 » |
|
nah most minden férfi olvasót át fogok verni XDD Kíváncsi vagyok vajon a hölygeket is sikerül-e Nézd meg az alábbi fotót:Felfedezted-e a segget a lányok háta mögött? Olvasd tovább... Ha látod a segget, meg kell vizsgáltatnod a látásod! Ugyanis az nem segg, hanem a fotós lány válla...
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4181 Dátum: 09 nov 24, 21:38:55 » |
|
Láttam már párszor ezt a képet.... Egy kis optikai csalódás... Eggy afféle túl jól sikerült kép...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 24, 21:39:49 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4182 Dátum: 09 nov 24, 21:43:37 » |
|
Én akkor vettem észre azt a segget, amikor olvastam h kéne látni egyett De ez marha jó. Sztálin és lenin beszélget utóbbi halálos ágyán: - Sztálin elvtárs, mi lesz ha a népek nem követnek téged? -Akkor lenin elvtárs téged fognak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4183 Dátum: 09 nov 24, 22:29:28 » |
|
Ez a "vicc" benne van a töri könyvünkben is...
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4184 Dátum: 09 nov 24, 23:18:39 » |
|
|
|