peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3225 Dátum: 09 márc 30, 18:32:54 » |
|
hát a régi fogkrémes trükk mindig bejön, meg ha olyan a táblátok, h krétával kell rá írni akk kenjétek be szappannal  nekünk 10 percig szenvedett a tanár, mire rájött h mi is van 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3226 Dátum: 09 márc 30, 20:00:37 » |
|
konzis szóvicc...én sírva röhögtem, mikor leesett xD Láttam Mozart Handel Oktogon.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #3227 Dátum: 09 márc 30, 21:41:49 » |
|
Nekem nem esett le :'D Elmagyaráznád? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3228 Dátum: 09 márc 30, 22:32:55 » |
|
Bekened szappannal a táblát nem fog majd rajta a kréta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #3229 Dátum: 09 márc 30, 22:33:59 » |
|
Öm szerintem a szóviccre gondolt ^^" elmondanám ha érteném már vagy tíz percet agyaltm rajta de ami nem megy azt nem kell eröltetni xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3230 Dátum: 09 márc 30, 22:47:29 » |
|
kiejtés szerint írva: Láttam Mócárt Hendel (az) Oktogon megj: Mocár-t Hend-el (az) Oktog-on
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 30, 22:48:01 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #3231 Dátum: 09 márc 30, 22:51:29 » |
|
jó most le esett... Gondolom most is elérted az avatarodon látható állapotot ha még nem annak örülök xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #3232 Dátum: 09 márc 30, 22:52:33 » |
|
Jó, azt az az-t én nem képzeletem oda...de komolyan 5 percen át mondogattam magamban h Mozart Hendel oktogon :'D Off:
 Ritkának találtam facepalmos szmájlit...devart powa :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 30, 22:54:37 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3233 Dátum: 09 márc 30, 22:54:17 » |
|
jó most le esett... Gondolom most is elérted az avatarodon látható állapotot ha még nem annak örülök xD
Nem, akkor voltam ilyen állapotban, amikor nekem leesett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #3234 Dátum: 09 márc 30, 22:55:37 » |
|
jajó xD na akkor boldog lehetek *__* xDDD
1. Nyissa fel a WC tetejét és öntsön bele 1/8 csésze állat-sampont. 2. Vegye a karjába a macskáját és simogassa, miközben óvatosan halad a fürdőszoba irányába. 3. Egy alkalmas pillanatban dobja be a macskát a WC-be és hajtsa le a tetejét. Lehetőleg álljon rá a WC tetejére. 4. A macska most önállóan elkezdi a tisztítási folyamatot és elég habot is fog előállítani. Ne zavarják meg a WC-ből érkező hangos zajok, a macska élvezi a munkát! 5. Többször nyomja meg az öblítő gombot, hogy aktiválja a ''power-wash'' funkciót és az utóöblítést. 6. Amennyiben a WC tetején áll, kérjen meg valakit, hogy nyissa ki a bejárati ajtót. Biztosítsa, hogy a WC és a bejárati ajtó között ne álljanak emberek. 7. Kellő távolságból nyissa fel a WC tetejét. A magas sebességnek köszönhetően a macska bundája a huzat által gyorsan megszárad. 8. A WC és a macska ezennel tiszták!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3235 Dátum: 09 márc 31, 09:22:38 » |
|
 Ritkának találtam facepalmos szmájlit...devart powa :'D[/b][/color] Aysee...ezzel most beloptad magad a szívembe 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #3236 Dátum: 09 márc 31, 10:57:15 » |
|
Xenon! ez ez hát komoly! Azt sem tudtam, merre röhögjek!  dE MINT MACSKATARTÓ: heves ujjrázás!
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3237 Dátum: 09 márc 31, 11:24:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #3238 Dátum: 09 márc 31, 16:30:51 » |
|
Aysee...ezzel most beloptad magad a szívembe  hmm...okés xD 
Nyauu...szép milka elefánt vinfos logóval...http://freewallpaper.in/wallpaper1/3135-1-funny_animals_-8.jpg =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 31, 16:33:00 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető