az én viccem egy élő, lélegző személyről szól, aki fogyatékos, névszerint : Adolf5. (dokumentum "cenzored 12")
csak erős idegzetűeknek ajánlott!
Adolf5 versus moderátorok :
(az ídézet a "Moderátori Figyelmeztetések" topicból van)
Dátum: Ma - 19:50:10
Indította Cart'necker, Üzenet írta Cart'necker
Releváns: 71.4%
findragon | Korábbi nevén: Adolf5 | Körzött személy... súlyosan hülye. Már bannolva 23 ezerszer... ha még 1x feljössz kitépem a lábad, s azzal verlek agyon...
Értesítés a válaszokrólÉrtesítés a válaszokról
2
Konoha központ / Hírek, közlemények, szabályzat / Re:Moderátori figyelmeztetések
Dátum: 09 ápr 06, 18:47:56
Indította Cart'necker, Üzenet írta Chakra
Releváns: 63.9%
adolf5 | Kitiltva | Olyan sötét vagy, hogy még a fényt is elnyeled (--> fekete lyuk).
3
Konoha központ / Hírek, közlemények, szabályzat / Re: Moderátori figyelmeztetések
Dátum: 08 nov 12, 21:32:41
Releváns: 50.4%
2008.11.12.
Adolf5 | Átmenetileg felfüggesztve |
Az értelmi fogyatékosság olyan állapotokat jelent, melyekben egy ember értelmi képességei jóval az átlagos szint alatt maradnak.
Nehéz egyértelmű és általánosan elfogadható definíciót adni. Az orvosi szemlélet szerint intelligenciacsökkenésről van szó. A legfeltűnőbbek az iskolai tanulási problémák, a gyermekkori érzelmi, értelmi és szociális fejlődés lelassulása és az elvonatkoztatási képesség korlátozottsága.
2008.11.13.
eddy12345 | Végleges kitiltás |
Trollkodás.
4
Konoha központ / Hírek, közlemények, szabályzat / Re: Moderátori figyelmeztetések
Dátum: 08 nov 04, 02:34:05
Indította Cart'necker, Üzenet írta Shiro
Releváns: 49.7%
Adolf5 | 2. szezon 1 figyelmeztetés. | A hozzászólásonkénti minimálisan "megkövetelt" négy (4) darab magyar, vagy bármely egyéb nyelven értelmesnek minősülő "szó", a hozzászólások közt eltelő egy perces várakozási idő, valamint a valamint a dupla hozzászólásokra (egy azon természetess személy (fórumozó) ugyanabba a téméba írt két egymás utáni hózzászólása, melyet közvetlenül a salyát hozzászólása után írt, (a kettő között nincs más fórumozó által írt hozzászólás) vonatkozó szabályok még mindig érvényben valának.
5
Dátum: 08 júl 01, 19:09:47
Releváns: 40.9%
Adolf5 - (Cart' comment)
jo regelt mindenkinek mit beszélgetetek (nem akarsz vagy nem tudsz visszaolvasni ? Ohh My God )
jo reselt mindenkinek szasztok (szia jobb reggelt ... miért köszöngetsz állandóan, he? O_o)
tény leg nincs enkinek képe (mi fáj? ~.~)
NINCSEN SENKINEK KINT A KÉP (jóvanna nem kéne üvölteni, csak azt kérdeztem mi fáj...)
nincs senkinek kép meg mondjátok (m - i - v - a - n - ?

)
van az oldalon valaki (nem bmeg nincs senki)
szia mindenki nek el fáratam és ti??? (szia te... pihend ki magad... most lesz rá lehetőséged kacsint )
szia mindenkinek megyek sziasztok (nah véééégre ^__________^)
nem nem Gabesz nem (de de de de)
tudom hogy letelt az egy hét sani-chan (jaja de amit most kapsz az nem fog letelni kacsint )
akor császtok szia mindenkinek (csá csumi csá csokoládés tütykösrétes baracklekváros cserebogár pirított bike-boka)
szeritemis hogyyuk ugye Slane (szerintem meg hejjes sírás-i szotár)
haho én még it vok (nemáááá... azt mondtad elmész Szomorú )
lehet hogy maradok jo:? (de neee... könyörgööööm neeeeehhhh )
elmenyek vagy nem:?: (menyééé)
Köszönjük meg Adolf5 értelmes hozzászólásait, búcsúzzunk tőle. Ámen. Behalt Figyelmeztetés321312 Permanently Banned
6
Dátum: 08 jún 22, 19:42:23
Releváns: 39.7%
Idézetet írta: adolf5 - 08 jún 22, 18:57:58
haho én még it vok Pontosan Pontosan
haho már nem Neeem Neeem > tipikus troll > Adolf5 száműzve Auschwitz-ba egy hétre.
7
Dátum: 08 jún 21, 01:24:23
Indította Cart'necker, Üzenet írta Shiro
Releváns: 39.5%
adolf5 | 1. figyelmeztetés | Sok rövid hsz, pontosasban csak "?" jelből álló hsz.
bocsi szerk, de ez egyszerűen kihagyhatatlan (no meg körözött személy!)