dehát mivel nemismertem eddig, ezért hülyeként éltem az életem, nem mintha ettől fogva nem úgy élném, de mind1
--
Gondolkodom, tehát vagyok, de ha nem gondolkodom, még jobban vagyok.
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Aki sokat tanul, az sokat tud. Aki sokat tud, az sokat felejt. Aki sokat felejt, az keveset tud. Akkor minek tanulni?
A barátságod nagyon sokat jelent nekem. Ha te sírsz, én is sírok. Ha nevetsz, én veled nevetek. Ha te kiugrasz az ablakon ... én nevetek tovább

Ha nem jövök vissza 5 percen belül, akkor várjatok többet!
Ki korán kel egész nap álmos marad!
Korán keletm, hol az arany?
Óvakodj az orvosi könyvektől, belehalhatsz egy nyomdahibába.
Üres fejjel még élek, de üres hassal már neem

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkasz hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia... Ez a helyes arc... és mindenek előtt ezek a gyönyörű szemek... De most már elég rólam! Te hogy vagy?
Ne feledd,ha valaki felbosszant,az arcodon 42 izom rándul össze.De csupán 4 izom kell ahhoz,h kinyújtsd a kezed,és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket.

Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál.
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.
A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy.
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép.
Ha jól érzed magad, ne aggódj, el fog múlni.
A férfiak egyes témákról órákat képesek beszélni. A nőknek nem kell hozzá téma se.
A férfi olyan, mint a hűtőtáska. Csak töltsd meg sörrel, és bárhova magaddal viheted.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól sz*r, hogy meg is történik.
Minden ember életében van két jó év. Ezeket a sírköve tünteti fel.
Magyarországon 3 Zseni él. Azon gondolkoztam, ki lehet a másik kettő.
Ha a vajas kenyér a megkent oldalára esik, a macska pedig a talpára, akkor mi történik, ha a macska hátára vajas kenyeret teszünk?
A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek.
Ügyelj Budapest tisztaságára! Egyél meg naponta egy galambot!
http://image.hotdog.hu/_data/members1/645/936645/images/vicces/Vicces_k__p_Sopronig_m__szok.jpghttp://netcaffee.hu/fun/archives/nokia/Nokia1.jpg