Ayichi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3840 Dátum: 09 okt 16, 16:10:59 » |
|
Én csak egy angolosat tudok T_T Mike Rame (Májk Rém) = májkrém xD
|
|
|
Naplózva
|
I\'ll also show you a sweet dream next night 
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3841 Dátum: 09 okt 16, 16:33:19 » |
|
Mi a hajléktalan kedvenc itala? - A kukakóla.
Pasi bemegy a zöldségeshez és megkérdezi: -Mondja uram, mi az a narancssárga kerek izé ott? -Narancs uram nem látott még ilyet? -Jó, kérek 5 kilót, de egyenként csomagolja mert betegnek viszem. -Máris, egy pillanat. -Mondja uram, mi az a zöld hosszú izé ott? -Uborka, uram. -Jó, abból is kérek 5 kilót de egyenként mert betegnek viszem. -Kérem, máris csomagolom! -És mondja mik azok a kis fekete pöttyök abban a dobozban? -Mák bammeg, de nem eladó!
Jean, fejje meg a kanárit! -Minek uram? -Mert madártejet akarok inni.
Mi lesz a pisai ferde torony sorsa? - Majd eldől.
Olyan paraszt vagy, hogy az iskolába is traktorral jönnek érted.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #3842 Dátum: 09 okt 16, 18:26:23 » |
|
Találtam egy igazán helyesírással kapcsolatos képet... Érdemes okulni belőle: http://www.legalja.hu/current/final/20090802_porkolt.jpg
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3843 Dátum: 09 okt 17, 09:26:37 » |
|
Olyan paraszt vagy, hogy az iskolába is traktorral jönnek érted.
Ez is parasztos vicc: Olyan paraszt vagy, hogy még a TV-t is ostorral kapcsolod be. Én csak egy angolosat tudok T_T Mike Rame (Májk Rém) = májkrém xD
Szerintem ezt már írták: - Mi kell Ándzseló? - Máj kell (vagy kül) Dzsekszon. xD
|
|
|
Naplózva
|
 Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
 |
« Válasz #3844 Dátum: 09 okt 17, 09:54:29 » |
|
Énis tudok egy parasztosat  Olyan paraszt vagy hogy a fagyit is bicskával eszed. Nagymama, miért olyan nagy a szád? - Nagymama, miért olyan nagy a szemed? - Nagymama, miért olyan nagy az orrod? - Jaj Piroska, takarodj már azzal a nagyítóval!
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3845 Dátum: 09 okt 17, 12:21:32 » |
|
Itt egy másik patasztos: Olyan paraszt vagy, hogy a boltban szalonnás orbitot kérsz. A kedvencem: Kevés vagy, mint árvaházban a szülőiértekezlet.  Tanárnő meglátja Mórickát, aki a házuk előtt sír a járda szélén. -Miért sírsz Móricka? -Apukám ráütött a kezére a kalapáccsal. -De miért te sírsz emiatt? -Először hangosan nevettem. Székely gyerek haza megy és látja, hogy a házat feldúlták. Rátalál a húga és az anyja holttestére. Be megy a konyhába ahol az apja ül teljesen véresen egy döglött medve mellet: -Mi történt itt édesapám? -Jött egy medve. Megölte a húgod, aztán végzett anyáddal is. Komoly sérülések árán, de végül végeztem vele. -És nagyon fájnak a sebeid apám? -Csak amikor nevetek fiam, csak amikor nevetek.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3846 Dátum: 09 okt 17, 21:22:19 » |
|
(...)Olyan paraszt vagy, hogy a boltban szalonnás orbitot kérsz.(....)
itt egy kép hozzá: 
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3847 Dátum: 09 okt 17, 21:32:11 » |
|
Lehet hogy már linkelték, de mindenesetre ez kötelező darab  : http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3849 Dátum: 09 okt 17, 23:24:11 » |
|
BP TV... Elég sok legendát hallani arról a csatornáról... Eléggé retradált banda...  Csak a színvonalat hozta a csaj... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 17, 23:30:00 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3850 Dátum: 09 okt 18, 07:22:43 » |
|
Ha már Bp tv: http://www.youtube.com/watch?v=PqMIfhRzozM >.<"" Más kevésbé pihent agyú viccek  : Laci, mi lenne, ha megtámadna egy medve? - Elszaladnék. - És ha utánadfutna? - Felmásznék egy fára. - Mi lenne, ha utánadmászna? - Átugornék egy másikra. - Tegyük fel, hogy még mindig követne. - Mondd - szól közbe Laci -, te nekem szurkolsz vagy a medvének? Fiatal házasok ebédelnek: - Aranyom, nem elég savanyú ez a káposzta. - De bogaram, ez mákostészta! - Ja, annak elég savanyú. Elbeszélgetésre behívják szőkét a NASA-hoz. - Ön hová utazna a világűrben? - Én, a Napra mennék. - Megőrült maga, már a Nap közelében elégne! - Ha, hülye, este mennék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 07:24:30 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #3851 Dátum: 09 okt 18, 10:50:08 » |
|
Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek, hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, a NASA kutatói kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen, mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hőmérsékleten. Mindez egy évtizedbe és 12 millió dollárba került. ... Az oroszok ceruzát használtak... Heti Hetes darab http://www.youtube.com/watch?v=XuVJNUaotgQ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3852 Dátum: 09 okt 18, 12:05:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #3853 Dátum: 09 okt 18, 12:23:25 » |
|
He he  Én meg ezt ismerem  Van egy nagyon jó Hajós magánszám http://www.youtube.com/watch?v=eKi-uDBxDG0A heti heteshez 2 dolog kell, egy hülye Hajós és egy Teddy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki